Sen de dalgaya alıyorsun kakao. Senin dalga geçerken bahanen farklı sadece. sen de x, y, z benimle/bizimle dalga geçti, bundan sonra böyle diyerek sana karşıt görüşte olan "herkes"le dalga geçiyorsun zaman zaman.
Birimiz diğerimizden daha ehil değiliz yani bu alay dalga konusunda.
Zaman zaman da kendi görüşünden olmayan x kişiyle dalga geçen y kişinin yorumunu beğeniyorsun.
Her dalgaya ya da alaya tepki vermiyorsun yani.
Ha vermek zorunda da değilsin, bu arada, ben de vermiyorum. Sen o şekilde yazdığın için bu örneği verdim.
Onun dışında cognitive mesela zaman zaman çok alaycı yazar, Sep ya da Shot da öyle ama bu isimlerin üçü de benim Kendi fikrimce bu adayların (ben de dahil olmak üzere) bir çoğundan daha bilgili üyeler.
Kimi benim gibi daha sakin yazmaya çalışır, kimi kafa göz yarar, hem nalına hem mıhına vurur, kimi de alaycı bir dil kullanır.
Bunlar üslup farkıdır.
Eğer siyasetteki 2 gruptan bahsediyorsak, yeri geldiğinde hemen hepimiz bir diğer grupla dalga geçiyor, alay ediyor, bazen de şakalaşıyor.
Ben de gayet alay ederim, sadece alaycılığı ciddi bir konuda konuşurken ya da ikili diyalog halindeyken yapmamaya özen gösteririm (klavyemden kaçanlar vardır) ama hepimiz kantarın topuzunu kaçırıyoruz
Ki sen de gayet alaycı yazan bir üyesin Kakao.
Bunu seni eleştirmek için söylemiyorum, bence saygı sınırları aşılmadığı sürece dalgada ve alayda bir sorun yok. Şahsen ben keyifli bir laf sokmaca oyunundan hoşlanıyorum, zekam bileniyor.