• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En iyi Minimizer(Kltc) sütyen hangisi?

arkadaşlar nihayet bulduuuum :52: kom sheenadan sonra laura baressin iki ayrı modelini denedim. altan ve triumphu bulamadım konyada ama yorunlardan anladığım kadarıyla bu modeller sert süngerli olduğundan biraz rahatsız.derken magic form diye bi markayla tanıştım. magic form minimiser diye bakarsanız istediğiniz modeli seçebilirsiniz. benimki 5738 kodlu olan. toparlarken üst kısımlardan taşırmıyo insanın göğüslerini. alt kısmı çok güzel kavrıyo. dantelsiz olduğu için düz badilerle kullanılıyo ve ince süngerli olduğu için hem göğüs uçlarını belli etmiyo hem de çok rahat. 50 tl civarı fiyatı. tavsiye ediyorum arkadaşlar deneyerek en iyi oturanı alın (laura baressin bi modeli 90 b olurken bu markada 80 D aldım) pişman olmazsınız :34:

burda sütyen araştırması yaparken 2 senedir üstüme yapışan yıkanıp nerdyse kurumasını beklemediğim sütyenimin markasına baktım Berlei b510 2 senedir üstüme yapıştı gerçektennn çok güzel bi sütyen başka sütyen takınca rahatsz oluyorum hemen Berlei mi takıyorum çokkk memnunum
tek (-) yönü dikiş izi ve ucu belli etmesi :14:
2 sene üstümden çıkmadan kullandım telleri çıkmaya başladı lastikler patladı önde sökülme oluyor

dikiş izi olayı gerçkten rahatsız edici ince bişey giyemiyorsun

kom u mu denesem diyodum çou kişi memnun olmadı yine berlei alıcağım mecburen

bir arkadaş suwen linda bigsize straplezi önermişti, aldım muhteşem birşeymiş gerçekten, tavsiye ederim tavsiye eden arkadaşa da çok teşekkürler emziren annelere tavsiyemdir benimde çok iyi oldu uçları da belli olmuyor fiyatı da 50 tl ama denemeden almayın derim

mrb bende deneyimlerimi paylaşayım adlarını soyledıgınız cogu sudyenleri kullandım.kom-ılk baslarda iyiydi ama takılıp klmayın yeni modeller deneyin biyerden sonra onlarda deforme.kom ve tenden sonra -altan modelnı kullandım cok kuculttugunu soyleyemem ama egerkı sekıl sızın ıcın cok onemlıyse sekıl guzel ve yuvarlak ıstıyorsanız ıkı modelını kullandım bırının fıyatı 80 dıgerınınkı 55 lıra ve ykm magazalarında var.son olarak -Triumph - önceliğiniz kucuklukse emin olun memnuın kalcaksınz bır ıkı degıl bayagı bı kucultuyor. netten bakın Doreen markası.baktıgınızda gorceksınz ki dık duracak yanlız bıraz sıvrı duracak badılerle cok kullanamayacaksnz izi var ama kesınlıkle cok ıyı kucultme konusunda.benim goguslerm bayagı bı buyuk doreen 85 d takıyorum.deneyin bununda fıyatı 94 lıradır ben gıttıgımde yuzde ellı ındırım vardı .awmlerde bulabılırsınz kolay gelsın.

şuan yeni inciden bi model kullanıyorum adı serena... bide 3,5 liraya almıştım fena değil işin komik tarafı 3,5 lira olan yeni inciden iyi tabi balentleri çabuk çıkmasaydı daha iyi olacaktı offfffffffffff küçülselerde kurtulsam :(

berlei kullanıyor bir arkadaşım ve çok memnun.2 beden küçülttüğünü söyledi gerçekten öyle görünüyor

arkadaşlar ben de buradan okuyup berlei almaya karar verenlerdenim. ve tek kelimeyle süper diyorum..eğer göğüsleriniz büyükse göğüslerinizin teninize temas edip sizi terletmesinden yorulduysanz kesinlikle alınmsı gereken bir sütyen..ilk denediğimde rahatlığını hemen fark etmekle birlikte füze gibi duruşu :) beni korkutmuştu ama satıcı bayan inanın bir kere alanlar bir daha alıyor deyince ve dahi bunu samimiyetle söyleyince inandım ve aldm zaten dediğim gibi rahatlığına o kadr bayıldım kifze duruşuna aldırmadım düzelir dedim nitekim öyle oldu yıkayınca biriki takınca füze durş kayboldu ama rahatlık baki kaldı :)..velhasıl şiddetle tavsiye olunur.

