Saç Kesim Şekilleri En güzel saç yarışması ( Oylama )

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

En güzel saç yarışması ( Oylama )

• Ankete Katılan
    353
  • Anket Kapalı .
Aslında hepsi birbirinden harika saçlar hepsini de çok beğendim ama en beğendiğim olarak oyumu 6'ya verdim . Başarılar herkese

Keşke katılsaydın med baksana cok az oldu zaten katılım.. Malesefki vasat berbatları duyduk sımdılık dewamı gelmez umarım herkes byle dusunmuyor ama bu lafları soyleyenlerın emınım bu 7 kısıden daha ıyı bı sacı yok herkese acık bı yarısma keske katılsaydı onlarda... benımde 5 le 6da kaldı gozum

Benden de "pis" geldi, hadi bakalım

Canım omuzlarımda şuan saçlarım..Kestim..Uzunken güzeldi çok..Uzar yine napalım, kökü bizde

Benden de "pis" geldi, hadi bakalım

Canım omuzlarımda şuan saçlarım..Kestim..Uzunken güzeldi çok..Uzar yine napalım, kökü bizde
Olsun kısa saç ta olurdu ben cok sevdım bu yarısma işini ama kazanan belli olunca ilk gunden hevesım kacıyo artık butun yarısmalarda boy gostercem

2, 4, ve 5 arasında kaldım... baktım, baktım, tekrar baktım. en parlak ve gür duran saçın 5 olduğuna kendimce karar verip, bastım oyu.

Keske katilsaydim kesin kazanirdim
Yanlis anlamayin hanimlar hepinizin saclari birbirinden guzel benimki biraz farkli ondan şeyettim

6 numara ne kadar doğal ve sağlıklı görünüyo maşalllahhh

7 numaralı yarışmacı
7numara sacları cok yapısmıs geldı bıraz kabartabılırdı..sadece onlerınden dolayı begenmedım
6numara postıs var galıba abartılı durmus
1 ve 2 numara cok hos
1 cok dogal boya yok sanıyorum
3numaranın sarısının rengı hosuma gıtmedı sahsı fıkrım
4numarada o renk cok hos begendım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…