- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
şaşırdınmı senn bakk nasıl ankette varmışş..aynen oda güzellik ve bakımda en bilgili üye..o zaman kategorilere ayrılmalıydı bu
.yada her bölümde çok bilgisi olan kişiye bakılmalıydı. kısaca bu kategoride eksiklik var.
ne diyorsun kakao. alaka ne şimdi bu konuylaşaşırdınmı senn bakk nasıl ankette varmışş..var ayol varr
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-guzel-yorum-yapan-kk-uyesi.881746/
nemi alaka en güzel yorum yapan anketi var zaten ve kime oy verilmiş bir bak istersen bu en vakıf anketi farklı bir anket işin ironi kısmını anlamayıp yazmalarınıza şaşırıyorum..ne diyorsun kakao. alaka ne şimdi bu konuyla
allaalla. ikisi ayrı zaten.nemi alaka en güzel yorum yapan anketi var zaten ve kime oy verilmiş bir bak istersen bu en vakıf anketi farklı bir anket işin ironi kısmını anlamayıp yazmalarınıza şaşırıyorum..
Sen de dalgaya alıyorsun kakao. Senin dalga geçerken bahanen farklı sadece. sen de x, y, z benimle/bizimle dalga geçti, bundan sonra böyle diyerek sana karşıt görüşte olan "herkes"le dalga geçiyorsun zaman zaman.demem ,,demem ve aslada dalgaya almamm.. alay etmemm ve mist nin dediğini üstüme asla almam yada diğerlerinin ben kendim için düşündüğümü yazdım zatenn ben beni bilirim monroee..ama orada başka arkadaşlar var ve edilen dalgaya alaya tahammülüm yokk yokk ,yok işte ve yapacakta bişe yokk.. onlar alay edecekler dalga geçecekler ve ben kakao olarakl bir susacağım iki susacağım sonunda dayanacicam ve bu şekildede devam edecekk..
okudumm okudumm ve cevap yazayımmı diye düşündümm..şu sitenin altını üstüne getirsen bana sataşılmadıkça kimseye takılmadığımı görürsün kimseyi dalgaya ,alaya almadığımıda görürsün kiii kendin diyorsun alay ettiklerinde ,dalga geçtiklerinde yapıyorsun diyorsunkiiii doğrudur.. ben burada kim yazarsa yazsın okurum okumaya çalışırım aaa şu bilgili imiş yada değilmiş diye ayırmam çünkü her yazılanda azda olsa doğruluk paylarını görürüm...her yazılan söz ve kelime ufkumu açar benimm.. içinden yarayanları alırım yaramayanları kenarda bekletir ve zamanı gelince yarar olurlar.. sitenin altını üstüne getir hiç kimse ile ALAY,DALGA ettiğimi göremessin.. hayatımda ,ve yaşamımda yiğidi öldür ama HAKKINI vermek isteyenlerden oldum olmaya çalıştım.. ve benn burada bir grup varr bir kaç kişiler bir konu açılır alay, dalga bazen hakaretin en babasını yaptıklarını görüyorumm.. o konuyu ablukaya almışlar ve de konu sahibini..ŞAKA başka HİCİV li sözlerle döşenmiş kelimelerle bir şeyler anlatmak başka dediğim gibi monroe bir susuyorum iki susuyorum üçüncüde tutuyor OF luluk damarımm..bu böylede gider..Sen de dalgaya alıyorsun kakao. Senin dalga geçerken bahanen farklı sadece. sen de x, y, z benimle/bizimle dalga geçti, bundan sonra böyle diyerek sana karşıt görüşte olan "herkes"le dalga geçiyorsun zaman zaman.
Birimiz diğerimizden daha ehil değiliz yani bu alay dalga konusunda.
Zaman zaman da kendi görüşünden olmayan x kişiyle dalga geçen y kişinin yorumunu beğeniyorsun.
Her dalgaya ya da alaya tepki vermiyorsun yani.
Ha vermek zorunda da değilsin, bu arada, ben de vermiyorum. Sen o şekilde yazdığın için bu örneği verdim.
Onun dışında cognitive mesela zaman zaman çok alaycı yazar, Sep ya da Shot da öyle ama bu isimlerin üçü de benim Kendi fikrimce bu adayların (ben de dahil olmak üzere) bir çoğundan daha bilgili üyeler.
