- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
Ay Estağfurullah, ama bence o kategoride kalman lazım. Gerçekten iyi yorum yapan birinin sırf yönetici diye klasman dışı kalması gerekmiyor, hadi öyle "ödüllü" bir yarışma olsa anlarım da kendi kendimize bir ay eğleşicez sonuçta.
Yok o kategori de yorumlarını çok sevdiğim sen, Aus gibi kişiler varken bennnn, sayende kaç araştırma yaptım, hakkını Nasıl yerim
ayyy yok artııııkkk neler görüyor bu gözleryahu bu eğlencelik bi şey değil miydii
bende en süper üye kategorisinde yokum zalım uyeler
Ne estağfrullahı ciddi ciddi tırım tırım araştırmalar yapıyorum sayenizde, valla beyin jimnastiğinden aklım zehir gibi çalışıyor, işleyen demir pas tutmazmışAy Estağfurullah, ama bence o kategoride kalman lazım. Gerçekten iyi yorum yapan birinin sırf yönetici diye klasman dışı kalması gerekmiyor, hadi öyle "ödüllü" bir yarışma olsa anlarım da kendi kendimize bir ay eğleşicez sonuçta.
Seni en prenses kategorisine aday yapacağımayyy yok artııııkkk neler görüyor bu gözleryahu bu eğlencelik bi şey değil miydii
bende en süper üye kategorisinde yokum zalım uyeler
Yok o kategori de yorumlarını çok sevdiğim sen, Aus gibi kişiler varken bennnn, sayende kaç araştırma yaptım, hakkını Nasıl yerim
Evetttt, yokluğunda neler yaptı bizeGönlünün bir köşesinde yatan aslanın ben olduğumu biliyordum mune
Hep marilyn yüzünden , koca sene boş bıraktım ; önüne gelene ''oku evladım , öğren de gel '' demiş hatun
Ya ya öyle dedim de "sen okudun da ne oldun" dediler banaGönlünün bir köşesinde yatan aslanın ben olduğumu biliyordum mune
Hep marilyn yüzünden , koca sene boş bıraktım ; önüne gelene ''oku evladım , öğren de gel '' demiş hatun
Evinin gadını çocuklarının anası olacaksın Mune!!!Evetttt, yokluğunda neler yaptı bizeçek kurtar bizi
Seni en prenses kategorisine aday yapacağımsana oy veemeyenleri cımbızla tehdit ederim
püfff sorma her yeri yazdım gelmedi gelmedi, bizden 450 kişi alınca puanlar da düşmek bilmedi. son 10 yılın en düşük alımı yapıldı 2014 puanıyla, hala 91ler çıkıyor sağdan soldan delireceğim.sen bana neden cevap yazmıyorsun özelden yoksa beni beğenmiyor musun
bu arada memur atamalarını bekliyorum diyodunmarilyn monroe noldu
püfff sorma her yeri yazdım gelmedi gelmedi, bizden 450 kişi alınca puanlar da düşmek bilmedi. son 10 yılın en düşük alımı yapıldı 2014 puanıyla, hala 91ler çıkıyor sağdan soldan delireceğim.
Ben kaç hafta bekledim, bekle accıkderin mevzu dikkatli yazmak lazım
Hayır, normal şartlarda aldığım puanla atanmamam imkansıza yakın ama olmuyor arkadaş, adam 90'la sınır köyüne zar zor atanıyor.bunu diyeceğini biliyidim
ama ben yoğunum arkadaş gelen giden hastane postane kafada binbir dert
bide hastalandım boğazlarım şiş boşmuyum ben
evet sorma yaaa kalan taban mesela 90 da kalmış ama arada seçmeler çıkmıyomu 91 gibi 92 gibisinir oluyor insan
yahu şu memur maaşlarına %100 zam yapsalarda kariyerli ev hanımı olarak devam etsem yaşamıma
umut fakirin ekmeğii işteHayır, normal şartlarda aldığım puanla atanmamam imkansıza yakın ama olmuyor arkadaş, adam 90'la sınır köyüne zar zor atanıyor.
Püfff ben de bir oturamıyorum aslında totomun üstüne, bir bugün rahata erebildim her nasılsa.
Vallaha negzel olur %100 zam. Misler gibin.
Ben seviyorum çalışmayı ya, 1 yıldır evdeyim delirmeme az kaldı, oturamıyorum ben.umut fakirin ekmeğii işteben hiç istemem çalışmak yaaa ye iç gez toz ama napimmm olmuyor
hamdolsun halimize yetmiyor mu yetiyor ama nefis istiyor işte
Ben seviyorum çalışmayı ya, 1 yıldır evdeyim delirmeme az kaldı, oturamıyorum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?