- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
Canım seni yormak istemem çok emek veriyorsun ama biz hiç bir listede adımız olsun istemiyoruz olur mu kiKadesa'cım az önce tüm listeleri düzenlendimElimde bulunan tüm adayları ekledim
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım seni yormak istemem çok emek veriyorsun ama biz hiç bir listede adımız olsun istemiyoruz olur mu kiKadesa'cım az önce tüm listeleri düzenlendimElimde bulunan tüm adayları ekledim
![]()
Tamam canım çıkardım adınızıCanım seni yormak istemem çok emek veriyorsun ama biz hiç bir listede adımız olsun istemiyoruz olur mu ki
Tamam canım Teşekkürler gerçi iyi kategorilere yazilmisiz baktım kötü bir şeyde yoktuk ama olsun gerek yok.evet o günlerde biz ui idik.Tamam canım çıkardım adınızı
Fakat bu sadece sizin için geçerli kimse talep etmesin lütfen..
Enler ana sayfasında açıklama yapmıştık katılmak istemeyenler bildirsin diyeSizin öyle bir imkanınız olmadığı için ve oy verilmediği için sildim
![]()
Evet iyi kategorilerde varsınızTamam canım Teşekkürler gerçi iyi kategorilere yazilmisiz baktım kötü bir şeyde yoktuk ama olsun gerek yok.evet o günlerde biz ui idik.
Evet elimizde bulunan tüm adayları ekledim
aaa, kadesa gelmiş.Ihtiyar çok yaşlandı ölüm döşeğinde haha :) tövbe Yarabbim :) anca gelir o.
Kara Murat buralarda :)
aaa, kadesa gelmiş.
ihtiyar kim? :)
Teşekkür ederim BenIpek, o senin teveccühün
themis ve okypete oy vermezsen ne yapar bilmiyorum, faakaaaattt ben Hanım'a rica edip topuğuna sıktırabilirim