En iyi Minimizer(Kltc) sütyen hangisi?

mrb,siz sanıırm kendi sitesinden sipariş verdiniz.ama ben siteye baktım bedenleri anlamadım,34-36 falan yazıyo benim bedenim 70D yada 75C giysilerde 36 bedenim.bunu nasıl analıycammm bana yardımcı olur muusnuz?

bayanlar,ben de burdaki atvsiyeleri dikkate alarak berlei b510 aldım ve sonuç mükemmell.resmen göğüslerim küçüldü ve diklerştiimutlaka denenyin.ben bakıiçgiyimin internet sitesinden sipiş verdim 69tl +hemen yolaldılarr,yıllardır kom kullanırdım ,kom güzel topluyo ama küçük göstermiyodu,bu hem topluyo hem küçültüyo,verdiğiniz paray değiyoo bence siz de deneyin...:)

''bayanlar,ben de burdaki atvsiyeleri dikkate alarak berlei b510 aldım ve sonuç mükemmell.resmen göğüslerim küçüldü ve diklerştiimutlaka denenyin.ben bakıiçgiyimin internet sitesinden sipiş verdim 69tl +hemen yolaldılarr,yıllardır kom kullanırdım ,kom güzel topluyo ama küçük göstermiyodu,bu hem topluyo hem küçültüyo,verdiğiniz paray değiyoo bence siz de deneyin...:)''

-nesmekaya'dan alıntı-

Ben de iyi bir sütyen istiyorum.Özellikle göğüsleri küçük gösteren.Sizin gibi ben de yıllardır kom kullanırım.Ama herkes bu ''berlei b510''
nu çok övmüş.Bir de ''triumph'' toparlayıcı var balensiz.O daha pahalı.Acaba hangisi daha iyi olur diye açıkcası kararsız kaldım.İkisini de kullanan veya bu konuda bilgisi olan varsa,yardımcı olursa memnun olurum.

Son düzenleme:
Bayanlar, söylediğiniz tüm marka ve modelleri bi kağıda yazıp avm avm, carsı pazar dolandım yok yok yok... hiçbiri olmadı bana (en azından denediğim markalardan hiçbiri) Ama daha öncede belirtmiştim yıllardır triumph kullanıyordum ve çok memnundum ama hiçbiyerde bulamıyordum. Tam ümidimi kesmiş rastgele bi model alacaktım ama satıcı kız son dk da bi model çıkardı triumphun %99 benzeri ALTAN diye bi firmanın minimayzir sütyeni.. Modeli, kalıbı, hatta kuması bile kullandığımın aynısı... Ne kadar sevindiğimi tahmin edersiniz. Fiyatı pahalı ama almak zorundaydım aldım ve çookk memnunum.İnşallah gelecek ay siyahınıda alacam.
Not: Ayrıca truyumphun minimayzırlı, toz pembe, dantelli, çok şık sütyen-külot takımı var bayıldım ve limitlerimi zorladım, dayanamadım ve aldım :) Malum yıllardır aynı rengi kullanmaktan çok sıkılmıştım ilaç gibi oldu :)
Not:Altan modelini denemek isteyenler Boyner mağazalarında bulabilirler.
Not:Kaç tane sütyen denedim sayısını hatırlamıyorum.Bence denemeden asla sütyen alınmaz, netten sip. vermeyin paranıza zamanınıza yazık derim..
Umarım yardımcı olmuşumdur.

ALTAN markasında cup özelliği var mı?benim en büyük sorunum sırtımın küçük göğsümün büüyk olması da.

