Saç Kesim Şekilleri En güzel saç yarışması ( Oylama )

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

En güzel saç yarışması ( Oylama )

• Ankete Katılan
    353
  • Anket Kapalı .
Aslında hepsi birbirinden harika saçlar hepsini de çok beğendim ama en beğendiğim olarak oyumu 6'ya verdim . Başarılar herkese :KK68:

Bir yarışmaya katılmaya cesaret etmiş insanlar için nasıl olur da "berbat" kelimesi kullanılır, bu hangi psikolojinin ürünüdür anlamak çok güç. Biraz dilinizin kemiği olsun. Ayıp..

Oyum 6 ya gitti, gözüm kaldı her an başına bişi gelebilir :KK14:

2 ve 7 yi de çok beğendim..Benim de belime yakındı, ben katılaydım görürdünüz siz pis güzel saçlılar sizi :63:
Keşke katılsaydın med baksana cok az oldu zaten katılım.. Malesefki vasat berbatları duyduk sımdılık dewamı gelmez umarım herkes byle dusunmuyor ama bu lafları soyleyenlerın emınım bu 7 kısıden daha ıyı bı sacı yok herkese acık bı yarısma keske katılsaydı onlarda... benımde 5 le 6da kaldı gozum:KK70:

Keşke katılsaydın med baksana cok az oldu zaten katılım.. Malesefki vasat berbatları duyduk sımdılık dewamı gelmez umarım herkes byle dusunmuyor ama bu lafları soyleyenlerın emınım bu 7 kısıden daha ıyı bı sacı yok herkese acık bı yarısma keske katılsaydı onlarda... benımde 5 le 6da kaldı gozum:KK70:

Benden de "pis" geldi, hadi bakalım :KK70:

Canım omuzlarımda şuan saçlarım..Kestim..Uzunken güzeldi çok..Uzar yine napalım, kökü bizde :KK51:

Benden de "pis" geldi, hadi bakalım :KK70:

Canım omuzlarımda şuan saçlarım..Kestim..Uzunken güzeldi çok..Uzar yine napalım, kökü bizde :KK51:
Olsun kısa saç ta olurdu :KK70: ben cok sevdım bu yarısma işini ama kazanan belli olunca ilk gunden hevesım kacıyo:KK70: artık butun yarısmalarda boy gostercem:KK76:

2, 4, ve 5 arasında kaldım... baktım, baktım, tekrar baktım. en parlak ve gür duran saçın 5 olduğuna kendimce karar verip, bastım oyu. :KK9:

Keske katilsaydim kesin kazanirdim :KK14:
Yanlis anlamayin hanimlar hepinizin saclari birbirinden guzel benimki biraz farkli ondan şeyettim :KK53::KK52:

6 numara ne kadar doğal ve sağlıklı görünüyo maşalllahhh

7 numaralı yarışmacı
2015_03_12_10_03_44_1.png
7numara sacları cok yapısmıs geldı bıraz kabartabılırdı..sadece onlerınden dolayı begenmedım
6numara postıs var galıba abartılı durmus
1 ve 2 numara cok hos
1 cok dogal boya yok sanıyorum
3numaranın sarısının rengı hosuma gıtmedı sahsı fıkrım
4numarada o renk cok hos begendım

X