berlei b510 tavsiye eden arkadaslar cok tesekur ederim hepinize!! deli cesaretiyle hic denemeden internet uzerinden ingiltereden siparis verdim ve dun elime ulasti kargo, inanilmazz kesinlikle 2 bedenden daha fazla kucultuyor.. 20 euro civarlarinda kargo dahil.. cok memnun kaldim tekrardan tesekkurler oneriniz icin
kesinlikle berlei diyorum! 4 sene önce almıştım ilk olarak makinede yıkıyorum deli gibi nerdeyse çıkarmadan kullanıyorum ama en ufak deformasyon yok ve kesinlikle piyasadaki en iyi toparlayıcı sütyen herkese tavsiye ederim emin olun verdiğiniz paranın hepsini hatta daha fazlasını bile hak ediyor...
En iyi küçültücü bana göre kesinlikle .Berlei.Ben Ankara Ankamall dan aldım. Ankamallda Koray var orada Berlei satıyorlar. ve almaya gittiğimde gömleğimin düğmeleri zor kapanıyordu .Denedim ve düğmeler çok rahat kapandı . KEsinlikle alın derim .Acayip toparlıyr ve küçük gösteriyo. Berlei takamdığımda kilo aldığımı sanıyor etrafımdakiler. ben 80 tl ye almıştım .' tane aldım 160 tl ye .Ama deydi .
bu reklama girmez sanırım çünkü arkadaş koray dedi ama poşette o ismi göreceksiniz, suwen canım mağaza ankamall de, daha dün aradım taradım oradan biliyorum
berlei b510 tavsiye eden arkadaslar cok tesekur ederim hepinize!! deli cesaretiyle hic denemeden internet uzerinden ingiltereden siparis verdim ve dun elime ulasti kargo, inanilmazz kesinlikle 2 bedenden daha fazla kucultuyor.. 20 euro civarlarinda kargo dahil.. cok memnun kaldim tekrardan tesekkurler oneriniz icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?