Kimi benim gibi daha sakin yazmaya çalışır, kimi kafa göz yarar, hem nalına hem mıhına vurur, kimi de alaycı bir dil kullanır.
Bunlar üslup farkıdır.
Eğer siyasetteki 2 gruptan bahsediyorsak, yeri geldiğinde hemen hepimiz bir diğer grupla dalga geçiyor, alay ediyor, bazen de şakalaşıyor.
Ben de gayet alay ederim, sadece alaycılığı ciddi bir konuda konuşurken ya da ikili diyalog halindeyken yapmamaya özen gösteririm (klavyemden kaçanlar vardır) ama hepimiz kantarın topuzunu kaçırıyoruz
Ki sen de gayet alaycı yazan bir üyesin Kakao.
Bunu seni eleştirmek için söylemiyorum, bence saygı sınırları aşılmadığı sürece dalgada ve alayda bir sorun yok. Şahsen ben keyifli bir laf sokmaca oyunundan hoşlanıyorum, zekam bileniyor.
okudumm okudumm ve cevap yazayımmı diye düşündümm..şu sitenin altını üstüne getirsen bana sataşılmadıkça kimseye takılmadığımı görürsün kimseyi dalgaya ,alaya almadığımıda görürsün kiii kendin diyorsun alay ettiklerinde ,dalga geçtiklerinde yapıyorsun diyorsunkiiii doğrudur.. ben burada kim yazarsa yazsın okurum okumaya çalışırım aaa şu bilgili imiş yada değilmiş diye ayırmam çünkü her yazılanda azda olsa doğruluk paylarını görürüm...her yazılan söz ve kelime ufkumu açar benimm.. içinden yarayanları alırım yaramayanları kenarda bekletir ve zamanı gelince yarar olurlar.. sitenin altını üstüne getir hiç kimse ile ALAY,DALGA ettiğimi göremessin.. hayatımda ,ve yaşamımda yiğidi öldür ama HAKKINI vermek isteyenlerden oldum olmaya çalıştım.. ve benn burada bir grup varr bir kaç kişiler bir konu açılır alay, dalga bazen hakaretin en babasını yaptıklarını görüyorumm.. o konuyu ablukaya almışlar ve de konu sahibini..ŞAKA başka HİCİV li sözlerle döşenmiş kelimelerle bir şeyler anlatmak başka dediğim gibi monroe bir susuyorum iki susuyorum üçüncüde tutuyor OF luluk damarımm..bu böylede gider..
neden hayret içindesin?
her dediğine inandığınız Başbakanınızın bu söylediğine de siz inanmıyorsunuz?
hadi biz, "kaypağız" kıçımız başımız ayrı oynuyor, ne işimize gelirse ona inanıyoruz. biz böyleyiz, yersen.
size ne oluyor?
koskoca Başbakan, yalan söyleyecek hali yok ya? sen Başbakan'a yalancı mı diyorsun? ona göre şikayet edeceğim.
hem ben ne zaman Başbakan yalan söylemiş dedim, bulup çıkarmanı rica ediyorum.
çünkü ben ne Başbakan, ne cumhurbaşkanı hakkında asla yalancı demedim, demem.
Bak benim buradaki mesajımdan kaypak kelimesini cımbızlayıp dalga geçmişsin.işte buu biliyordum ama kendinizi itiraf etmeniz cesurca olmuşş..
hemen cevap veremedim o konuyu bulup okudum vede tahmin ettiğim gibi alaylar,, dalgalar ve de hakaretler havada uçuşan kelimeler ve aynı şekilde karşılık vermelerr.. vee boş ver buu böyle sürer gider senin olaylara baktığın pencere ile benim baktığım pencere aynı değil monroe.. her insan kendince ZEKİDİR 10 kelime söylüyorsa muhakkak o kelimelerin içinde sana , bana hitap eden sözler vardır.. ve ben şu yaşıma kadar şu filanca ZEKİ değildir diyemedim.. ve kimsedede deme LÜKSÜ yokturr.. her insan kendi içinde bir CEVHERDİR bir yönü sana hitap etmiyorsa diğer bir yönü muhakkak hitap eder.. benim insanlara baktığım göz budur.. ve dediğim gibi aynı pencerelerden bakmıyoruzz..ne kadar yazışsakta sonu yok ..Bak benim buradaki mesajımdan kaypak kelimesini cımbızlayıp dalga geçmişsin.
