- 22 Ekim 2014
- 5.409
- 4.605
Yarın yapcam artık okudum herkes sık sık idrara gitmekten bahsetmiş bende öyle bi belirti yok.Cikar artik yapsan hayirlisi olsun
Aynı durumdayım bende ya test yapmaya korkuyorum negatif çıkcak diyekafayı yedim hamile kıyafetleri bakmaya başladım
Illa aynı olacak diye bisi yok ki..hiç belireti yasamayanda var.yarın yap o zaman.bize de haber verirsin dimi??bu akşam bende umutsuzluk var ya..Yarın yapcam artık okudum herkes sık sık idrara gitmekten bahsetmiş bende öyle bi belirti yok.
Veririm tabi ama bendede bi umutsuzluk var heran adet olacakmışım gibi hissediyorum off...Illa aynı olacak diye bisi yok ki..hiç belireti yasamayanda var.yarın yap o zaman.bize de haber verirsin dimi??bu akşam bende umutsuzluk var ya..
Veririm tabi ama bendede bi umutsuzluk var heran adet olacakmışım gibi hissediyorum off
hayırlı habeRlerini bekliyoruzgöğüs uçlarına dikkat et canım en büyük belirti bence onlar
ben adetten 2 gün önce idrar testiyle öğrendim canım aşırı ıslaklık bende hissetmiştim ve akıntı hala devam ediyor,kasık ağrılarım var ama nedendir bilmiyorum bir sağda hissediyorum ağrıyı bir solda,ben ilk olarak göğüs hassasiyetiyle acaba? demiştim göğüs uçlarım hala acıyor ben ovülasyon testiyle takip ettim yumurtlama günümde ikinci çizgi yok denecek kadar azdı,o yüzden bu ay yumurtlamadım galiba deyip iyice umutsuzluğa kapıldım yani bende çok rahattım hiç beklemiyordum bu ay umarım adet olmazsın,hayırlı haberler alırsın inşallahkızlaaarrr bugün adet olmam gerekiyordu ama gelen giden de yok belirtide yok, sadece aşırı ıslaklık hissediyorum bide hafiften bel ve kasık ağrıları göğüslerimde hassas bide gözbebeklerim normalden büyük bi kaç gündür fark ediyorum idrarım koyu renkli ve sık sık geliyor bu ayda çok rahattım yani hiç bebek düşüncesi yoktu aklımda. normalde her bebek lafı açılınca gözlerim dolardı ama bu ay hiç öyle olmadım. çok yazdım ama kimseyle paylaşamadım hayal kırıklım çok olmasın diye size yazayım dedim bi akıl verin test yapsam mı yooksa bi kaç gün daha beklesem mi?
7 aydır deniyoruz eşim çok hevesli inşallah bu kez göbüştedir bebiş =)Ne kadardır deniyorsun ki canım dur az sakin ol
bende çok korkuyorum. eşimde seninki belli olmaz on gün geciksin öyle yapalım test diyo nasıl bekleyeceksem on günAynı durumdayım bende ya test yapmaya korkuyorum negatif çıkcak diye
gerçekten çok fazla ıslaklık hissediyorum yani her an adet olmuşum gibi ama tuvalete gidiyorum bişey yok .. henüz cesaret edemiyorum test yapmaya ama çokda merak ediyorum..inşallah alırım hayırlı haberler..ben adetten 2 gün önce idrar testiyle öğrendim canım aşırı ıslaklık bende hissetmiştim ve akıntı hala devam ediyor,kasık ağrılarım var ama nedendir bilmiyorum bir sağda hissediyorum ağrıyı bir solda,ben ilk olarak göğüs hassasiyetiyle acaba? demiştim göğüs uçlarım hala acıyor ben ovülasyon testiyle takip ettim yumurtlama günümde ikinci çizgi yok denecek kadar azdı,o yüzden bu ay yumurtlamadım galiba deyip iyice umutsuzluğa kapıldım yani bende çok rahattım hiç beklemiyordum bu ay umarım adet olmazsın,hayırlı haberler alırsın inşallah
Hala yapmadin mi canim ya hemen yap bizimle paylas.erkeklere kalirsa benimki de oyle diyordu..ben yapmistim iki gun kala7 aydır deniyoruz eşim çok hevesli inşallah bu kez göbüştedir bebiş =)
bende çok korkuyorum. eşimde seninki belli olmaz on gün geciksin öyle yapalım test diyo nasıl bekleyeceksem on gün
gerçekten çok fazla ıslaklık hissediyorum yani her an adet olmuşum gibi ama tuvalete gidiyorum bişey yok .. henüz cesaret edemiyorum test yapmaya ama çokda merak ediyorum..inşallah alırım hayırlı haberler..
dedimde bugün test alsak yapsak diye biraz daha bekleyelim diyo oda çok hayal kırıklığı yaşıyo sonra çok üzülüyoH
Hala yapmadin mi canim ya hemen yap bizimle paylas.erkeklere kalirsa benimki de oyle diyordu..ben yapmistim iki gun kalaelinden dusmedi test sonra
Yok canim yani bilmiyorum on gunum var.ocakta hamile kaldim ama dusuk oldu.iki ay ara verdik.bu ay tekrar denedik bakalim.o zamanda esim yapma yapma demisti.ama sana bisi soliym ne kdr erken ogrenirsen o kadar iyi.ona gore kendine dikkkat edersin.on gun bekleyebilcen midedimde bugün test alsak yapsak diye biraz daha bekleyelim diyo oda çok hayal kırıklığı yaşıyo sonra çok üzülüyobeklemedeyim yani şuan. bide izinli bu hafta evde eşim kendimde gidip alamıyorum o yüzden. sen hamilemisin canım ?
Adet oldum kahverengi leke geldi test yaptım tek çizgi çıktı çok moralim bozukIlla aynı olacak diye bisi yok ki..hiç belireti yasamayanda var.yarın yap o zaman.bize de haber verirsin dimi??bu akşam bende umutsuzluk var ya..
Cok sevindimm allah saglikla kucagna almayi nasip etsin.bizede nasip etsinEvet yaptim pozitif cikti
inşallah sende hamişşindir canım =) on gün mümkün değil bekleyemem ama bi 3 4 gün daha sabredersem inşallah iyi olur =) umutlanmakda istemiyorum ama içimde kıpır kıpırYok canim yani bilmiyorum on gunum var.ocakta hamile kaldim ama dusuk oldu.iki ay ara verdik.bu ay tekrar denedik bakalim.o zamanda esim yapma yapma demisti.ama sana bisi soliym ne kdr erken ogrenirsen o kadar iyi.ona gore kendine dikkkat edersin.on gun bekleyebilcen mi
hayırlı olsun darısı başımızaaaaEvet yaptim pozitif cikti
Ins hamisizdr caniminşallah sende hamişşindir canım =) on gün mümkün değil bekleyemem ama bi 3 4 gün daha sabredersem inşallah iyi olur =) umutlanmakda istemiyorum ama içimde kıpır kıpır