Takma bu kadar =)
saolun kızlar takmam boyle seylerı barı ozelıme adrfes yazsınlarda ufo gondercem onlaratolin senin yerin ayrı boşver
chess, senı sevdıgımı söylemıstım daha önceben yazdım, açmasın kardeşim benim açtığım konuların tekrarını, görüntü kirliliği hem
Aaa hayret yokum bu sene
konu 'ısınamadıgınız '' olunca nasılda toplasıyor herkeşşşş
Cok firca attiysaniz demek ki
Men kimin tavuguna kist demisim yav?Seker gibi kadinim ben... Aaaa... Cok ayip valla.. Hem kim oy vercek ki bana?
nenem sen az bı cekıl ya burda kupayı ben alcamBen varım ya yetmez mi
En ekşınlı yer burası da ondan
Çok değilde,kafayı sürterim kulakarından tavana asarım diyince ortalık karışıyor işte
vayyylistede Sur ve Hanım abla olsun da Lorin olmasın mesela.. nerede bu adalet, nerede benim rüşvetim
Ben varım ya yetmez mi
En ekşınlı yer burası da ondan
Çok değilde,kafayı sürterim kulakarından tavana asarım diyince ortalık karışıyor işte
Hmmm,cok degilmis hakkatenÇok değilde,kafayı sürterim kulakarından tavana asarım diyince ortalık karışıyor işte
Ben oyumu verdim ama verdigim arkadas kirilma sakin. Sebebini de yazayim burdan, her konuna usenmeden yorum yapiyorum ama benim haricimde herkese cevap veriyorsun
Ben oyumu verdim ama verdigim arkadas kirilma sakin. Sebebini de yazayim burdan, her konuna usenmeden yorum yapiyorum ama benim haricimde herkese cevap veriyorsun
Sen de mi brutus?Saraylım senide bekliyordum burada kadro tam oldu
oy sayısının üstüne tıklayınca çıkıyorben kimin kime oy verdigini niye göremiyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?