En erken hamilelik belirtileri

Canım bende hamileyim herhslde günlerdir testlerimde silik çizgi var bir saat önce gene yaptım biraz daha belirgin bu sefer bata dört gün var az öncede kahverengi bir lekelenme oldu acsba yerleşmemi bu resmide atayım sana bir yorumla canım
Canim benim hayirli olsun hamilesin iste daha ne istion Allahim hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin cok sewindim cokkk:KK36:

Canım bende hamileyim herhslde günlerdir testlerimde silik çizgi var bir saat önce gene yaptım biraz daha belirgin bu sefer bata dört gün var az öncede kahverengi bir lekelenme oldu acsba yerleşmemi bu resmide atayım sana bir yorumla canım

Ben 5 gün kala ultra erken testle denedim negatifti ama bazı bayanlarda da normal testle adet öncesi tespit edilebiliyor,yarın sabah dene istersen.belki de ben hamile Değilim ve o Yüzden negatif gösteriyordur test tabi bilemiyorum
Perşembe gunu üçümüzde kan testıne gıdelimmmmm.en kesin çözüm.cıldırcam hamılemıyım dıe dusunmekten:KK23:

Perşembe gunu üçümüzde kan testıne gıdelimmmmm.en kesin çözüm.cıldırcam hamılemıyım dıe dusunmekten:KK23:
Valla al benden de o kadar. Başka hiçbir şey düşünemiyorum gün geçtikçe.ama bu böyle olmaz ki.inşallah vardır hamilelik ama kendi adıma konuşayım; bu kafayla benim çok zor.rahatlamam lazım!

Benim bata dokuz gün varken çok dilik çıkmaya başladı testler
Onceden anlasilabilecegini bilmiyodum bn test fln almadim umutlanmak istemiyorum anlamsz bi karin agrim var ama halbuki bu 2. Deneyişim henuz. Hedi bklm heyecanliyiz girlllz

Onceden anlasilabilecegini bilmiyodum bn test fln almadim umutlanmak istemiyorum anlamsz bi karin agrim var ama halbuki bu 2. Deneyişim henuz. Hedi bklm heyecanliyiz girlllz
Hadi inşallah
ben çarsamba gitcem persembe belli olur

X