arkadaşlar bugüne kadar denemediğim sütyen markası kalmamıştı bir beden de olsa küçük gösterebilmek için ama hiçbirinden yeterince iyi sonuç alamamıştım. genelde barbara ve kom kullanırdım ama geçen gün bir sütyen buldum ki en az 2 beden küçülttü. --Berlei B510 Minimiser Sutyen-- kesinlikle denemelisiniz. 95 olan göğüslerimi 85 gösteriyor ve toparlarken yandan ya da üstten taşırmıyor. bunca zaman boşuna para dökmüşüm onca sütyene. ben 73 tl'e satın aldım ankarada koray mağazasından. bunu kullanırsanız başka markaya bakmayacaksınız bile. başlarda çok sıkı tuttuğu için zor alıştım ama sonra vazgeçilmezim oldu.
internette bu markayı buldum ama şu konuda sizden bilgi almak istiyorum bu modelde sünger varmı çünkü biliyorsunuz birde göğüs ucu problemimiz var o konuda sıkıntı oluyor bilgilendirirseniz sevinirim.
berlei b510 tavsiye eden arkadaslar cok tesekur ederim hepinize!! deli cesaretiyle hic denemeden internet uzerinden ingiltereden siparis verdim ve dun elime ulasti kargo, inanilmazz kesinlikle 2 bedenden daha fazla kucultuyor.. 20 euro civarlarinda kargo dahil.. cok memnun kaldim tekrardan tesekkurler oneriniz icin
merhaba. Altan diye bir markaya rastladım. iki kom alıp bir de onu deniyim dedim. şekilsiz küçültmüyor ama sıkı tutuyor. özellikle ay sonu para kalmadığında acil yeni sütyen ihtiyacını karşılıyor. aklınızda bulunsun. ismi komik ama iş görüyor. Kom dantelli olsa da danteller t-shirt altında iz yapmadığı için sorun yaratmıyor. henüz wonderbra denemedim merak ediyorum.
arkadaşlar berlei marka sütyeni bi kere alın deneyin harika bişey.kom falan hikaye.bir tane alın hemen yemin ediyorum 10 sene rahat kullanırsınız.üstüne tanımam.
kızlar ben de öyle bir sütyen isityorum ki göğüsleri hem toparlasın hem de küçük göstersin...yardım edin lütfen....
ben bunu kullanıyorum
ve cok memnunum ama cup da cok önemli bi unsur denemeden almayın ve bu işten anlayan bi eleman olsun mutlaka alacagınız yerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?