Hepimiz yeri gelince yapıyoruz çünkü. Ben de yapmışımdır ama sen de yapıyorsun. O yüzden yapmıyorum deme. Ha farkında olmayabilirsin, senin için dalga, küçümseme, alay vs olmayabilir, ama şu yazdığın gayet açık.
Konumuz her konuya vakıf olmak ve biri de gelmiş "bazı üyelerin burada olmasına çok güldüm" demiş. Eeee?
Ona göre o adaylar, her konuya vakıf olmadıkları gibi, olduğunu düşünmek de komik demek ki?
Yani...
Ben de benzer bir yazıyı "en asabi üye" başlığına yazdım.
Bence de ismi bende kalsın, bu listede olması çok absürd olan biri var. Bunu şu ana kadar yazmadım çünkü ben de adayım ve bunu yazmayı doğru bulmuyorum, ama o üyenin adaya gösterilmesi bence vahimin de ötesinde.
Eeee ne oldu, şimdi? Bunu yazınca şirret ya da lanet mi oldum?
Evet bence de komik.
Bir insan bir konuya ya da bir çok konuya vakıf olmak zorunda değil ama bilmeyen, araştırmayan, öğrenmeyen bir insanı bu kategoriye koyarsan bu evet komik bir durumdur.
Bir insanın zeki olmaması suç değildir mesela, komik de değildir ama zeki olmayan bir insana zeki demek evet komiktir.
Eğer bende biri ya da bir başkası için bilgisiz olup da bu kategoride aday isem, o kişi de buna gülebilir, bence sorun yok.
alıntılamadın niyekine korkma yemem senii vee ALLAH razı olsun göz ardı ettin ya benii..senin ismini etiketledim teee aynısınn da ondan ARGO, ÇOK BİLMİŞ, TEHDİT VARİ,konuşmalarınla enn enlerdesin haa tüh unuttum sen şimdi bu yazdığımıda göremicen olsun görme cicim görmeki kafan rahat olsunn..ve artık yeter daha cevap yazmayacağımm sıkıldım..Ney ney? Neymis anlamadım? Satasılmadıkca kimseye bulasmıyor muymus
Bunu durduk yere, alakasız konularda insanların ismini etiketleyip, insanları tahrik eden mi soyluyor? insanda utanma olur biraz.. goz gore gore yalan..
Sunu goz ardı edeyim bari de gormeyeyim iticiligini..
Anlıyorum.hemen cevap veremedim o konuyu bulup okudum vede tahmin ettiğim gibi alaylar,, dalgalar ve de hakaretler havada uçuşan kelimeler ve aynı şekilde karşılık vermelerr.. vee boş ver buu böyle sürer gider senin olaylara baktığın pencere ile benim baktığım pencere aynı değil monroe.. her insan kendince ZEKİDİR 10 kelime söylüyorsa muhakkak o kelimelerin içinde sana , bana hitap eden sözler vardır.. ve ben şu yaşıma kadar şu filanca ZEKİ değildir diyemedim.. ve kimsedede deme LÜKSÜ yokturr.. her insan kendi içinde bir CEVHERDİR bir yönü sana hitap etmiyorsa diğer bir yönü muhakkak hitap eder.. benim insanlara baktığım göz budur.. ve dediğim gibi aynı pencerelerden bakmıyoruzz..ne kadar yazışsakta sonu yok ..
oyyy monroe oyy her insanoğluna akıl verilmiştir(hastalık vs dışında)ama her insan AHLAKLI değildir aşağıda saydıkların AHLAKINI geliştirememiş insanlardır..yada anlık zaaflarına kanan,,yada İNSANLIĞINI geliştirememiş kişilerdirr.. Ben bir hayat kadını ile bile arkadaş olurum onun yaptığı iş beni ilgilendirmez beni ilgilendirdiği konuştuğumuzda ,,görüştüğümüzde sergilediği İNSANLIĞIDIR. yoksa tecavüz ,,yoksa adam öldürme vss bunlar İNSANLIĞINI VEDE AHLAKINI geliştirememiş kişiliklerdir..Anlıyorum.
