Ben bu sabah Yaptım ,negatif.senin güzel haberlerini alırız umarım arkadaşımYarını beklıyorummmmm inşşş adet olmammmm test yapacam hemen :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bu sabah Yaptım ,negatif.senin güzel haberlerini alırız umarım arkadaşımYarını beklıyorummmmm inşşş adet olmammmm test yapacam hemen :))
İnşAllah ama B'nde umutlu degılım.hiç belirttim yok :) ayrıca folik asit kullanıyomusunBen bu sabah Yaptım ,negatif.senin güzel haberlerini alırız umarım arkadaşım
Diğer topiğe bak canım bütün testleri paylaştımsebnembrn günaydın canım, yaptın mı tekrar test.
Evet folik asit aylardır kullanıyorumİnşAllah ama B'nde umutlu degılım.hiç belirttim yok :) ayrıca folik asit kullanıyomusun
merhabaa canım tbenimde günüm 5 gün geçti test yaptım bugün seninki gibi çok silik ikinci çizgim çıktı merak ettim.. gebelik var mı.. ne durumdasınDiğer topiğe bak canım bütün testleri paylaştım
Canım hamileuim sabah kan sonucunu sabah alcammerhabaa canım tbenimde günüm 5 gün geçti test yaptım bugün seninki gibi çok silik ikinci çizgim çıktı merak ettim.. gebelik var mı.. ne durumdasın
Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım AlanıHangisinde canımcım
Canım hamileuim sabah kan sonucunu sabah alcam
Canım sonuç pozitif hcg:61merhabaa canım tbenimde günüm 5 gün geçti test yaptım bugün seninki gibi çok silik ikinci çizgim çıktı merak ettim.. gebelik var mı.. ne durumdasın
Çoğu bende var.bugun adet gunüm olmadım.Ama umutlanmamak için test yapmıyormGebeliğin en erken belirtilerimi yazayım
1-döllenmeden sonra kokusuz beyaz kremsi akıntı fazla değil ama
2-göğüslerde biraz büyüme hissi bastırınca ağrı
3-adete dört beş kala üşüme ,bel agrısı ,bacak ağrısı
4-bata dört beş kala akıntının kıvamının biraz daha sıvılaşması
5-lekelenme(benimki kahverengiydi)
6-bata üç kaladan beri kasık ve bele vuran ağrı
7-hiç geceleri uyanmazken uyanıp idrara çıkmak
8- halsizlik ve uyuma isteği
Benim şimdiki belirtilerim bunlar bu arada bata 2 var.
Yapma canım bekle birazÇoğu bende var.bugun adet gunüm olmadım.Ama umutlanmamak için test yapmıyorm
Canım bugun adet günüydü olmadım.gogusumde ağrı var .uclarda kabarcıklar var sendede öyle mi?Bata bir gün var demekki gögüsler hakkikatende sinyal veriyo bugun gögüslerimde ağrı başladı ve sanki biraz daha büyük gibi duruyolar yanlarında özellikle koltukaltı civarı agrıyo ve biraz daha sert bugün
Belirti arayanlar işte bata bir gün kalaki belirtilerim
canım lekelenmen adete ne kadar zaman varken olduGebeliğin en erken belirtilerimi yazayım
1-döllenmeden sonra kokusuz beyaz kremsi akıntı fazla değil ama
2-göğüslerde biraz büyüme hissi bastırınca ağrı
3-adete dört beş kala üşüme ,bel agrısı ,bacak ağrısı
4-bata dört beş kala akıntının kıvamının biraz daha sıvılaşması
5-lekelenme(benimki kahverengiydi)
6-bata üç kaladan beri kasık ve bele vuran ağrı
7-hiç geceleri uyanmazken uyanıp idrara çıkmak
8- halsizlik ve uyuma isteği
Benim şimdiki belirtilerim bunlar bu arada bata 2 var.
Bata 4 gün vardı sanırımcanım lekelenmen adete ne kadar zaman varken oldu
Benim bugün bat günü bugün böyleCanım bugun adet günüydü olmadım.gogusumde ağrı var .uclarda kabarcıklar var sendede öyle mi?
Kasıklarında ağrı var mı canım.benim sol kasığım cok ağrıyordaBenim bugün bat günü bugün böyle
Çok sağol lekelenme gözlüyorumda:)B
Bata 4 gün vardı sanırım
Canım benimde hep sol kadık agrıdı inşallah belirtîdîr birde âkıntıya dikkat et ben önceki sayfalarda brlirtilere yazmıştım bak orayaKasıklarında ağrı var mı canım.benim sol kasığım cok ağrıyorda