- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
insan bilmediği konularda öyleymişş gibi hayallerde yaşarda dururmuşş..Gidip de kimse feyk bir üyelik alıp desteklemediği bir partinin destekçisiymiş gibi sorular sorup, yorumlarda bulunup DALGAYA ALAYA alamaz nett..
asdfgh
insan bilmediği konularda öyleymişş gibi hayallerde yaşarda dururmuşş..![]()
İyi de kakao mesela yemek topiğinde hep tatlısının dibi tutmuş birini mesela buradaki ankette görsen eh yok artık ne işi var bu listede demez misin?üstüne alınma diye bir durum yokk olmaz ,,olamazda buradaki adaylardan kimler olursa olsun birileri tarafından DALGAYA,, ALAYA alınamaz nett..
yaniiiiiiii
eğer abla senin dediğin gibi olsa benım birinci olmam lazımdı
her konuya arada balıklama dalarım çünki![]()
neden benim adımı vermedin acaba. o kadar gözlerin kör olmuşki taraflılıktan burada verdiğin örneklerde bile benim adımı geçirmemişsin.makyajada yazarım,imaj herşeydire,güzellik bölümünede, gelinliğede bdvyede fotoğraflarla anılar bölümüne,modayada siyasetede..İşteee neden sevilmiyorsunuz biliyormusunuz.. oraya çıkan adayların bile haberi yokken kişiler tarafından doldurulan anket sonucunda çıkan adaylar iken..ve bunu bildiğiniz halde dalga geçerek eğleniyorsunuz yaaa.. işte o yüzden sevilmiyorsunuz..sizi beğenenlerde çabası...
@Mune birinci gidiyor şu an ve görüyoruzki arada girdiği yorumlarıyla ve objektif bakışlarıyla herkesin gönlüne taht kurmuş kişi..
themis1990 her topiğe girdiğinizde görürsünüz onu yorumlarıyla bdv de vardır,, magazinde vardır,siyasette vardır,paylaşılan her haberde yorumu vardır..
marilyn monroe karşıt görüşlü olsa bile yazdıklarıyla hepimizi kendine hayran bırakmıştır..
@cimcimegfb paylaştığı haberlerle bir çok kişi tarafından beğenilen ve övgü toplayan kişidir..
@pinkstrap öyle her yerde yorumunu göremezseniz bile öyle donanımlıdırki bir kere yorum yapar cuk otutturur adamı çok kere şahit olduk..ve bu liste sürer gider ve benide aday çıkarmışlarkendim için ne düşündüğümüde yazdım zaten
şimdi neyin dalgasını geçiyorsunuz (bak gene dayanamadım yazdım neden biliyormusunuz ifrit oluyorum dalga geçen insanlaraa
demem ,,demem ve aslada dalgaya almamm.. alay etmemm ve mist nin dediğini üstüme asla almam yada diğerlerinin ben kendim için düşündüğümü yazdım zatenn ben beni bilirim monroee..ama orada başka arkadaşlar var ve edilen dalgaya alaya tahammülüm yokk yokk ,yok işte ve yapacakta bişe yokk.. onlar alay edecekler dalga geçecekler ve ben kakao olarakl bir susacağım iki susacağım sonunda dayanacicam ve bu şekildede devam edecekk..İyi de kakao mesela yemek topiğinde hep tatlısının dibi tutmuş birini mesela buradaki ankette görsen eh yok artık ne işi var bu listede demez misin?
E bu da aynı hesap ben -buradaki aday üyeleri tenzih ederim- geçen hafta boş ve bilgisiz bulduğum bir üyeyi bu listede görürsem ne işi var bu listede derim. Çünkü konumuz bilgi ve yeterlilik, bu mesela en güzel gözlü üye yarışmasında sorgulanan bir konu değil. Azıcık yabancıların sense of humor dediği şeye sahip olmak iyidir. Mesela mistynin dediğini üzerine alınmışsın ve ona neden sevilmiyorsun bu sebepten diye kontraya çıkmışsın. E bırak mistyi sevmiyorsan seni cahil boş vs bulsun, sana ne? Benim de vahşi, saldırgan, terbiyesiz olduğumu düşünen bir üye var hiç sallamıyorum şahsen. Umurumda bile olmayacak kadar ezik ve ilgi budalası biri çünkü. Burası sanal bir platform yukarıdaki çarpıya basın gitsin. Bu kadar darlanmanın ve ego savaşı haline getirmenin inan hiç anlamı yok
sende ayrı bir alem okyy adını versem bu sefer beni neden etiketledin dersin vermesen niye vermedin dersinn.. yazımın sonunda bu liste uzar gider dedimm okumadınmıı çok alıngan oldun sen yada en iyisi bir karar ver bu tarz konularda adını yazayımmmı yazmayayımmı..neden benim adımı vermedin acaba. o kadar gözlerin kör olmuşki taraflılıktan burada verdiğin örneklerde bile benim adımı geçirmemişsin.makyajada yazarım,imaj herşeydire,güzellik bölümünede, gelinliğede bdvyede fotoğraflarla anılar bölümüne,modayada siyasetede..
heryerde yazmışlığım vardır.
konuda açmışlığım.
bütün saydığım o bölümlerde bir yığın konularım var. çoğunun tıklanması yüzbinleri geçmiş ve çoğu yüzbinlere dayanmış.
ayrıca,ben siyasete hiç konu açmıyormuyumki cimcimenin açmasından bahsediyorsun
.eğer olay konu açmak ise..
ben sadece siyasette değil forumun çoğu bölümünde konu açıyorum ve açmaktayım
pink mesela . asla yazdığını görmüyorum çoğu yerde yok. ama onu bile örnek veriyorsunki inan şok edersin şu mesajınla
ve bir ek. konu açmak her konuya vakıf olmak demek değildir. önemli olan konulardaki yorumlarındır. bilgindir. net
ama tatlım ben onu senin için dedimm yaaaÜzülmeyin ya, geçecek inşallah hayallerde yaşama, o hayallerde olmadığın bir kimlik yaratma durumu filan hepsi geçecek. Atlatacaksınız, bu kadar yüklenmeyin kendinize.
verrdiğin bazı örneklerden sonra boşver vazgeçtim zatensende ayrı bir alem okyy adını versem bu sefer beni neden etiketledin dersin vermesen niye vermedin dersinn.. yazımın sonunda bu liste uzar gider dedimm okumadınmıı çok alıngan oldun sen yada en iyisi bir karar ver bu tarz konularda adını yazayımmmı yazmayayımmı..![]()
ama tatlım ben onu senin için dedimm yaaa![]()
pekiii sonra alınmak yok amaverrdiğin örneklerden sonra boşver vazgeçtim zaten
neye alınacağım Allahaşkına.pekiii sonra alınmak yok ama![]()
aynen oda güzellik ve bakımda en bilgili üye..o zaman kategorilere ayrılmalıydı buMesela sevgiliKilicBaligi nin burda aday gosterilmemesi cok ilginc. Her konuda cok bilgili hatun..