Valla maşallah hepsi kendi sacıysa helal olsun..bu arada 6 numarada ne çıtçıt nede postiş var arkadaşlar
ben sadece siz dahil bir kaç kişi bunu yazdığı için belirtmek istedim1 daha dogal bence
goz yanılması olabılıyo tabı . herkese basarılar ..ben sadece siz dahil bir kaç kişi bunu yazdığı için belirtmek istedim
Evet bende dıkkat ettım ona :)6 numaranın resmi kuaförde çekilmiş sanırım spot ışıklar altında
yeni üye bence sen burdansın fesatlık için mi üye oldunHiçbiri seçeneğini koymayı unutmuşsunuz. Bunlar da sac mi yaf :)
yok bunlar peruk , yarın çıkaracaklarHiçbiri seçeneğini koymayı unutmuşsunuz. Bunlar da sac mi yaf :)
Ben yorum ahı yapmak istmedım gormezden gelıyorumyeni üye bence sen burdansın fesatlık için mi üye oldun
Oyumu 2 numaraya verdim çünkü içlerinde en sağlıklı görünen oydu. 6 numaranın önde gitmesine de çok şaşırdım açıkçası, kıvırcık saç diye sanırım oyların çoğunu almayı başarabilmiş ama sağlıklı göründüğünü düşünmüyorum. Çoğu kişi şekle aldanmış.
hayır değildir.. sahsen ben ne duzlestırırım ne fon cekerım yıllardır.. ama ıstedıgımde dumduz ıstedıgımde kıvırcık saclara sahıp olabılıyorum :)her düz saç fönlü müdür yanibazı arkadaşlar ilginç
yen üyeyok bunlar peruk , yarın çıkaracaklar
Daha yenı baslıyoruz bıtesıye kadar aha neler gelırçok komik yorumlar var ya
n