Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke katılsaydın med baksana cok az oldu zaten katılım.. Malesefki vasat berbatları duyduk sımdılık dewamı gelmez umarım herkes byle dusunmuyor ama bu lafları soyleyenlerın emınım bu 7 kısıden daha ıyı bı sacı yok herkese acık bı yarısma keske katılsaydı onlarda... benımde 5 le 6da kaldı gozumBir yarışmaya katılmaya cesaret etmiş insanlar için nasıl olur da "berbat" kelimesi kullanılır, bu hangi psikolojinin ürünüdür anlamak çok güç. Biraz dilinizin kemiği olsun. Ayıp..
Oyum 6 ya gitti, gözüm kaldı her an başına bişi gelebilir
2 ve 7 yi de çok beğendim..Benim de belime yakındı, ben katılaydım görürdünüz siz pis güzel saçlılar sizi
Keşke katılsaydın med baksana cok az oldu zaten katılım.. Malesefki vasat berbatları duyduk sımdılık dewamı gelmez umarım herkes byle dusunmuyor ama bu lafları soyleyenlerın emınım bu 7 kısıden daha ıyı bı sacı yok herkese acık bı yarısma keske katılsaydı onlarda... benımde 5 le 6da kaldı gozum
İste uzamiyo sorun one sac var demekki uzasa püüüüü
Olsun kısa saç ta olurdu ben cok sevdım bu yarısma işini ama kazanan belli olunca ilk gunden hevesım kacıyo artık butun yarısmalarda boy gostercemBenden de "pis" geldi, hadi bakalım
Canım omuzlarımda şuan saçlarım..Kestim..Uzunken güzeldi çok..Uzar yine napalım, kökü bizde
benimde uzamaz. saç ta düzleştirici kullanınca saç koptu hep
vasat, sağlıksız saçlı, dur bakiim daha neler vardı. ekleme yapacağımVasat oki çekil kenarı
Berbatvasat, sağlıksız saçlı, dur bakiim daha neler vardı. ekleme yapacağım
heh birde feci berbat saçlarım. ben bir ağlayım geleyimBerbat
Bosver aglamaya gıttı zaten onlar coktan bız aglamıyoz sana noluyo okiheh birde feci berbat saçlarım. ben bir ağlayım geleyim
7numara sacları cok yapısmıs geldı bıraz kabartabılırdı..sadece onlerınden dolayı begenmedım7 numaralı yarışmacı
1 daha dogal bence6 numara ne kadar doğal ve sağlıklı görünüyo maşalllahhh