• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En Her Konuya Vakıf KK Üyesi;

En Her Konuya Vakıf KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    124
  • Anket Kapalı .
Canım seni yormak istemem çok emek veriyorsun ama biz hiç bir listede adımız olsun istemiyoruz olur mu ki
Tamam canım çıkardım adınızı;)
Fakat bu sadece sizin için geçerli kimse talep etmesin lütfen..
Enler ana sayfasında açıklama yapmıştık katılmak istemeyenler bildirsin diye;)Sizin öyle bir imkanınız olmadığı için ve oy verilmediği için sildim:KK51:

Tamam canım çıkardım adınızı:KK66:
Fakat bu sadece sizin için geçerli kimse talep etmesin lütfen..
Enler ana sayfasında açıklama yapmıştık katılmak istemeyenler bildirsin diye:KK66:Sizin öyle bir imkanınız olmadığı için ve oy verilmediği için sildim:KK51:
Tamam canım Teşekkürler gerçi iyi kategorilere yazilmisiz baktım kötü bir şeyde yoktuk ama olsun gerek yok.evet o günlerde biz ui idik.

themis1990 themis1990 mi O okypete mi Mune Mune mi desem hepsi birbirinden her konuya vakıf:KK70::KK70:
themis ve okypete oy vermezsen ne yapar bilmiyorum, faakaaaattt ben Hanım'a rica edip topuğuna sıktırabilirim:KK70:
Zaten ne zamandır Hanım'la şöyle iki lakırdı yapıp, damat adayına zulmlerinden konuşamıyoruz:KK14: senin topuk vesile olur:KK70:

Back