En Her Konuya Vakıf KK Üyesi;

En Her Konuya Vakıf KK Üyesi;

• Ankete Katılan
    124
  • Anket Kapalı .
Evet ama yine de aptal olduğunu düşünürüm, fikrim değişmez yani. Tartışmamız basitti, sen her insan akıllıdır, dedin, ben de hayır değildir. Bazı insanlar aptaldır, dedim. Örneğimizdeki imam da öyle biri. Ben sırf insan olduğu için zeki olduğunu düşünmek zorunda hissetmem.

Şuraya bakın altı üstü eğlencelik bir geleneksel yarışma kavga konusu olmuş, yaş ortalamalarınızda 15 değil ama neyse.

Bu yarışma size sitede bir itibar katmıyor, sonunda büyük ikramiye verilmiyor, maksat gırgır şamata.

Bu eğlencelik yarışma için imaları fark etmiyorum sanmayın, asıl mevzuyu dökün ortaya.
Asıl mevzu siyasette, orda burda birbirine diş bilemiş üyelerin savaşı. Birşey daha atayım ortaya, enler yarışmasını düzenleyenlerin ve katılanların birbirini yazdığı iması var burada.

Yarışmayı organize edenler kafasına göre mi liste yaptı iması yapıyorsunuz?
Onunda çözümü var, kim hangi kategoride kimlerin adını vermiş hepsi mevcuttur, gönderirler Kazen'e, O da inceler. O zaman ne atacaksınız ortaya?

Gülüp eğlenilecek bir yarışmayı bu kadar ciddiye alıp şurada bile hırslarınızı ortalara saçacağınıza işinize gelmeyen kategorileri oylamazsınız olur biter.

Daha bitmedi, şimdi burada adı yazılanları samimi oldukları yazmıştır diyorsunuz değil mi? Yazmıştır, olabilir buna engel mani var mı? Yok.

Birbirlerini mi oyluyorlardır? Oyluyorlardır, buna da engel mani yok, sizleri de arkadaşlarınız aday gösterdi, sizi de arkadaşlarınız oyluyor, bu yarışma diğer bölümlerdeki yarışmalar gibi değil, bu eğlenceye öyle şaibeler, imalar, kişisel öfkeler karıştırıp durmayın.

Son düzenleme:
Oyu değiştirme seçeneği yok Dün bir arkadaş daha yanlışlıkla başka birine vermiş oy, dur bakayım Kazen'le bir konuşalım, belki değiştirme seçeneği eklenir.

Aynen asabide bende kendime.oy vermişim böyle yanlışlıklar için degisim olursa guzel olur abla .

Aynen asabide bende kendime.oy vermişim böyle yanlışlıklar için degisim olursa guzel olur abla .
Dün özelden biri daha geldi, abla oyumu yanlış kullandım diye, değiştirme seçeneği olmadığı için birşey yapamadık ama konuşmak lazım Kazen'le, oy değiştirme seçeneği eklenebilir, uygundur derse ekler.
Hatalı oylar düzelir böylece.

Sadece hatalı oylar için güzel bir seçenek olur

Oyu değiştirme seçeneği yok Dün bir arkadaş daha yanlışlıkla başka birine vermiş oy, dur bakayım Kazen'le bir konuşalım, belki değiştirme seçeneği eklenir.
Telefon ekranı bastığım anda kaydı
Eh napalım yabancıya gitmedi oky sever beni ne de olsa kabul buyurursa oyumu

Nevreste sana özelden yazdığımı burada da yazıyorum, listeler yenilenecek sanırım, o listelerde sadece eli maşalı yönetici kategorisi dışında hiçbir kategoride adım geçmesin.
Ben Kazen'le çekişirim. Diğer bölümlerde arkadaşlar birbirlerini oylarlar.

Piiii bi dakka olmaz. En iyi yorum yapan kategorisinde kalman lazım, seni yeneceğim Mune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…