Saç Kesim Şekilleri En güzel saç yarışması ( Oylama )

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

En güzel saç yarışması ( Oylama )

• Ankete Katılan
    353
  • Anket Kapalı .
Bütün yarışmacılar gayet güzel hepsini tek tek tebrik ediyorum bir kaçını beğendim ama oyumu 7 numaradan yana kullandım tebrikler herkese

saclari begenmeyenler olmus ben katilaydim anlardiniz burdaki saclarin guzelligini oyumu 2 ye verdim 5 numarayida cok begendim hatta siyah saca bayilirim ama 2 Numara beni cezbetti bu sefer
senin saçlar çok güzel ama kuzum ben mi yanlış görüyordum

Oyy bu yarışmayı en çok isteyenlerden biri bendim Çok yoğun bi dönemime geldi katılamadım, inşallah bi daha olur Katılan arkadaşlara başarılar dilerim, oyum 5 numaraya gitti
Keşke saç modelleri de olsaydı, hep düz fön ya da dalgalı haliyle olmuş, ama tabi hepsinin maşallahı var Bi değişiklik katmak adına, topuz, örgü gibi şeyler de yapılabilirdi, kendimce yorumum (Not ekliyorum: en güzel saç yarışması denmiş, saç modeli yarışması denmemiş, ben de yaniii Bi dahakine saç modeli olsun o zaman )

Gerçekten çok zaman oluyor ki erkeklere hak veriyorum.
Ne yapsanız takdir göremiyorsunuz.
Saçta fön oluyor, saçında fön vardı oldu mu şimdi özgüvensiz havasına giriliyor.
Doğal saç konuyor, böyle yarışmaya mı katılır insan deniyor.
Yani üsluplarda ciddi anlamda sıkıntı var...

5 numara hem daha sağlıklı ve canlı duruyo die seçtim:)

1 ve 2 numarayı beğendim. 3 ve 4 fotoğraf makinesinin azizliğine uğramış. 5 de güzel aslında.. 6'yı sağlıklı bulmadım. 7 numara da biraz sönük geldi.

Oyumu 2 numaraya verdim çünkü içlerinde en sağlıklı görünen oydu. 6 numaranın önde gitmesine de çok şaşırdım açıkçası, kıvırcık saç diye sanırım oyların çoğunu almayı başarabilmiş ama sağlıklı göründüğünü düşünmüyorum. Çoğu kişi şekle aldanmış.

Oyumu 5 numaraya verdim .Kesimi ve rengini begendim .
Keske kisa saclarda olsaymis.

Şu yarışmalar bizler için düzenleniyor ve her biri emek kokuyor.
Hadi yarışma yapalım deyip pat diye açılıyor mu sanıyorsunuz yahu?!
İnce elenip sık dokunuyor. Düşünülüyor. Sorun çıkmasın ve kimsenin gönlü kalmasın diye orta yol bulunmaya çalışılıyor. Yarışma ve oylama başlıklarındaki mesajlar tek tek inceleniyor. Kimsenin hakkı suistimal edilmesin diye oylara tek tek bakılıyor. Oylama sonucunda da kazanana hediyesi gönderiliyor.

Katılanlar ise,
Normalde, kimsenin saçına ya da kıyafetine yorum yapmak kimsenin haddine değilken insanlar burada giydiklerini, saçlarını, vs. yorumlatma cesareti gösteriyor. Mesela ben bu yarışmaya katılmak istediğim halde gösteremedim bu cesareti. Bu yüzden katılan herkesi tebrik ediyorum. Samimi bir şekilde söylüyorum ki hepiniz harikasınız.

Bunları düşünüp sağduyulu ve kibar davranmak herkesin yapabileceği bir incelik değil tabii... Rastgele yorumlar yapmak daha kolay... Kolayı varken neden zoru yapmak isteyesiniz ki, değil mi?

Her saçı beğenmek zorunda değilsiniz elbette ama hep birlikte takılıp paylaşımda bulunduğumuz bir platformda herkes birbirine saygılı olmak zorunda.

Yorumları okurken hayretler içerisinde kaldım ve bunları yazmadan geçemedim...

2, 5 ve 6 arasında kaldım.
Bakındım, bakındım ve 5 numarada karar kıldım.

Başarılar *...

Saygı kelimesinin anlamı şu forumda özellikle de böyle kişisel özellikler ortaya çıktığında 0 ın altına düşüyor.
Ne diyeyim bilemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…