En erken hamilelik belirtileri

Yarın yapcam artık okudum herkes sık sık idrara gitmekten bahsetmiş bende öyle bi belirti yok.
Illa aynı olacak diye bisi yok ki..hiç belireti yasamayanda var.yarın yap o zaman.bize de haber verirsin dimi??bu akşam bende umutsuzluk var ya..

İnşaallah canım hepimiz için hayırlısı olsun göğüs uçlarında herhangi bi belirti yok sadece ağrı var biraz göğsümde bastırınca

ben adetten 2 gün önce idrar testiyle öğrendim canım aşırı ıslaklık bende hissetmiştim ve akıntı hala devam ediyor,kasık ağrılarım var ama nedendir bilmiyorum bir sağda hissediyorum ağrıyı bir solda,ben ilk olarak göğüs hassasiyetiyle acaba? demiştim göğüs uçlarım hala acıyor ben ovülasyon testiyle takip ettim yumurtlama günümde ikinci çizgi yok denecek kadar azdı,o yüzden bu ay yumurtlamadım galiba deyip iyice umutsuzluğa kapıldım yani bende çok rahattım hiç beklemiyordum bu ay umarım adet olmazsın,hayırlı haberler alırsın inşallah

Ne kadardır deniyorsun ki canım dur az sakin ol
7 aydır deniyoruz eşim çok hevesli inşallah bu kez göbüştedir bebiş =)

Aynı durumdayım bende ya test yapmaya korkuyorum negatif çıkcak diye
bende çok korkuyorum. eşimde seninki belli olmaz on gün geciksin öyle yapalım test diyo nasıl bekleyeceksem on gün

gerçekten çok fazla ıslaklık hissediyorum yani her an adet olmuşum gibi ama tuvalete gidiyorum bişey yok .. henüz cesaret edemiyorum test yapmaya ama çokda merak ediyorum..inşallah alırım hayırlı haberler..

H
Hala yapmadin mi canim ya hemen yap bizimle paylas.erkeklere kalirsa benimki de oyle diyordu..ben yapmistim iki gun kalaelinden dusmedi test sonra

H

Hala yapmadin mi canim ya hemen yap bizimle paylas.erkeklere kalirsa benimki de oyle diyordu..ben yapmistim iki gun kalaelinden dusmedi test sonra
dedimde bugün test alsak yapsak diye biraz daha bekleyelim diyo oda çok hayal kırıklığı yaşıyo sonra çok üzülüyo beklemedeyim yani şuan. bide izinli bu hafta evde eşim kendimde gidip alamıyorum o yüzden. sen hamilemisin canım ?

Yok canim yani bilmiyorum on gunum var.ocakta hamile kaldim ama dusuk oldu.iki ay ara verdik.bu ay tekrar denedik bakalim.o zamanda esim yapma yapma demisti.ama sana bisi soliym ne kdr erken ogrenirsen o kadar iyi.ona gore kendine dikkkat edersin.on gun bekleyebilcen mi

inşallah sende hamişşindir canım =) on gün mümkün değil bekleyemem ama bi 3 4 gün daha sabredersem inşallah iyi olur =) umutlanmakda istemiyorum ama içimde kıpır kıpır

Bayanlar yardım gectıgımız ay adet olmadım test yaptı beta 0.100 yani negatif adet sokturucu verdı doktor bana tarlusal 10 gun ıcınde olucaksın dedı en son adetım 24 subatta 4 gun surmustu sonraki marttaki sadece kahverengi leke seklınde geldı oda adet degıldı zaten tarlusalı kullandım bitti 6 gün geçti hala bısey yok olurmuym acaba endıselendım bıraz neden hala olmadı karnım ve goguslerımde hafıf bı agrı var ama gelen gıden bısey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…