- 16 Aralık 2011
- 13.791
- 13.667
- 498
aynen tek yaptığı haber paylaşımı ahahhaallahımmm ne olur 2 oy verebilseydik bu alanakadınlarkulubu bile var, annem ne yaptı bu kadın size
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen tek yaptığı haber paylaşımı ahahhaallahımmm ne olur 2 oy verebilseydik bu alanakadınlarkulubu bile var, annem ne yaptı bu kadın size
![]()
kanki cok guzel ısıtcam ben onları sen merak etmeEvet.. Beklenen an geldi :)
Tolin kuzucum senin ne işin var orda![]()
ahahhatabii ki KadinlarKulubu, hep gündem de benim açtığım konuların tekrarını açıyor yaw, hiç hazzetmiyorum kendisinden bu yüzden![]()
Zaten oyle degil mi?kadınlar kulubunu uyeden bıle saymıyorum ben. otomatık sıstem gıbı göruyorum![]()
Kadınlar kulubu yaşayan bırı mi..haberleri dışında hıc yorumunu gormedım..sankı otomatık mesaj sıstemiyle halledıyor..allahımmm ne olur 2 oy verebilseydik bu alanakadınlarkulubu bile var, annem ne yaptı bu kadın size
![]()
Ufo taktır kankakanki cok guzel ısıtcam ben onları sen merak etme![]()
o değilde kadınlar klubunu kim yazdı ya![]()
yok yahuZaten oyle degil mi?soklardayim
![]()

Seni yazmalarida anlamsiz bence :)Benim kim yazdı ya çok merak ediyorum.
Lütfen söylesin.![]()
hayır ona yanmıyorum tabı kım kımı ısterse yazar o ayrıda yahu ben kıza ıyılık yapmısım gelmıs burda yazmıs ıyılık yap dıye denıze at dıye bosa dememıslerUfo taktır kanka