En Her Konuya Vakıf KK Üyesi;

En Her Konuya Vakıf KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    124
  • Anket Kapalı .
üstüne alınma diye bir durum yokk olmaz ,,olamazda buradaki adaylardan kimler olursa olsun birileri tarafından DALGAYA,, ALAYA alınamaz nett..

nasıl kendine nick takıp lakap takıp bilgili ve seviyeli olunmuyorsa

her konuya yazan da vakıf sayılmaz tabi kibunun aksini iddia etmek manasız olurdu zaten

kendi adıma üstüme alındığım için gelmedim kakao etiletmiş bu yüzden geldim ve rahatsızlığı mı da dile getirdim

insan bilmediği konularda öyleymişş gibi hayallerde yaşarda dururmuşş..

Üzülmeyin ya, geçecek inşallah hayallerde yaşama, o hayallerde olmadığın bir kimlik yaratma durumu filan hepsi geçecek. Atlatacaksınız, bu kadar yüklenmeyin kendinize.

Son düzenleme:
üstüne alınma diye bir durum yokk olmaz ,,olamazda buradaki adaylardan kimler olursa olsun birileri tarafından DALGAYA,, ALAYA alınamaz nett..
İyi de kakao mesela yemek topiğinde hep tatlısının dibi tutmuş birini mesela buradaki ankette görsen eh yok artık ne işi var bu listede demez misin?
E bu da aynı hesap ben -buradaki aday üyeleri tenzih ederim- geçen hafta boş ve bilgisiz bulduğum bir üyeyi bu listede görürsem ne işi var bu listede derim. Çünkü konumuz bilgi ve yeterlilik, bu mesela en güzel gözlü üye yarışmasında sorgulanan bir konu değil. Azıcık yabancıların sense of humor dediği şeye sahip olmak iyidir. Mesela mistynin dediğini üzerine alınmışsın ve ona neden sevilmiyorsun bu sebepten diye kontraya çıkmışsın. E bırak mistyi sevmiyorsan seni cahil boş vs bulsun, sana ne? Benim de vahşi, saldırgan, terbiyesiz olduğumu düşünen bir üye var hiç sallamıyorum şahsen. Umurumda bile olmayacak kadar ezik ve ilgi budalası biri çünkü. Burası sanal bir platform yukarıdaki çarpıya basın gitsin. Bu kadar darlanmanın ve ego savaşı haline getirmenin inan hiç anlamı yok

yaniiiiiiii
eğer abla senin dediğin gibi olsa benım birinci olmam lazımdı

her konuya arada balıklama dalarım çünki

Bizlerde yapıyoruz arada ipin uçunu kaçırmıyor değiliz yani..
Kendi adıma söyleyim bilgim olmayan konuyada girip yorum yapmam,ama merak eder araştırırım mesela aynı siyasette olduğu gibi..

neden benim adımı vermedin acaba. o kadar gözlerin kör olmuşki taraflılıktan burada verdiğin örneklerde bile benim adımı geçirmemişsin.makyajada yazarım,imaj herşeydire,güzellik bölümünede, gelinliğede bdvyede fotoğraflarla anılar bölümüne,modayada siyasetede..
heryerde yazmışlığım vardır.
konuda açmışlığım.
bütün saydığım o bölümlerde bir yığın konularım var. çoğunun tıklanması yüzbinleri geçmiş ve çoğu yüzbinlere dayanmış.
ayrıca,ben siyasete hiç konu açmıyormuyumki cimcimenin açmasından bahsediyorsun
.eğer olay konu açmak ise..
ben sadece siyasette değil forumun çoğu bölümünde konu açıyorum ve açmaktayım
pink mesela . asla yazdığını görmüyorum çoğu yerde yok. ama onu bile örnek veriyorsunki inan şok edersin şu mesajınla

ve bir ek. konu açmak her konuya vakıf olmak demek değildir. önemli olan konulardaki yorumlarındır. bilgindir. net

Son düzenleme:
demem ,,demem ve aslada dalgaya almamm.. alay etmemm ve mist nin dediğini üstüme asla almam yada diğerlerinin ben kendim için düşündüğümü yazdım zatenn ben beni bilirim monroee..ama orada başka arkadaşlar var ve edilen dalgaya alaya tahammülüm yokk yokk ,yok işte ve yapacakta bişe yokk.. onlar alay edecekler dalga geçecekler ve ben kakao olarakl bir susacağım iki susacağım sonunda dayanacicam ve bu şekildede devam edecekk..

şu kategoridede marilyn ve dukanında üstüne tanımam en vakıf üyede.(konu siyaset ve bdv ise) makyaj modada yada başka konularda, bilemem tabii:) sadece o iki bölüm için geçerli düşüncem

Son düzenleme:
sende ayrı bir alem okyy adını versem bu sefer beni neden etiketledin dersin vermesen niye vermedin dersinn.. yazımın sonunda bu liste uzar gider dedimm okumadınmıı çok alıngan oldun sen yada en iyisi bir karar ver bu tarz konularda adını yazayımmmı yazmayayımmı..

verrdiğin bazı örneklerden sonra boşver vazgeçtim zaten

Şu listede oy verilecek iki aday var biri marilyn monroe benim adayım.
Bu listede adımı görmeyi istemem şahsen her konuya yorum yazmak vakiflik değildir bencede zaten her konuya vakıf olma diye birşey olmayacağından en bilgili destekli yazan olarak marilyn monroe diyorum.
Tabi isimleri çıkanlar kendileri istemiyorlar onuda düşünüp alay konusu yapmamak lazım.

. her konuya vakıf demek her şeyden anlamak demektir.
bu siyasette olur,bdvde olur,modada olur güzellik ve bakım bölümündende anlaması gerekir. kısaca her konudan anlaması gerekir. bir iki bölümse olay okey.o zaman tek tek her bölüm için açılmalı yarışma. yoksa her konuya vakıf olan üye dendiğinde sadece bir yada iki bölüm göz önüne alınıyorsa buda yanlış bir bakış oluyor bence
kısaca kategoride sorun var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…