En Isınamadığınız KK Üyesi;

En Isınamadığınız KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    199
  • Anket Kapalı .
evet bana kimler ısınamıyor dökülsün bakıyım : )
valla 3 yere adayım hepsinde 1'er tane oy var
olmuyor ama böyle.
niye bılmıyorum ama ben senı sevıyorum ebedı valla bak sen benım komsum olsan ben senınle hergun tatlı tatlı atısırdım

listede Sur ve Hanım abla olsun da Lorin olmasın mesela.. nerede bu adalet, nerede benim rüşvetim

Isınamadım sana ofisim seneye oyum sana ne istedilerrr benden

nenem sen az bı cekıl ya burda kupayı ben alcam

Cıkkkksss olmaz burası çok önemliii bir yerrr

Valla şaşırdım abla, her sene demirbaştım..Hoş hiç gocunmam ben bu kategoriden ama bu sene olmamama gocundum, pıçaklarımı hazırlamıştım boy boy

Kısmet değilmiii medim,sen pıçaklarıı iyi gösteremedin demekki

Hmmm,cok degilmis hakkaten

Nasihat veriyorsun sen işmsin diyor,avatarıma laf sokuyor bide

Sen de mi brutus? Askolsun valla... Demek ki en sevimsizlerden sayiliyoruz.. Ama hep derim, dogruyu soyleyen dokuz koyden kovulurmus diye... Hem seni niye koymuslar ki bu listeye?

Sorma ya beklediğim yerdi burası,bdv kökenli olunca böyle oldu işte,yoksa süğyasette kimsenin tavuğuna kışşttt demedim

evet bana kimler ısınamıyor dökülsün bakıyım : )
valla 3 yere adayım hepsinde 1'er tane oy var
olmuyor ama böyle.

Valla ben değilimmm ebedi

benım aynı ebedıye benzeyen bı arkadasım var her secım zamanı arar karsılıklı atısırız ama severızde bırbırımızı nedense ona benzetıyorum
biz senle az kavga etmedik,hemadem seviyorsun,arkadaşına benzetiyorsun
ne durmadan sarıyordun bana,garezin neydi

Sorma ya beklediğim yerdi burası,bdv kökenli olunca böyle oldu işte,yoksa süğyasette kimsenin tavuğuna kışşttt demedim

Valla ben değilimmm ebedi
ya en delikanlıya beni kim yazdı çıksın ortaya valla merak ettim
oy veren kişi beni aday göstermemiş,sadece oylamış
bakalım oy kullanacak mı
yok senden şüphe etmedim zati,korkma korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…