Evet var triumpta vardı ama artık bulamom altanda da var trıumpha cok benziyor. Bende aynı dertten muzdaribim. Bedenim 75 hatta 70 gçğüs 90/95... Yani altanın 75 dd si tam oldu F ye kadar varmıs ama onda da sırt 80 den başlıor.. Boyner iç giyim bölümünde her bedeni var.

sizn yorumlarınıza bakarak berlei almaya karar verdim ama online satıs yapan yerler nereleri var bi kaç mağaza yapıyo ama üye olurken kimlik no istiyorlar güvenip sipariş veremiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum

En iyi küçültücü bana göre kesinlikle .Berlei.Ben Ankara Ankamall dan aldım. Ankamallda Koray var orada Berlei satıyorlar. ve almaya gittiğimde gömleğimin düğmeleri zor kapanıyordu .Denedim ve düğmeler çok rahat kapandı . KEsinlikle alın derim .Acayip toparlıyr ve küçük gösteriyo. Berlei takamdığımda kilo aldığımı sanıyor etrafımdakiler. ben 80 tl ye almıştım .' tane aldım 160 tl ye .Ama deydi .

kesinlikle berlei diyorum! 4 sene önce almıştım ilk olarak makinede yıkıyorum deli gibi nerdeyse çıkarmadan kullanıyorum ama en ufak deformasyon yok ve kesinlikle piyasadaki en iyi toparlayıcı sütyen herkese tavsiye ederim emin olun verdiğiniz paranın hepsini hatta daha fazlasını bile hak ediyor...

merhaba bende ankarada oturuyorum.. şu an için ankarada değilim yalnız. Ankamalde hatırladığım kadarıyla koray mağazası yoktu.Şimdi netten ankamaldeki mağazalara baktım tekrardan Koray mağazasını göremedim. Koray mağazasından aldığına eminmisin ? bende berlie marka almak istiyorum ankaraya gidince hemen almak istiyorum. yardımcı olursan sevinirim arkadaşım:)

merhabalar bende ankarada oturuyorum.. Yalnız hatırladığım kadarıyla ankamallde koray mağazası yok. şimdi netten ankamalldeki mağazalara tekrardan baktım yine göremedim:S Koray mağazasından aldığına eminmisin? Gidip almak istiyorum yardımcı olursan sevinirim arkadaşım:)

bu reklama girmez sanırım çünkü arkadaş koray dedi ama poşette o ismi göreceksiniz, suwen canım mağaza ankamall de, daha dün aradım taradım oradan biliyorum

Son düzenleme:

site ismi söylerseniz sevinirim benim bulduğum sitede kargo dahil 38 € ya geliyor

ben de berlei kullanıyorum ve harikaötesi arkadaşlar, ben kızılay koraydan alıyorum 70 tl genel fiyatı, bazen indirime girip 60 tl.ye düştüğü oluyor ama netten 20 euroya almak çok daha iyi olur.. site adı verebilir misiniz?

berlei kullanmaya başlayınca göğüslerimi de sevmeye başladım

bir de arkadaşlar bişey sorcam.. berlei 510i kullanıyorum hep ama berlei'nin önünde dikişi/çizgisi olmayan bi modeli var mı kullandığınız? malum yaz geliyor ve incecik şeyler giyince sütyen izi gözüksün hiç istemiyorum, rahat edemiyorum zaten büyük göğüslerim..

arakadaşlar öyle modeller yazmışsınızki yeni inci magic falan bunlar süngerli heralde göğüsleriniz küçük olabiliyorlar size benim sırtım küçük göğüs çapı büyük altan 124 b kullanırdım çok memnunun şuanda trabzonda bulamadım berlei denedim o bir harika balenide yok ama balenli gibi kaldırıyor göğsü tamamen sarıyor kesinlikle küçük gösteriyor diğer markalar kom falan fasa fiso tek kelimeyle alın derim

kızlar bende dün boynerden altan 109b aldım ( fiyatı55tl) triumph modelinin aynısı dedi satıcı ve gerçekten muhteşem değişimi kendim gördüm çok beğendim .birde berlei markasını deneyeceğim .ama altan 109b den memnun kaldım.herkese öneririm sevgiler...

nbb nin toparlayıcı sütyeninden aldım güzel ancak uçları belli ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…