- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Sorma ya bi durdugum yerde duramiyorummm : ) kafaya esince kendimi sehirden sehire atiyorum..bu hatunda hep bir yerlerde anam hızına yetişmek ne mümkünn
Oylanma yazan yere tikla gorursun : )aaaa nerdenbende bakacagım
aaaa nerdenbende bakacagım
Sen soylemesende ben bilirim : ) acik oylama oy verenlere : )Söyleyemembitince söylerim hayatım
valla yaz ayıda geliyor ne güzel ordan oraya atlamakk..sefan olsun yavruu..Sorma ya bi durdugum yerde duramiyorummm : ) kafaya esince kendimi sehirden sehire atiyorum..
Yurt disina acilmanin vakti geldi mi ne..
Bende oylamaan bakınca cog kısıyı tahmın ettımSen soylemesende ben bilirim : ) acik oylama oy verenlere : )
ohhh guzel sac ama5 numaraya verdim oyumu.. : ) sagolasin canim..
Neden katılmayı denemedın o zaman :)6 ve 7 numara dışında kaydadeğer bir saç göremedim uzgunum. çok vasat
vasat degil de aslinda duz sade6 ve 7 numara dışında kaydadeğer bir saç göremedim uzgunum. çok vasat
6 ve 7 numara dışında kaydadeğer bir saç göremedim uzgunum. çok vasat
iddalı saçım olsa kaçırmazdım. ama oyle ıddalı saçım yokken neden katılıyım ki şekerimNeden katılmayı denemedın o zaman :)
Neden katılmayı denemedın o zaman :)
neden çırkin olsunki vasat kelimesi çirkin bi kelimemi kırmak kızdırmak için demedim fikrimi beyan ettim sadece okadarbu nasıl çirkin bir yorum böyle
eleştirdiğiniz şeyin Allah vergisi olduğunu unutmayın
o zaman ozguven gosterıp katılma cesartı gosteren arkadasları kırcak sekılde vasat kelımesı kullanmayın lutfen.. ben 7 kısıyıde tebrık edıyorum cesaret sonucta herkes gosteremıyor bunu koskoca sıteden 7 kısı cıktı..oyum 7 numaraya verdim gitti
iddalı saçım olsa kaçırmazdım. ama oyle ıddalı saçım yokken neden katılıyım ki şekerim