Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımmmm aynı durumdayız.bende olmayacak dıe düşüyorum :) benimde dün olmam gerekiyordu .ama olmadım.pazar gunu B'nde test yapcam .bakalımm artık nolcak Beraber yapalım inş olur canımBenmde dun olmam gerekti olmadim. Ama sanki olucakmisim gibi. Sanki hic hamile kalamiyacakmisim gibi. Pzar gunu test yapicam. Stresten migdem bulaniyor. Gecen senede bu aylarda adetim 4 gun gecikmisti. Onun icin hiivpc umidim yok...
Akıntı çokça var canım :)ama hep olduğu için çözemiyorum.bulantın başladı mıCanım benimde hep sol kadık agrıdı inşallah belirtîdîr birde âkıntıya dikkat et ben önceki sayfalarda brlirtilere yazmıştım bak oraya
Canımmmm aynı durumdayız.bende olmayacak dıe düşüyorum :) benimde dün olmam gerekiyordu .ama olmadım.pazar gunu B'nde test yapcam .bakalımm artık nolcak Beraber yapalım inş olur canım
Akıntı çokça var canım :)ama hep olduğu için çözemiyorum.bulantın başladı mı
Lekenmeyi bende beklemiyorum.öyle bi leke gelse sımdıye gelirdi heralde.Canim bilgin olsun istedim belki sende biliyorsundur ama her kadinda lekelenme olucak diye bisey yokmus. Lekelenmem yok hamile degilimdir deme sakin. Sen genede bi kac gun dikkat et
Lekenmeyi bende beklemiyorum.öyle bi leke gelse sımdıye gelirdi heralde.
Hayır canım midem iyi şimdilik benim tarifîme bak akıntı nasıldıAkıntı çokça var canım :)ama hep olduğu için çözemiyorum.bulantın başladı mı
Akıntı şeffaf koyu degıl.Hayır canım midem iyi şimdilik benim tarifîme bak akıntı nasıldı
Kokusuz akıntı ise olabilirAkıntı şeffaf koyu degıl.
Kokusuz akıntı ise olabilirAkıntı şeffaf koyu degıl.
Canımmm içtiğine antibiyotiklerden olabilir.aynı sey basıma gelmişti.yarın sabah test yap istersenistersen .Kizlar merhaba size birsey sormak istiyorum adetim bu ay 5 gun gecikti genelde 30. gunu gecmez.Gecikmeden beri adet belirtileri gibi belirtiler yasiyorum karnim şiş göguslerim şiş ve sol kasığım da agri var sizce hamile olabilir miyim test yapmaya cesaret edemiyorum.Her defasinda moralim bozuluyor.Bir de bu ay gripliydim agri kesici ve antibiyotik kullandim az miktarda ama onlar geciktirmis olabilr mi ne yapmaliyim ??
Canım bi doktora gözük istersen .korunuyorsan hamılelık düşük ıhtımal olmalı.tabi korunma yönteminde baglıcanım ya merhaba benım adetım 2 gun once basladı ama adet olmadım sadece kahverengı lekeler gelıyo ama karın agrısı bel agrısı bacak agrısı adette olan herseyı yasıyorum halsızlık ama adet olmadım esımle korunuyoruz bugun test yaptım negatıf cıktı acaba bu ne olabılır kızlar tahmınınız varmı ?