- 23 Ekim 2011
- 19.420
- 23.889
- 598
Takma bu kadar =)
saolun kızlar takmam boyle seylerı barı ozelıme adrfes yazsınlarda ufo gondercem onlaratolin senin yerin ayrı boşver![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takma bu kadar =)
saolun kızlar takmam boyle seylerı barı ozelıme adrfes yazsınlarda ufo gondercem onlaratolin senin yerin ayrı boşver![]()
chess, senı sevdıgımı söylemıstım daha önceben yazdım, açmasın kardeşim benim açtığım konuların tekrarını, görüntü kirliliği hem![]()
Aaa hayret yokum bu sene![]()
konu 'ısınamadıgınız '' olunca nasılda toplasıyor herkeşşşş![]()
Cok firca attiysaniz demek ki![]()
![]()
Men kimin tavuguna kist demisim yav?Seker gibi kadinim ben...
Aaaa... Cok ayip valla..
Hem kim oy vercek ki bana?
![]()
nenem sen az bı cekıl ya burda kupayı ben alcamBen varım ya yetmez mi
En ekşınlı yer burası da ondan
Çok değilde,kafayı sürterim kulakarından tavana asarım diyince ortalık karışıyor işte![]()
vayyylistede Sur ve Hanım abla olsun da Lorin olmasın mesela.. nerede bu adalet, nerede benim rüşvetim![]()
Ben varım ya yetmez mi
En ekşınlı yer burası da ondan
Çok değilde,kafayı sürterim kulakarından tavana asarım diyince ortalık karışıyor işte![]()
Hmmm,cok degilmis hakkatenÇok değilde,kafayı sürterim kulakarından tavana asarım diyince ortalık karışıyor işte![]()
Ben oyumu verdim ama verdigim arkadas kirilma sakin. Sebebini de yazayim burdan, her konuna usenmeden yorum yapiyorum ama benim haricimde herkese cevap veriyorsun![]()
Ben oyumu verdim ama verdigim arkadas kirilma sakin. Sebebini de yazayim burdan, her konuna usenmeden yorum yapiyorum ama benim haricimde herkese cevap veriyorsun![]()
Sen de mi brutus?Saraylım senide bekliyordum burada kadro tam oldu![]()
oy sayısının üstüne tıklayınca çıkıyorben kimin kime oy verdigini niye göremiyorum acaba