arkadaşlar ben de buradan okuyup berlei almaya karar verenlerdenim. ve tek kelimeyle süper diyorum..eğer göğüsleriniz büyükse göğüslerinizin teninize temas edip sizi terletmesinden yorulduysanz kesinlikle alınmsı gereken bir sütyen..ilk denediğimde rahatlığını hemen fark etmekle birlikte füze gibi duruşu :) beni korkutmuştu ama satıcı bayan inanın bir kere alanlar bir daha alıyor deyince ve dahi bunu samimiyetle söyleyince inandım ve aldm zaten dediğim gibi rahatlığına o kadr bayıldım kifze duruşuna aldırmadım düzelir dedim nitekim öyle oldu yıkayınca biriki takınca füze durş kayboldu ama rahatlık baki kaldı :)..velhasıl şiddetle tavsiye olunur.

asell berlei modeli nedir? yada numarasi falan varmi? modeline netten baksak cnm..

asell berlei modeli nedir? yada numarasi falan varmi? modeline netten baksak cnm..

jose model berlei b510..sanırım berlei'nin tek toparlayıcı modeli de bu..ben istanbul'daki marmara forum'da berlei satan bir mağazadan almıştım..mağazanın ismi sanırım glingeri idi..google'den bakabilirsin.ama ikinci için oraya gitmeye üşendim ve internet satışı yapan bir site aradım ve bakı iç giyim diye bir siteden alabileceğimi gördüm.bakı iç giyim ankara'da bir mağaza anladığım kadarıyla modelini bedenini öğrendikten sonra buradan da alınabilir..dediğim gibi ben ikinciyi burdan almış oldum..fiyatı da 50liranın üstünde olduğu için kargo ücreti ödemedim..

arkadaşlar ben bu berlei yi metrocity de iç çamaşırı satan bir yerden almıştım.

2009 da aldım. hatta gelinliğin altına kullanmıştım. Model süper, çok rahat, kullanışlı.

ancak tek sorun füze gibi durması göğüslerin. ben yıkarım yıllardır ki o zaman 5 tane almıştım. yıllardır da kullanırım. ve yıkarım.

ancak füze gibi durma soruunu çözemedim. bu sorunu çözenler nasıl çözdüler, nasıl yıkadılar.

15 senedir denediğim en iyi minimizer lar sırasıyla berlei/truimph/kom.kom günü kurtarmak adına iyi. ama çok çabuk yıpranıyor.

berlei nin bana göre iki tane eksisi var. bunları da düzeltirse tam süper olacak. dikiş izinin belli olması ve göğüslerin füze gibi durması.

yoksa giy sütyeni başla koşmaya .... süper

Son düzenleme:
ben dantelli şeyeri pek sevmiyorum ama genelde hep onlar iyi topluyo.. kullandıgım en iyi minimizer südyenler altan ın bide kom un südyenleri..

jose model berlei b510..sanırım berlei'nin tek toparlayıcı modeli de bu..ben istanbul'daki marmara forum'da berlei satan bir mağazadan almıştım..mağazanın ismi sanırım glingeri idi..google'den bakabilirsin.ama ikinci için oraya gitmeye üşendim ve internet satışı yapan bir site aradım ve bakı iç giyim diye bir siteden alabileceğimi gördüm.bakı iç giyim ankara'da bir mağaza anladığım kadarıyla modelini bedenini öğrendikten sonra buradan da alınabilir..dediğim gibi ben ikinciyi burdan almış oldum..fiyatı da 50liranın üstünde olduğu için kargo ücreti ödemedim..

asellcigim bu modele ebay de baktim ve cok hosuma gitti fiyatida £18.50 - £21.50 degisiyor.
turk parasiyla 55 tl filan yapiyor sen kac paraya almistim tatlim?

slm kızlar ben sayfaları okudum ve kom almaya karar verdim adanada yaşıyorum ve internet den baktım adanada kom mağazası yok sadece komu satan bir kaç mağaza var bu mağazalar çeşit bakımından nasıl bilemem ama aradığımı bulabilir miyim pek sanmıyorum adanada oturan arkadaşlar yardım edin lütfen :26::26::26:

Back