En iyi Minimizer(Kltc) sütyen hangisi?

normalde kom kullanıyorum ama dün berlei die bi marka satın aldım fiyatı fazla geldi 69lira ..ama duyduğuma göre değiyormuş denedim beğendim şimdilik

internette bu markayı buldum ama şu konuda sizden bilgi almak istiyorum bu modelde sünger varmı çünkü biliyorsunuz birde göğüs ucu problemimiz var o konuda sıkıntı oluyor bilgilendirirseniz sevinirim.

Ben yaklasik 6 aydir Berlei marka toparlayici sutyen kullaniyorum. Gercekten mucize gibi. Gecen gittigimde kampanya cardi tanesi 68 lira, iki tane alirsan 105 liraydi. Sürekli kullaniyorsaniz iki tane daha hesapli oluyor. Ama müthis bir degisim yasiyor insan. Ayrica ici süngersiz cok rahat

Kizlar gögüs ucu problemini de cözüm bulmuslar. Mutlaka deneyin. Penti ye gidiyorsunuz ve gögüs ucu kapatici istiyorsunuz. Cifti 7.90 gögüs ucuna yapistiriyorsunuz 100 kullanimlik siddetle tavsiye olunur:):

ben de berlei aldım hatta bir arkadaşıma da aldırdım müthiş bişey, toparlamıyor küçültüyor adeta, gören zayıfladın mı diye sordu. biraz pahalı ama değer.yalnız şimdi hamile kaldım, yine büyüyecek

arkadaşlar bu Berlei B510 Minimiser Sutyenin bedenini nasıl ayarlayalım normalde küçükmü yada aynı beden ölçülerinimi kullanalım

internette bu markayı buldum ama şu konuda sizden bilgi almak istiyorum bu modelde sünger varmı çünkü biliyorsunuz birde göğüs ucu problemimiz var o konuda sıkıntı oluyor bilgilendirirseniz sevinirim.

süngeri yok ama göğüs ucunu belli etmiyor.... Koray'da %15 indirim varken gidip bol bol aldım Berlei.. bu yaşıma kadar keşfedemediğime yazık, kendimi çok fit hissediyorum bu sütyenle

Birçok sütyen denemesinden sonra kom barbara aldım toparladı mı evet,küçük gösterdi mi yarım beden falan ama sivri tutuyor göğsü bu çok hoşuma gitmesede yapacak birşey yok triumph kullanan bi arkaşım vardı çok mükemmel bir sütyen onuda denemeyi düşünüyorum verdiğiniz paraya değiyor.
Birde kom barbara kullanan arkdaşlarım var ise bu sütyen makinede yıkanınca deforme oluyor mu ?

arkadaşlar komda indirim var şu an, dün satış danışmanının toparlayıcı olarak önerdiği protez bra'sını aldım 15 tlyeee!!! tabii içine dolgu takmadan kullanılmak üzere çift katlı olduğu için göğüs uçları belli olan hanımlarda daha iyi duruyormuş.. ben tavsiye edilen kom barbarayı da denedim,bu arada o da 45tl, pek beğenmedim göğüsleri iki farklı yöne fırlamış füze gibi gösteriyor 15 tl lik sütyen çok daha iyi durdu ve toparladı.. tavsiyem tüm sütyenleri denerken satış danışmanı bayandan mutlaka fikir alın,cup tavsiyesi için falan..
triumph'un modellerini de deneyeceğim en kısa zamanda, netteki modellerine bayıldım.. ama triumph'u emzirmeyi bıraktığım zaman alacağım, 80-90 tl vereceğiz bari doğru cup'ta kullanalım

arkadaşlar merhaba, kendimi bildim bileli sütyen arayışınday-dı-m. önceleri triuph super shape i kullanıyordum, ama üretimden kalkınca yeniden arayışa girdim. Şimdi net bir şekilde söylebilirim ki aradığımı buldum! Suwen marka Linda modeli. benim bedenim 75D ve askısızını alarak hayatımda ilk defa straplez üst giyebildim. Askılı modeli de çok hoş öyle babane sütyeni gibi değil.. beyaz body ve gömleklerde çok hoş duruyor. şiddetle tavsiye ederim:)

arkadaşlar berlei marka sütyeni bi kere alın deneyin harika bişey.kom falan hikaye.bir tane alın hemen yemin ediyorum 10 sene rahat kullanırsınız.üstüne tanımam.

berlei b510 tavsiye eden arkadaslar cok tesekur ederim hepinize!! deli cesaretiyle hic denemeden internet uzerinden ingiltereden siparis verdim ve dun elime ulasti kargo, inanilmazz kesinlikle 2 bedenden daha fazla kucultuyor.. 20 euro civarlarinda kargo dahil.. cok memnun kaldim tekrardan tesekkurler oneriniz icin

peki diğer markalarda kullandığınız aynı bedenimi sipariş ettiniz ?

ben de bugün minimizer almaya gittim.ordaki bayan ilgileniyo bakıyo filan bi sürü model denedim.kom bana çok korkunç göründü o nedir öle ya sipsivri füze gibi duruyo resmen:)
altan 109 da karar kıldım.ama ay sonu para kaladığında demişsiniz kaça aldınız acaba? çnkü komlar 45 tl civarıyken altan 55tl idi.nette de baktım fiyatlar hep o civar

Slm arkadaslar bu berlei marka sutyeni nerden aliyosunuz istanbulda satan yerler varmi internetten almaya cekiniyorum acikcasi

sanırım en çok kom markası övülmüş ilk 6-7 sayfayı okudum
çoğunlukla kom kullananlar çok memnun...
buqün çıkıcam ve alıcam kendime 95 b bedenim
gittiğim yerde deneyipte alıcam çünkü kalıba qöre 90 da oluyor bazen..
qöğsümün her yerini saran sıkı ve dik bir sütyen istiyorum
birde 2.takışımda lastikleri qevşememiş olan
bıktım bu sütyen mevsuzundan ya hanqi marka aldıysam ilk takışımda süper
ama 3-4 qün sonra yani 1 kere yıkayıp 2.takışımda gevşemiş oluyor
birtek kullanmadığım kom kaldı sanırım onuda hemen buqün alıcam
memnun kalırsam veya kalmazsam buraya yazarım

mrb,ben yıllardır kom NELLY modelini kullanırım.Elde yıkarım ve 10yıldır kullandığım sütyenim var,ama makineye attığınız anda teller gidiyoo.kom alacaklar için en güzel model bence nelly... barbara ,rosenna da kullandım ama memnun kalamdım.berlei markasını merak ettim formu okuyunca.şimdi sipariş vercemm umarım güzel toplar.çünkü kom 1-2 beden küçültmüyooo,sadece topluyo ama berlei 2 beden küçültüyomuş bakalım ,tavsiyeleriniz için teşekkürlerrr ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…