- 16 Aralık 2014
- 1.961
- 1.211
Bazılarının oluyomuş ama ne kadar doğru bilinmezkabızlık olabilir mi diyorum ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazılarının oluyomuş ama ne kadar doğru bilinmezkabızlık olabilir mi diyorum ?
siz hamile değilsiniz henüz değil mi ?Bazılarının oluyomuş ama ne kadar doğru bilinmez
Bilmiyorum canım bugunkü testi yukarda geçmiş sayfada paylsştım inşallah kandada doğrulanır gerçi bata dört gün varsiz hamile değilsiniz henüz değil mi ?
daha adete 4 gün mü var ? erkence belli olabiliyor mu ? Allahım hiç bişey bilmiyor olmam ...Bilmiyorum canım bugunkü testi yukarda geçmiş sayfada paylsştım inşallah kandada doğrulanır gerçi bata dört gün var
Profildeki bayan sizmisinizsiz hamile değilsiniz henüz değil mi ?
elbette benim neden ?Profildeki bayan sizmisiniz
Maaşallah Allah nazarlardan korusun inşallahelbette benim neden ?
Benim bata dokuz gün varken çok dilik çıkmaya başladı testlerdaha adete 4 gün mü var ? erkence belli olabiliyor mu ? Allahım hiç bişey bilmiyor olmam ...
Benim 27 Mart .testi yarın sabah yapıcam, erken test var bende.yine ondan yapacağım bakalım.Canım daha belli değil testte böyle çıktı sadece inşallsh kandada doğrulanır senin bat ne zaman test yaptınmı canım
Yap canım demekki batımız aynıBenim 27 Mart .testi yarın sabah yapıcam, erken test var bende.yine ondan yapacağım bakalım.
bata nedir anlayamadımBenim bata dokuz gün varken çok dilik çıkmaya başladı testler
Canım bat:beklenen adet tarihibata nedir anlayamadım
Canim benim hayirli olsun hamilesin iste daha ne istion Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin cok sewindim cokkkCanım bende hamileyim herhslde günlerdir testlerimde silik çizgi var bir saat önce gene yaptım biraz daha belirgin bu sefer bata dört gün var az öncede kahverengi bir lekelenme oldu acsba yerleşmemi bu resmide atayım sana bir yorumla canım
Sağol canım inşallah pozitiftir her ay hevesim kursagımda kalıyordudaCanim benim hayirli olsun hamilesin iste daha ne istion Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin cok sewindim cokkk
Canım bende hamileyim herhslde günlerdir testlerimde silik çizgi var bir saat önce gene yaptım biraz daha belirgin bu sefer bata dört gün var az öncede kahverengi bir lekelenme oldu acsba yerleşmemi bu resmide atayım sana bir yorumla canım
Perşembe gunu üçümüzde kan testıne gıdelimmmmm.en kesin çözüm.cıldırcam hamılemıyım dıe dusunmektenBen 5 gün kala ultra erken testle denedim negatifti ama bazı bayanlarda da normal testle adet öncesi tespit edilebiliyor,yarın sabah dene istersen.belki de ben hamile Değilim ve o Yüzden negatif gösteriyordur test tabi bilemiyorum
Valla al benden de o kadar. Başka hiçbir şey düşünemiyorum gün geçtikçe.ama bu böyle olmaz ki.inşallah vardır hamilelik ama kendi adıma konuşayım; bu kafayla benim çok zor.rahatlamam lazım!Perşembe gunu üçümüzde kan testıne gıdelimmmmm.en kesin çözüm.cıldırcam hamılemıyım dıe dusunmekten
Onceden anlasilabilecegini bilmiyodum bn test fln almadim umutlanmak istemiyorum anlamsz bi karin agrim var ama halbuki bu 2. Deneyişim henuz. Hedi bklm heyecanliyiz girlllzBenim bata dokuz gün varken çok dilik çıkmaya başladı testler
Hadi inşallahOnceden anlasilabilecegini bilmiyodum bn test fln almadim umutlanmak istemiyorum anlamsz bi karin agrim var ama halbuki bu 2. Deneyişim henuz. Hedi bklm heyecanliyiz girlllz
ben çarsamba gitcem persembe belli olurPerşembe gunu üçümüzde kan testıne gıdelimmmmm.en kesin çözüm.cıldırcam hamılemıyım dıe dusunmekten