Saç Kesim Şekilleri En güzel saç yarışması ( Oylama )

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

En güzel saç yarışması ( Oylama )

• Ankete Katılan
    353
  • Anket Kapalı .
5 ve 6 numaranın saçlarını çok beğendim, 6 ağır bastı:) Herkese başarılar...

Yarışmayı 5 numara alır diyorum.Özellikle son 2 fotoğrafıyla hımmmm dedirttiriyor. 5 mi 6 mı dense bariz 5 derdim. Öte yandan 1 numarada aklım kaldı ona destek vermek istiyorum.5 ile 1 arasında kaldım ve oyumu son günlere bıraktım.

Son düzenleme:
5 ile 6 arasında kaldım ama 6 numaralı adayın dibine yakın kısımları daha cansız görünüyordu, sanırım spreyden kaynaklı. o yüzden oyumu 5 numaralı adaydan yana kullandım ama hepsine

6 numeroo
o kimdir çok merak ediyorum yarışmadan sonra bakınıcam

Hepsini beğendim; en çok 6 numarayı beğendiğim için oyunu ona verdim. 2 numaralı arkadaş fönlü katılsa ve daha güzel ışıkta çekilse fotosu daha hoş olabilirdi o boyda sarı sac güzel bence..

6 numaralı yarışmacıya ba-yıl-dım!!!
Benim saçlarım çok cansız o yüzden benim çok istediğim ancak yapamadığım bir saç kesimi. İçim gitti desem yeridir maşallah diyorum.. Çok merak ediyorum kim olduğunu :)

5 ve 6 arasında kaldım ama saçın hacmi,rengi,parlaklığı nedeniyle oyum 5e gitti :) 6 numara da çok hoş ama saçları cansız gibi geldi. 2 numaranın saçucundaaki ton hoşuma gitmedi daha tatlı bi ton olsaydı 5le 2 arasında kalırdım :)

Soyle bir olay var bu yarisma en uzun sac yarismasi degil arada yorumlar oluyor yok cansiz yok kabartilsada az sac soner soyle insanin saci azsa yapabilecegi bisey yok en guzel sac yarismasi yapiyoruz.En dogal veya en uzun sac degil veya en dolgun sacda degil.Yorumlarda incitici olmayalim.Bir tik oy yeterli.
Bence herkesin saci dort dortluk koskoca sitede 7 hatun ciktigina gore .herkese bolll sannnssss
Gunaydinlarrrr

bir önceki konularımda herşey konuşuldu. eğer eleştiri yapılacaksa, takip edecekler. bilmeden konuşmak olmuyor.

Gördüm gördümm cıtcıtına rengine kadar her seyi düşündünüz Valla sabır işi. O kadar ugrastıktan sonra görmedim diyenler fln. Sabrınız takdire şayan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…