Bak diyorsun ya o konuda alaylar dalgalar vs vs... Hah ben de senin o yaptığını hiç yapmadım mesela, hiç X arkadaşımla dalga geçmiş diye bana ciddi yazan hiçbir üye ile dalga geçmedim. A kişisi B kişisine onu demiş, şunu demiş beni bağlamaz. Ben kendimden mes'ulüm, haliyle de beni kendi söylediklerim bağlar. Ben sana ciddi bir şey yazarken, sen benimle dalga geçersen, buna bahane olarak da X şunu yazmış dersen, ben de hayırdır, canım, derim.
Benim baktığım pencere de bu.
Son olarak da şunu diyeyim:
Herkes güzel olmadığı gibi, herkes akıllı da değildir, ahlaklı da değildir. Şu an dünyanın bir yerinde bir bilim insanı belki de dünyanın seyrini değiştirecek bir icat geliştiriyorken, biz yorum yapıyoruz, bir başkası bir çocuğa tecavüz ediyor.
Her insan değerli, özel ya da akıllı değildir. Her insan bir cevher değildir. Çocukluğunda dayak yeyip tecavüze uğramış bir adam tecavüzcü olabilirken bir diğeri tecavüz mağdurlarına yardım etmek için, avukat ya da psikiyatr olabiliyor.
Sadece insan olduğumuz için değerli değiliz, yaptıklarımız ve ifade ettiklerimizle değerliyiz bana göre.
Konu sapıyor Kakao.oyyy monroe oyy her insanoğluna akıl verilmiştir(hastalık vs dışında)ama her insan AHLAKLI değildir aşağıda saydıkların AHLAKINI geliştirememiş insanlardır..yada anlık zaaflarına kanan,,yada İNSANLIĞINI geliştirememiş kişilerdirr.. Ben bir hayat kadını ile bile arkadaş olurum onun yaptığı iş beni ilgilendirmez beni ilgilendirdiği konuştuğumuzda ,,görüştüğümüzde sergilediği İNSANLIĞIDIR. yoksa tecavüz ,,yoksa adam öldürme vss bunlar İNSANLIĞINI VEDE AHLAKINI geliştirememiş kişiliklerdir..
bu imama akıl verilmiş ama fikrini geliştirememiş...bilgiye ,ilime frekanslarını açmamışş.. bu tezine gülersin geçersin ama aynı kişi yarın hayvanlara eziyet etmeyin insanlığa yakışmaz der ve alkışlarsın..Konu sapıyor Kakao.
Her insanda akıl değil, beyin vardır. Ya da aklı var, fikri yok diyebiliriz.
Bak sana küçük bir örnek vereyim:
Suudi imam Şeyh Bender El Hayberi, "Eğer dünya dönüyorsa bir uçak havada durduğunda Çin'in uçağa doğru gelmesi gerekmez miydi?"
http://onedi o.com/haber/suudi-imam-seyh-bender-el-hayberi-den-bilim-dunyasini-saskinliga-ugratan-12-nefis-tespit-455184
Şimdi sırf "insan" diye ben bu gerizekalı cahil herifle dalga geçmeyecek miyim? Sonuna kadar geçerim, Kakao. Salak, cahil ve bilgisiz. Üstelik de komik.
Dalgamı da sonuna kadar geçerim.
Bak bu adamın, insanlığı ya da ahlakı hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Belki de dünyanın en temiz, en dürüst insanı ama bu salak olduğu gerçeğini de değiştirmiyor.
ve sohbetinden büyük keyif aldım .. TEŞEKKÜRLERKonu sapıyor Kakao.
Her insanda akıl değil, beyin vardır. Ya da aklı var, fikri yok diyebiliriz.
Bak sana küçük bir örnek vereyim:
Suudi imam Şeyh Bender El Hayberi, "Eğer dünya dönüyorsa bir uçak havada durduğunda Çin'in uçağa doğru gelmesi gerekmez miydi?"
http://onedi o.com/haber/suudi-imam-seyh-bender-el-hayberi-den-bilim-dunyasini-saskinliga-ugratan-12-nefis-tespit-455184
Şimdi sırf "insan" diye ben bu gerizekalı cahil herifle dalga geçmeyecek miyim? Sonuna kadar geçerim, Kakao. Salak, cahil ve bilgisiz. Üstelik de komik.
Dalgamı da sonuna kadar geçerim.
Bak bu adamın, insanlığı ya da ahlakı hakkında hiçbir şey bilmiyorum. Belki de dünyanın en temiz, en dürüst insanı ama bu salak olduğu gerçeğini de değiştirmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?