• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket En Duygusal KK Üyesi;

En Duygusal KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    119
  • Anket Kapalı .
Duygusaldan kastımız bütün duygularını üst düzeyde yaşayan, o duygudan bu duyguya savrulan bir duygu göçebesine denir. Ve bunu sitede karşılayan yegane kişi benim. Sitede popülerlik iddiası olmayan kah neşeli kah hüzünlü bir hanımım ve burada aday gösterilmem gerekirdi; bende derin ve onarılmaz yaralar açtı şu an bu durum......

Duygusaldan kastımız bütün duygularını üst düzeyde yaşayan, o duygudan bu duyguya savrulan bir duygu göçebesine denir. Ve bunu sitede karşılayan yegane kişi benim. Sitede popülerlik iddiası olmayan kah neşeli kah hüzünlü bir hanımım ve burada aday gösterilmem gerekirdi; bende derin ve onarılmaz yaralar açtı şu an bu durum......
bilemedik. affola... :deli:

cognitive seni hep mantıklı yorumlarınla anımsıyorum. :oops:

Yaralarını onarabilirim tatlı qıs :KK8:

İstersen bu gece bana gel, şarap içip dertleşiriz.

Yaralarını onarabilirim tatlı qıs :KK8:

İstersen bu gece bana gel, şarap içip dertleşiriz.

Kulağıma Şekspiğğ şiirleri de fısıldayacak mısın?

bilemedik. affola... :deli:

cognitive seni hep mantıklı yorumlarınla anımsıyorum. :oops:

Kulağıma Şekspir şiirleri okunmasını isteyecek kadar duygusal ve duygulara açım gördüğünüz gibi Filozof hanım. =(

Back