bensibelim2 ebis mis yeni ögreniyorum
Ben de yeni öğrendim bunu bak.
Ofiş niye haber vermiyon

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bensibelim2 ebis mis yeni ögreniyorum
Sağ ol kuzucum. :) Valla çok merak ediyorum ya. Neyse oylayınca anlarım artıkın.Seni yazmalarida anlamsiz bence :)
ebısmıymıs kazen nasıl almıskı onu sıteye?bensibelim2 ebis mis yeni ögreniyorum
ısınamadıysan yaz tabı kıOylarım bak![]()
Takma bu kadar =)hayır ona yanmıyorum tabı kım kımı ısterse yazar o ayrıda yahu ben kıza ıyılık yapmısım gelmıs burda yazmıs ıyılık yap dıye denıze at dıye bosa dememısler![]()
E aday gosterdiklerine gore,oy da kullanirlar dimiSağ ol kuzucum. :) Valla çok merak ediyorum ya. Neyse oylayınca anlarım artıkın.![]()
ısınamadıysan yaz tabı kıyazdın dıye düşman olcak halımız yok
cocuklar gıbı![]()
Bazi uyelere haksizlik olmus bana gore. Hanimkelesimigetir , tolin , bilgece... Bu kategoride olmamaliydi bana gore. Zira forumun en seker,sicak kanli uyeleri kendileri :)
Oyum tabii ki bensibelim2![]()
Sağ ol canım benim.Belissa olmamis bu basliga![]()
Biri yazmis demin ben de ordan gördüm, kesin bilgim yok ama inanirimebısmıymıs kazen nasıl almıskı onu sıteye?
E yani.E aday gosterdiklerine gore,oy da kullanirlar dimi![]()
![]()
Cok firca attiysaniz demek kiBen bekliyordum bu sene,hiç şaşırmadım nedensebu yıl bana atarlananlara kızınca olacağı budur tabi
![]()
sen varya sen anlamalıydık sen olduğunuben yazdım, açmasın kardeşim benim açtığım konuların tekrarını, görüntü kirliliği hem![]()
Seni yazar mıyım yav..Ama gel beni ısıt diye yazmış ta olabilirim bak![]()
ben yazdım, açmasın kardeşim benim açtığım konuların tekrarını, görüntü kirliliği hem![]()
ben yazdım, açmasın kardeşim benim açtığım konuların tekrarını, görüntü kirliliği hem![]()