- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Sorma ya bi durdugum yerde duramiyorummm : ) kafaya esince kendimi sehirden sehire atiyorum..bu hatunda hep bir yerlerde anam hızına yetişmek ne mümkünn
Yurt disina acilmanin vakti geldi mi ne..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma ya bi durdugum yerde duramiyorummm : ) kafaya esince kendimi sehirden sehire atiyorum..bu hatunda hep bir yerlerde anam hızına yetişmek ne mümkünn
Oylanma yazan yere tikla gorursun : )aaaa nerden bende bakacagım
aaaa nerden bende bakacagım
Sen soylemesende ben bilirim : ) acik oylama oy verenlere : )Söyleyemem bitince söylerim hayatım
valla yaz ayıda geliyor ne güzel ordan oraya atlamakk..sefan olsun yavruu..Sorma ya bi durdugum yerde duramiyorummm : ) kafaya esince kendimi sehirden sehire atiyorum..
Yurt disina acilmanin vakti geldi mi ne..
Bende oylamaan bakınca cog kısıyı tahmın ettımSen soylemesende ben bilirim : ) acik oylama oy verenlere : )
ohhh guzel sac ama5 numaraya verdim oyumu.. : ) sagolasin canim..
Neden katılmayı denemedın o zaman :)6 ve 7 numara dışında kaydadeğer bir saç göremedim uzgunum. çok vasat
vasat degil de aslinda duz sade6 ve 7 numara dışında kaydadeğer bir saç göremedim uzgunum. çok vasat
6 ve 7 numara dışında kaydadeğer bir saç göremedim uzgunum. çok vasat
iddalı saçım olsa kaçırmazdım. ama oyle ıddalı saçım yokken neden katılıyım ki şekerimNeden katılmayı denemedın o zaman :)
Neden katılmayı denemedın o zaman :)
neden çırkin olsunki vasat kelimesi çirkin bi kelimemi kırmak kızdırmak için demedim fikrimi beyan ettim sadece okadarbu nasıl çirkin bir yorum böyle
eleştirdiğiniz şeyin Allah vergisi olduğunu unutmayın
o zaman ozguven gosterıp katılma cesartı gosteren arkadasları kırcak sekılde vasat kelımesı kullanmayın lutfen.. ben 7 kısıyıde tebrık edıyorum cesaret sonucta herkes gosteremıyor bunu koskoca sıteden 7 kısı cıktı..oyum 7 numaraya verdim gitti
iddalı saçım olsa kaçırmazdım. ama oyle ıddalı saçım yokken neden katılıyım ki şekerim