- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Evet ama yine de aptal olduğunu düşünürüm, fikrim değişmez yani. Tartışmamız basitti, sen her insan akıllıdır, dedin, ben de hayır değildir. Bazı insanlar aptaldır, dedim. Örneğimizdeki imam da öyle biri. Ben sırf insan olduğu için zeki olduğunu düşünmek zorunda hissetmem.bu imama akıl verilmiş ama fikrini geliştirememiş...bilgiye ,ilime frekanslarını açmamışş.. bu tezine gülersin geçersin ama aynı kişi yarın hayvanlara eziyet etmeyin insanlığa yakışmaz der ve alkışlarsın..
Oyu değiştirme seçeneği yok
Oyu değiştirme seçeneği yokDün bir arkadaş daha yanlışlıkla başka birine vermiş oy, dur bakayım Kazen'le bir konuşalım, belki değiştirme seçeneği eklenir.
Dün özelden biri daha geldi, abla oyumu yanlış kullandım diye, değiştirme seçeneği olmadığı için birşey yapamadık ama konuşmak lazım Kazen'le, oy değiştirme seçeneği eklenebilir, uygundur derse ekler.Aynen asabide bende kendime.oy vermişimböyle yanlışlıklar için degisim olursa guzel olur abla .
Dün özelden biri daha geldi, abla oyumu yanlış kullandım diye, değiştirme seçeneği olmadığı için birşey yapamadık ama konuşmak lazım Kazen'le, oy değiştirme seçeneği eklenebilir, uygundur derse ekler.
Hatalı oylar düzelir böylece.
Telefon ekranı bastığım anda kaydıOyu değiştirme seçeneği yokDün bir arkadaş daha yanlışlıkla başka birine vermiş oy, dur bakayım Kazen'le bir konuşalım, belki değiştirme seçeneği eklenir.
oyy banamı verdin. çok acı olmuştur bu oy şimdi:))Telefon ekranı bastığım anda kaydı
Eh napalım yabancıya gitmedi oky sever beni ne de olsakabul buyurursa oyumu
Valla hemde nasıl okyoyy banamı verdin. çok acı olmuştur bu oy şimdi:))
aldım gitti dermişim:)Valla hemde nasıl oky
Ee işte yiğidi öldür hakkını ver e geldi bu olay şimdi...al kız helal olsun
Bu arada Kazen'le görüşüldü. Bu geceyi bekleyin.
Tamam AblacımNevreste sana özelden yazdığımı burada da yazıyorum, listeler yenilenecek sanırım, o listelerde sadece eli maşalı yönetici kategorisi dışında hiçbir kategoride adım geçmesin.
Ben Kazen'le çekişirim. Diğer bölümlerde arkadaşlar birbirlerini oylarlar.
Piiii bi dakka olmaz. En iyi yorum yapan kategorisinde kalman lazım, seni yeneceğim MuneNevreste sana özelden yazdığımı burada da yazıyorum, listeler yenilenecek sanırım, o listelerde sadece eli maşalı yönetici kategorisi dışında hiçbir kategoride adım geçmesin.
Ben Kazen'le çekişirim. Diğer bölümlerde arkadaşlar birbirlerini oylarlar.
Piiii bi dakka olmaz. En iyi yorum yapan kategorisinde kalman lazım, seni yeneceğim Mune
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?