boşver yaDaha yenı baslıyoruz bıtesıye kadar aha neler gelırBiz senle bu işi görev edindik laf soyleyenlere af yetıstırmeyı
Dimi ama :)boşver ya
kadın kadının düşmanıdr
millet olarak eleştiriye bayılır icraatte hemen kaçarız
benim yorumlar nasıl :)) yine çok mu sivri kaçmışım?çok komik yorumlar var ya
n
seninkilerde baya fecibenim yorumlar nasıl :)) yine çok mu sivri kaçmışım?
bence uc yıpranmıs degıl..rengınden ve telefon magduru olabılır.sonucta masa sacı daha cok gosterır.duzlestırdık mı daha az olur..ama yıpranmıs degıl.4 numaraya baya oy gider diye düşünüyordum ama en az o almış
6 numara kötü değil tabiki ama cok fazla gibi ya üstüme üstüme geldi o saçlar. Ama 1. o olacak gibi gorunuyor bizim millet için ne kadar çok saç o kadar güzellik
3 numara cok yıpranmış gercekten bir çare lazım o saçlara
Eleştirinklerimde böyle
ne yorumlar ne saclar begenılmıyo .. basarılar norvcumseninkilerde baya feci
iğneyi başkasına çuvaldızı kendime batırıyorum, ben katılamadım bile sen düşün :)seninkilerde baya feci
yok tam ters sankiiğneyi başkasına çuvaldızı kendime batırıyorum, ben katılamadım bile sen düşün :)
yok be kuzu cesaret edemedim benim saçlarla :))yok tam ters sanki
tek tek yorum yapayım bir de. bu tür yorumları okumayı çok seviyorum şahsen.
1. yarışmacı: sanırım saçı boyasız ve çok güzel uzatmış saçını. ama uçların v-katlı kesimi saçı hem az hem de uçları kırılmış gibi gösteriyor. uçlar küt kesilse daha sağlıklı durur diye düşünüyorum naçizane.
2. yarışmacı: saçlarının parlaklığı çok güzel, sanırım pek üst üste boyanmamış bir saç ya da çok düzenli bakım yapılıyor. saç çok sağlıklı duruyor. ama uçlardaki ton sanki biraz daha küllü mü olmalıydı? ya da daha uçlara yakın yerler açılsaydı belki daha iyi dururdu. tabi fotoğrafın sanırım flaşlı olması da bir etken burada.
3. yarışmacı: aslında saçlar gayet gür belli, ama malesef oryal çok yıpratmış. onun haricinde rengin tonu çok güzel.
4. yarışmacı: düz olunca uçlardaki düzensizlikler belli olmuş. ama dalgalı olunca çok hoş durabilecek bir saç. tonu ise azcık daha küllüye kaymalı bence.
5. yarışmacı: oyumu kullandığım yarışmacı. saçın kesimi, hacmi, parlaklığı çok iyi. saçı boyasız mı çok merak ettim. eğer boya varsa, saçını nasıl böyle parlak yapabildiğine dair 1-2 tüyo verse ne iyi olurdu.
6. yarışmacı: saçın gürlüğü, kesimi çok güzel. ama üzülerek söylüyorum ki maşa yapan kişi, saçın elektriklenmesine ve mat durmasına sebep olmuş. hani yumuşak değil de sert gibi. belki gereğinden fazla sprey kullanılmış da olabilir? saç hiç işlem yapılmamış hali ile olsa eminim ki muhteşem dururdu.
7. yarışmacı: sağ alttaki fotoğrafta renkler daha belirgin çıkmış. sanırım ombre yapılmış, rengin tonu, sıklığı çok iyi. ama sanki bukleler biraz daha tepeden mi başlasaydı? ya da tepeye biraz hacim mi verilseydi? sönük gibi duruyor saç. ama benim için. en iyi 2. yarışmacı kendisi.