En erken hamilelik belirtileri

yanı herhangı bır hapla degıl acıkcası korunma yontemim :) oyuzden acaba dedım ama bende prolaktın yuksektı hap kullanmıstım en son dusmustu acaba ohapın etkısındenmı olmuyo ol
Olabilir canım.haplar cok etik edıyor. bı doktora gözük.için rahat olsun :KK54:

malesef calıstıgım ıcın haftasonu ızın var bı sekılde haftaya almaya calısacgım gıdıcem

yanı suan calıstıgım ıcın ılerıkı zamanlarda olsa daha ıyı olur sankı :) daha evlenelı 4 ay oldu olursa cok sasırırım cunku hıc dusunmedım test yap dedıler adetımın ıkıncı gunuydu dün test yaptm negatıf olsa cıkardı dıye dusunuyorum

merhaba hanımlar bende bu ay inşallah bi hamilelik bekliyorum....batım 12 nisan....şimdi test yapsam çıkar mı acaba...

Adet günüm dün gecti hadi bıgünüde ekleyelim yani ortalama 3 3.5 haftalık hamişim kanda aldım gecen hafta güzel haberi ama kan testi yapmamış olsamda kesin anlardım cünkü hazımsızlık hafif bel agrısı ve kasıklarımın içindeki gerime ve arada batma farkedilmiycek gibi degil bence bu belirtilerin aybası belirtileriyle hic alakası yok öyle derler ya hani alakasız. Ayrıca yaklasık 10 gündür saatte iki kere enaz idrara cıkıyorum bunlar benim yasadıgım belirtiler☺️

Benimde adettim 3gün oldu bugun geçti olmadim daha 1ay önce düşük yaptim ilk hamilelimde yasadim belirtileri yeniden yaşıyorum insllah hamileyimde saglikli bir sekilde kucama alirim inslh bugin idrar testi yapicam dua edin

Benimde adettim 3gün oldu bugun geçti olmadim daha 1ay önce düşük yaptim ilk hamilelimde yasadim belirtileri yeniden yaşıyorum insllah hamileyimde saglikli bir sekilde kucama alirim inslh bugin idrar testi yapicam dua edin
bende iki ay önce düşük yaptım.iki ay korunmamızı önerdi dr bize. aynı belirtileri tekrar yaşıyorum ama ümitlenmekte istemiyorum.benim adetime daha 11 gün var ama o zamanda bugünlerde başlamıştı belirtiler.hayırlısı olsun hakkımızda..yaptın mı idrar testi acaba?

Merhaba benimde dün adet olmam gerekiyodu olmadım. Göğüslerimde bastırınca ağrı var ve adet sancısı gibi bi sancı var kasıklarımda ama daha hafif bi sancı test yapmaya cekiniyorum negatif çıkarsa cok üzülürüm ama yinede yapmak zorundayım ne zaman yapsam doğru sonuç alırım?

Merhaba benimde dün adet olmam gerekiyodu olmadım. Göğüslerimde bastırınca ağrı var ve adet sancısı gibi bi sancı var kasıklarımda ama daha hafif bi sancı test yapmaya cekiniyorum negatif çıkarsa cok üzülürüm ama yinede yapmak zorundayım ne zaman yapsam doğru sonuç alırım?
Cikar artik yapsan hayirlisi olsun

kızlaaarrr bugün adet olmam gerekiyordu ama gelen giden de yok belirtide yok, sadece aşırı ıslaklık hissediyorum bide hafiften bel ve kasık ağrıları göğüslerimde hassas bide gözbebeklerim normalden büyük bi kaç gündür fark ediyorum idrarım koyu renkli ve sık sık geliyor bu ayda çok rahattım yani hiç bebek düşüncesi yoktu aklımda. normalde her bebek lafı açılınca gözlerim dolardı ama bu ay hiç öyle olmadım. çok yazdım ama kimseyle paylaşamadım hayal kırıklım çok olmasın diye size yazayım dedim bi akıl verin test yapsam mı yooksa bi kaç gün daha beklesem mi? :KK17::KK17::KK17:

kızlaaarrr bugün adet olmam gerekiyordu ama gelen giden de yok belirtide yok, sadece aşırı ıslaklık hissediyorum bide hafiften bel ve kasık ağrıları göğüslerimde hassas bide gözbebeklerim normalden büyük bi kaç gündür fark ediyorum idrarım koyu renkli ve sık sık geliyor bu ayda çok rahattım yani hiç bebek düşüncesi yoktu aklımda. normalde her bebek lafı açılınca gözlerim dolardı ama bu ay hiç öyle olmadım. çok yazdım ama kimseyle paylaşamadım hayal kırıklım çok olmasın diye size yazayım dedim bi akıl verin test yapsam mı yooksa bi kaç gün daha beklesem mi? :KK17::KK17::KK17:
Tabiki yap dusun dusun kafayi yersin sonra olman gerekiyosa kesin cikar

X