• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Isınamadığınız KK Üyesi;

En Isınamadığınız KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    199
  • Anket Kapalı .
evet bana kimler ısınamıyor dökülsün bakıyım : )
valla 3 yere adayım hepsinde 1'er tane oy var :KK43: :KK53:
olmuyor ama böyle.
niye bılmıyorum ama ben senı sevıyorum ebedı valla bak sen benım komsum olsan ben senınle hergun tatlı tatlı atısırdım :P

listede Sur ve Hanım abla olsun da Lorin olmasın mesela.. nerede bu adalet, nerede benim rüşvetim :KK53:

Isınamadım sana ofisim seneye oyum sana :KK53::KK53: ne istedilerrr benden :KK69::KK69:

nenem sen az bı cekıl ya burda kupayı ben alcam:p:p:p:KK53::KK53::KK53:

Cıkkkksss olmaz burası çok önemliii bir yerrr :D:D

Valla şaşırdım abla, her sene demirbaştım..Hoş hiç gocunmam ben bu kategoriden ama bu sene olmamama gocundum, pıçaklarımı hazırlamıştım boy boy :KK12::KK53:

Kısmet değilmiii medim,sen pıçaklarıı iyi gösteremedin demekki :KK53:

Hmmm,cok degilmis hakkaten :KK57: :-) :-)

Nasihat veriyorsun sen işmsin diyor,avatarıma laf sokuyor bide :KK11::KK11:

Sen de mi brutus?:KK57: Askolsun valla... Demek ki en sevimsizlerden sayiliyoruz.. Ama hep derim, dogruyu soyleyen dokuz koyden kovulurmus diye...:KK53: Hem seni niye koymuslar ki bu listeye?

Sorma ya beklediğim yerdi burası,bdv kökenli olunca böyle oldu işte,yoksa süğyasette kimsenin tavuğuna kışşttt demedim :KK53::KK53:

evet bana kimler ısınamıyor dökülsün bakıyım : )
valla 3 yere adayım hepsinde 1'er tane oy var :KK43: :KK53:
olmuyor ama böyle.

Valla ben değilimmm ebedi :D:D

benım aynı ebedıye benzeyen bı arkadasım var her secım zamanı arar karsılıklı atısırız ama severızde bırbırımızı nedense ona benzetıyorum:KK50:
biz senle az kavga etmedik,hemadem seviyorsun,arkadaşına benzetiyorsun
ne durmadan sarıyordun bana,garezin neydi :KK70::KK70:

Sorma ya beklediğim yerdi burası,bdv kökenli olunca böyle oldu işte,yoksa süğyasette kimsenin tavuğuna kışşttt demedim :KK53::KK53:

Valla ben değilimmm ebedi :D:D
ya en delikanlıya beni kim yazdı çıksın ortaya valla merak ettim
oy veren kişi beni aday göstermemiş,sadece oylamış
bakalım oy kullanacak mı
yok senden şüphe etmedim zati,korkma korkma :KK70::KK70: :KK70:

Back