bende kom kullanıyorum gayet güzel hemde çok çok dik tutuyo göğüsleri.gerçi artık bu tarz sutyenlere pek ihtiyacım kalmadı çünkü küçüldüler.
arkadaşlar ben de buradan okuyup berlei almaya karar verenlerdenim. ve tek kelimeyle süper diyorum..eğer göğüsleriniz büyükse göğüslerinizin teninize temas edip sizi terletmesinden yorulduysanz kesinlikle alınmsı gereken bir sütyen..ilk denediğimde rahatlığını hemen fark etmekle birlikte füze gibi duruşu :) beni korkutmuştu ama satıcı bayan inanın bir kere alanlar bir daha alıyor deyince ve dahi bunu samimiyetle söyleyince inandım ve aldm zaten dediğim gibi rahatlığına o kadr bayıldım kifze duruşuna aldırmadım düzelir dedim nitekim öyle oldu yıkayınca biriki takınca füze durş kayboldu ama rahatlık baki kaldı :)..velhasıl şiddetle tavsiye olunur.
asell berlei modeli nedir? yada numarasi falan varmi? modeline netten baksak cnm..
jose model berlei b510..sanırım berlei'nin tek toparlayıcı modeli de bu..ben istanbul'daki marmara forum'da berlei satan bir mağazadan almıştım..mağazanın ismi sanırım glingeri idi..google'den bakabilirsin.ama ikinci için oraya gitmeye üşendim ve internet satışı yapan bir site aradım ve bakı iç giyim diye bir siteden alabileceğimi gördüm.bakı iç giyim ankara'da bir mağaza anladığım kadarıyla modelini bedenini öğrendikten sonra buradan da alınabilir..dediğim gibi ben ikinciyi burdan almış oldum..fiyatı da 50liranın üstünde olduğu için kargo ücreti ödemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?