niye bılmıyorum ama ben senı sevıyorum ebedı valla bak sen benım komsum olsan ben senınle hergun tatlı tatlı atısırdımevet bana kimler ısınamıyor dökülsün bakıyım : )
valla 3 yere adayım hepsinde 1'er tane oy var
olmuyor ama böyle.
listede Sur ve Hanım abla olsun da Lorin olmasın mesela.. nerede bu adalet, nerede benim rüşvetim
nenem sen az bı cekıl ya burda kupayı ben alcam
Valla şaşırdım abla, her sene demirbaştım..Hoş hiç gocunmam ben bu kategoriden ama bu sene olmamama gocundum, pıçaklarımı hazırlamıştım boy boy
Hmmm,cok degilmis hakkaten
niye bılmıyorum ama ben senı sevıyorum ebedı valla bak sen benım komsum olsan ben senınle hergun tatlı tatlı atısırdım
haha yalan söyleme : )niye bılmıyorum ama ben senı sevıyorum ebedı valla bak sen benım komsum olsan ben senınle hergun tatlı tatlı atısırdım
Avatarina kurban olsunlarNasihat veriyorsun sen işmsin diyor,avatarıma laf sokuyor bide
benım aynı ebedıye benzeyen bı arkadasım var her secım zamanı arar karsılıklı atısırız ama severızde bırbırımızı nedense ona benzetıyorumBiz arada ebediyle tatlı tatlı atışıyoruz
yok yahu neden yalan soyleyım buraya aday yazarken aklıma bıle gelmedın:)haha yalan söyleme : )
ciddi mi : )
Sen de mi brutus?Askolsun valla... Demek ki en sevimsizlerden sayiliyoruz.. Ama hep derim, dogruyu soyleyen dokuz koyden kovulurmus diye... Hem seni niye koymuslar ki bu listeye?
evet bana kimler ısınamıyor dökülsün bakıyım : )
valla 3 yere adayım hepsinde 1'er tane oy var
olmuyor ama böyle.
biz senle az kavga etmedik,hemadem seviyorsun,arkadaşına benzetiyorsunbenım aynı ebedıye benzeyen bı arkadasım var her secım zamanı arar karsılıklı atısırız ama severızde bırbırımızı nedense ona benzetıyorum
benım aynı ebedıye benzeyen bı arkadasım var her secım zamanı arar karsılıklı atısırız ama severızde bırbırımızı nedense ona benzetıyorum
cunku sen karsı partıdensınbiz senle az kavga etmedik,hemadem seviyorsun,arkadaşına benzetiyorsun
ne durmadan sarıyordun bana,garezin neydi
Deli o delibiz senle az kavga etmedik,hemadem seviyorsun,arkadaşına benzetiyorsun
ne durmadan sarıyordun bana,garezin neydi
ya en delikanlıya beni kim yazdı çıksın ortaya valla merak ettimSorma ya beklediğim yerdi burası,bdv kökenli olunca böyle oldu işte,yoksa süğyasette kimsenin tavuğuna kışşttt demedim
Valla ben değilimmm ebedi
bensibelim ve zerrın saklı kim ki?ilk defa duydum
eee o arkadaşında karşı partiden değilmicunku sen karsı partıdensın
onu bende biliyorumDeli o deli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?