bazı adaylara çok ama çok güldüm
Bu kategori iyi bisey mi kotu bisey mi anlamadım..bazı adayları gorunce, acaba bi ironi yapılıyor da ben mi anlamadım diye dusundum..
Her konuya vakıftan kasıt "donanım" anlamındaysa ben de gulucem biraz..ama once anlamam lazım
O 4 kişi vakıf olmaktan çok salça oluyorlarAy valla ben dr her gordugumde cok guluyorum.
Burdaki 4 kisinin donanimla vakiflikla ne alakasi var yav
bazı adaylara çok ama çok güldüm
İşteee neden sevilmiyorsunuz biliyormusunuz.. oraya çıkan adayların bile haberi yokken kişiler tarafından doldurulan anket sonucunda çıkan adaylar iken..ve bunu bildiğiniz halde dalga geçerek eğleniyorsunuz yaaa.. işte o yüzden sevilmiyorsunuz..sizi beğenenlerde çabası...Ay valla ben dr her gordugumde cok guluyorum.
Burdaki 4 kisinin donanimla vakiflikla ne alakasi var yav
şimdi neyin dalgasını geçiyorsunuz (bak gene dayanamadım yazdım neden biliyormusunuz ifrit oluyorum dalga geçen insanlaraaBuradada adayımm ama burada sınıfta kalırımm her konuya vakıf değilimki bu sitede keşkem olabilsem ama oyum
themis1990 nereye baksam hangi topiğe şöyle bir girsem hep bu arkadaşı görüyorumm..ama cuk yorumları ilede Mune her konuda bilgisini çok kere göster di bizlere...
Benim avukata ihtiyacım yok kakao, beni kast edip yarılırcasına gülenler varsa aynaya bakıp kendisine gülerseİşteee neden sevilmiyorsunuz biliyormusunuz.. oraya çıkan adayların bile haberi yokken kişiler tarafından doldurulan anket sonucunda çıkan adaylar iken..ve bunu bildiğiniz halde dalga geçerek eğleniyorsunuz yaaa.. işte o yüzden sevilmiyorsunuz..sizi beğenenlerde çabası...
Mune birinci gidiyor şu an ve görüyoruzki arada girdiği yorumlarıyla ve objektif bakışlarıyla herkesin gönlüne taht kurmuş kişi..
themis1990 her topiğe girdiğinizde görürsünüz onu yorumlarıyla bdv de vardır,, magazinde vardır,siyasette vardır,paylaşılan her haberde yorumu vardır..
marilyn monroe karşıt görüşlü olsa bile yazdıklarıyla hepimizi kendine hayran bırakmıştır..
cimcimegfb paylaştığı haberlerle bir çok kişi tarafından beğenilen ve övgü toplayan kişidir..
pinkstrap öyle her yerde yorumunu göremezseniz bile öyle donanımlıdırki bir kere yorum yapar cuk otutturur adamı çok kere şahit olduk..ve bu liste sürer gider ve benide aday çıkarmışlarkendim için ne düşündüğümüde yazdım zaten
şimdi neyin dalgasını geçiyorsunuz (bak gene dayanamadım yazdım neden biliyormusunuz ifrit oluyorum dalga geçen insanlaraa
seni ,,onu ,, bunu,, şunuu kastetmeleri gerekmezkii.. yapılan dalgaya tahammülüm yokk,,edilen alaylara tahammülüm yok,,kendi aralarında eğlenerek edilen dalgalara tahammülüm yok,,yok,yok, giriyorum topiğe yorumlara bakıp eğlenelim diyorum çünkü bu anket eğlenceli bir durum..ama dalga ,,alay görünce bir sus ,iki sus ,üçüncüde susamıyorum..ve bu genel sakın avukat diyede üstüne alınmaa..Benim avukata ihtiyacım yok kakao, beni kast edip yarılırcasına gülenler varsa aynaya bakıp kendisine gülerse
daha yerinde olur
açıkcası kendilerini nimetten sayıp saçma sapan X üye ilan edince komik olmuyor da üyelerin bu kişileri aday göstermesi mi
komik oluyormuş
benimde bazı isimleri görünce şaşkınlık yaşadığım bir dolu kategori oldu
ama neden bu insanlar buraya yazılmış demedim demek ki çoğunluk karar vermiş ismi aday olarak yazılmış
saygı düşmek düşer
seni ,,onu ,, bunu,, şunuu kastetmeleri gerekmezkii.. yapılan dalgaya tahammülüm yokk,,edilen alaylara tahammülüm yok,,kendi aralarında eğlenerek edilen dalgalara tahammülüm yok,,yok,yok, giriyorum topiğe yorumlara bakıp eğlenelim diyorum çünkü bu anket eğlenceli bir durum..ama dalga ,,alay görünce bir sus ,iki sus ,üçüncüde susamıyorum..ve bu genel sakın avukat diyede üstüne alınmaa..
