Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Kesim ŞekilleriEn güzel saç yarışması ( Oylama )
2 ve 5 numaraya bayildim diyebilirim 1 ve 6 numarada keske kiyafet olarak acik renkli bisiler tercih etseydi saclarin rengide koyu ustleride saclari gormekte zorlandim biraz bakiyim dusuniyim kime oy vercegimi:))
2 ve 5 numaraya bayildim diyebilirim 1 ve 6 numarada keske kiyafet olarak acik renkli bisiler tercih etseydi saclarin rengide koyu ustleride saclari gormekte zorlandim biraz bakiyim dusuniyim kime oy vercegimi:))
ha bir ek neden bunlara izin verildi, sebep,çıkacak sorunlara izin vermemek için. doğal saç diyelim .tamam. ne olacak biliyor musunuz. biri saçını maşalayacak yada fönleyecek,benim doğal diyecek yada tam tersi kızın saçı dümdüz. sen düzletirdin denecelk yada dalgalı.,maşaladın kısaca bu tarz tartışmalar olmaması için buna izin verdim
saclari begenmeyenler olmus ben katilaydim anlardiniz burdaki saclarin guzelligini oyumu 2 ye verdim 5 numarayida cok begendim hatta siyah saca bayilirim ama 2 Numara beni cezbetti bu sefer