bensibelim2 ebis mis yeni ögreniyorum
Sağ ol kuzucum. :) Valla çok merak ediyorum ya. Neyse oylayınca anlarım artıkın.Seni yazmalarida anlamsiz bence :)
ebısmıymıs kazen nasıl almıskı onu sıteye?bensibelim2 ebis mis yeni ögreniyorum
ısınamadıysan yaz tabı kıOylarım bak
Takma bu kadar =)hayır ona yanmıyorum tabı kım kımı ısterse yazar o ayrıda yahu ben kıza ıyılık yapmısım gelmıs burda yazmıs ıyılık yap dıye denıze at dıye bosa dememısler
E aday gosterdiklerine gore,oy da kullanirlar dimiSağ ol kuzucum. :) Valla çok merak ediyorum ya. Neyse oylayınca anlarım artıkın.
ısınamadıysan yaz tabı kıyazdın dıye düşman olcak halımız yok
cocuklar gıbı
Bazi uyelere haksizlik olmus bana gore. Hanimkelesimigetir , tolin , bilgece... Bu kategoride olmamaliydi bana gore. Zira forumun en seker,sicak kanli uyeleri kendileri :)
Oyum tabii ki bensibelim2
Sağ ol canım benim.Belissa olmamis bu basliga
Biri yazmis demin ben de ordan gördüm, kesin bilgim yok ama inanirimebısmıymıs kazen nasıl almıskı onu sıteye?
E yani.E aday gosterdiklerine gore,oy da kullanirlar dimi
Cok firca attiysaniz demek kiBen bekliyordum bu sene,hiç şaşırmadım nedensebu yıl bana atarlananlara kızınca olacağı budur tabi
sen varya sen anlamalıydık sen olduğunuben yazdım, açmasın kardeşim benim açtığım konuların tekrarını, görüntü kirliliği hem
Seni yazar mıyım yav..Ama gel beni ısıt diye yazmış ta olabilirim bak
ben yazdım, açmasın kardeşim benim açtığım konuların tekrarını, görüntü kirliliği hem
ben yazdım, açmasın kardeşim benim açtığım konuların tekrarını, görüntü kirliliği hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?