bir yerde alay, dalga eğlenme varsa TEPKİ KONULUR.. beni sev , yada sevme haz et yada etme hepimiz beğendiğimiz ,beğenmediğimiz üyeler var yoktur dersek yalan demiş oluruz..ama bu durum objektif olmamızı etkilemez..ben bu anket işinde taraflı olarak oy vermiyorum..beni sevmediğini ve haz almadığını bildiğim bir kişiye değişik enlerde oyumu verdim verdim çünkü adil OLANI BUDURbeni etiketlemişsin rahatsız oldum o bakımdan söyledim
açık açık söyleyeyim sende benim yaptığın tavır ve davranışlardan hiç haz etmediğim üyelerdensin
ama buraya veya başka bir yere aday olmanla dalga geçecek kadar basitleşmedim
Sana göre haber paylaşmak,her yere yorum yazmak konulara vakıf olma emaresiyse neye bu kadar güldüğümüzü anlayamazsın tabi Kakaocum...Herkes istediği kişiyi aday gösterebilir ve yine herkes istediği adaylığı tuhaf karşılayabilir,burası özgür bir platform cicim.Zaten dikkat ettiysen BAZI dedim,öne atlayıp herkesin birden avukatlığını yapmana gerek yok.İşteee neden sevilmiyorsunuz biliyormusunuz.. oraya çıkan adayların bile haberi yokken kişiler tarafından doldurulan anket sonucunda çıkan adaylar iken..ve bunu bildiğiniz halde dalga geçerek eğleniyorsunuz yaaa.. işte o yüzden sevilmiyorsunuz..sizi beğenenlerde çabası...
Mune birinci gidiyor şu an ve görüyoruzki arada girdiği yorumlarıyla ve objektif bakışlarıyla herkesin gönlüne taht kurmuş kişi..
themis1990 her topiğe girdiğinizde görürsünüz onu yorumlarıyla bdv de vardır,, magazinde vardır,siyasette vardır,paylaşılan her haberde yorumu vardır..
marilyn monroe karşıt görüşlü olsa bile yazdıklarıyla hepimizi kendine hayran bırakmıştır..
cimcimegfb paylaştığı haberlerle bir çok kişi tarafından beğenilen ve övgü toplayan kişidir..
pinkstrap öyle her yerde yorumunu göremezseniz bile öyle donanımlıdırki bir kere yorum yapar cuk otutturur adamı çok kere şahit olduk..ve bu liste sürer gider ve benide aday çıkarmışlarkendim için ne düşündüğümüde yazdım zaten
şimdi neyin dalgasını geçiyorsunuz (bak gene dayanamadım yazdım neden biliyormusunuz ifrit oluyorum dalga geçen insanlaraa
Sana göre haber paylaşmak,her yere yorum yazmak konulara vakıf olma emaresiyse neye bu kadar güldüğümüzü anlayamazsın tabi Kakaocum...Herkes istediği kişiyi aday gösterebilir ve yine herkes istediği adaylığı tuhaf karşılayabilir,burası özgür bir platform cicim.Zaten dikkat ettiysen BAZI dedim,öne atlayıp herkesin birden avukatlığını yapmana gerek yok.
+
Bazılarının beni neden sevmediğini merak etmiyorum,bilakis çok iyi biliyorum ama zaten onlar beni sevse bi durup düşünürüm "Nerde yanlış yaptım ben?" diye...
gülll vee gülmeye devam ett o zamann burası özgür derken kendi aranızda alay dalga edebileceğiniz bir platform değil cicim..Sana göre haber paylaşmak,her yere yorum yazmak konulara vakıf olma emaresiyse neye bu kadar güldüğümüzü anlayamazsın tabi Kakaocum...Herkes istediği kişiyi aday gösterebilir ve yine herkes istediği adaylığı tuhaf karşılayabilir,burası özgür bir platform cicim.Zaten dikkat ettiysen BAZI dedim,öne atlayıp herkesin birden avukatlığını yapmana gerek yok.
+
Bazılarının beni neden sevmediğini merak etmiyorum,bilakis çok iyi biliyorum ama zaten onlar beni sevse bi durup düşünürüm "Nerde yanlış yaptım ben?" diye...
Her konuya vakıf olmak her topiğe yazmak değildir.
Bilgin varsa kendine güveniyorsan doğru tespitlerde bulunuyorsan o makbuldür..
Ben de aynen öyle yapıyorum canımgülll vee gülmeye devam ett o zamann burası özgür derken kendi aranızda alay dalga edebileceğiniz bir platform değil cicim..
Neden üzerinize alındınız? 4kişiden biri ben de olabilirim belki, @Bilgece kimi kastetti bilmem açık söylemek istese söylerdi zaten.
Bir laf vardır abdestinden emin olananın namazından şüphesi olmaz diye her lafı üzerinize almayın. Siz kendinizi yeterince "donanımlı" görüyorsanız yeterli.
Ama bu kategoriyi ben de pek anlamadım "her" konuya vakıf biraz ironik duruyor cidden. Yine de herkese övgülerinden dolayı teşekkür ederim, aday gösterilenleri tebrik eder ve başarı dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?