o zaman ozguven gosterıp katılma cesartı gosteren arkadasları kırcak sekılde vasat kelımesı kullanmayın lutfen.. ben 7 kısıyıde tebrık edıyorum cesaret sonucta herkes gosteremıyor bunu koskoca sıteden 7 kısı cıktı..
Cokkkkktamam arkadaşlar. lütfen oje yarışması gibi olmasın. biz eğleniyoruz değilmi. burada bitirelim
Tabii ya kısa saçta çok havalı durur, bakımlı olduğu sürece. Ben bekliyordum açıkcası.
sitede nerdeyse her konuya link verdim.Allah allah yarısma yeterınce duyulmadı demekkı herkes aynı seyı soyluyor
Allah allah yarısma yeterınce duyulmadı demekkı herkes aynı seyı soyluyor
Evet bızde yeterıce goygoy yaptk topıkde guncel tuttuk ama.. siteye ugramayanlar vardı demekkı yoksa gorurlerdı dıye dusunuyorum...sitede nerdeyse her konuya link verdim.
Bence iyi bakın orda dogal sacta var ne fonu ne masası ne duzlestırıcısı olan... baska cevap vermıcm size lutfen bu yarısmada polemık cıkmasın..üzgünüm hepsi berbat yıpranmışlar bence fönsüz maşasız foto olması lazımdı bu şekilde maskelenmemesi lazım saçların
üzgünüm hepsi berbat yıpranmışlar bence fönsüz maşasız foto olması lazımdı bu şekilde maskelenmemesi lazım saçların