- 15 Kasım 2014
- 1.698
- 1.541
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi çıkmış çabuk artar bundan sonraYoo hic sorun değil canım istediğini sorabilirsin yardimci olabiliyosam ne mutlu bana benim kan testi sonucum bata 3 gün kala yani dün yapıldı 239 çıktı.
Bunlar gebelik belirtileri arasında canım inşallah vardır batımız aynı erken gebrlik testleri ne güvenmiyorum ben biraz bekle testi yenile geç döllenme olmuştur belkideMerhaba arkadaşlar.benim de bat 27 Mart.yumurtlama gününden beri okumadığım başlık kalmadı,aklımdan atamıyorum.bu ay daha önce hissetmediğim şeyler yaşadım.yumurtlama gününden bugüne kadar hiç geçmeyen hafif kasık ağrıları, küçük küçük Göğüs ağrıları ve açık sarı kokusuz ve hastalık belirtisiymiş gibi Görünmeyen bir akıntı.ultra erken gebelik testi negatif hala ama
inşallah canım yarın tekrarliycam bakalım umarım ilki gibi olmaz o yüzden pek kaptirmamaya çalışıyorum kendimi.Çok iyi çıkmış çabuk artar bundan sonra
İnşallah artar canım stres yapma sakın ne güzel bebişin ayyy bunu hissetmek bile ne güzel ya haber ver doktordan gelişinde canımI
inşallah canım yarın tekrarliycam bakalım umarım ilki gibi olmaz o yüzden pek kaptirmamaya çalışıyorum kendimi.
Aynı belirtiler bendede var bat 25 gunüm geçmeden test yapsam çıkar mı acabaBunlar gebelik belirtileri arasında canım inşallah vardır batımız aynı erken gebrlik testleri ne güvenmiyorum ben biraz bekle testi yenile geç döllenme olmuştur belkide
İnşallah canım İkimiz için de inşallah.bu ay delirmeyeyim diye erken gebelik testi aldım ama eğer söylediğin gibi 5 gün kala hala bi işe yaramıyorsa ne anladık biz bu işten.sen neler hissediyorsun bu arada?Bunlar gebelik belirtileri arasında canım inşallah vardır batımız aynı erken gebrlik testleri ne güvenmiyorum ben biraz bekle testi yenile geç döllenme olmuştur belkide
Valla ben çok sabırsızım günümden bir hafta önce başlarım testlere:)senin az kalmış bata ucuz testlerden yap bakalım resminide at ama hadi inşallah vardırAynı belirtiler bendede var bat 25 gunüm geçmeden test yapsam çıkar mı acaba
Valla ben her ay belirti hissederken bu ay hiç bir belirti yok ikide bir kendimi yoklamaktan bir hal oluyom tek belirti gögsüm sanki bastırınca acıyo gibi geliyo bana canımİnşallah canım İkimiz için de inşallah.bu ay delirmeyeyim diye erken gebelik testi aldım ama eğer söylediğin gibi 5 gün kala hala bi işe yaramıyorsa ne anladık biz bu işten.sen neler hissediyorsun bu arada?
Inşallah yaa atarım mutlaka.senin testin gibi çıkan bi arkadasım su an hamıle.yeni kese oluştuğu için oyleymiş .ınsallah sende olesindir:)Valla ben çok sabırsızım günümden bir hafta önce başlarım testlere:)senin az kalmış bata ucuz testlerden yap bakalım resminide at ama hadi inşallah vardır
Ben 5 gün kala ultra erken testle denedim negatifti ama bazı bayanlarda da normal testle adet öncesi tespit edilebiliyor,yarın sabah dene istersen.belki de ben hamile Değilim ve o Yüzden negatif gösteriyordur test tabi bilemiyorumAynı belirtiler bendede var bat 25 gunüm geçmeden test yapsam çıkar mı acaba
İnşallah canım ben her ay bu 24.ay oldu delirdim test yapmaktan inşallsh vardır canımInşallah yaa atarım mutlaka.senin testin gibi çıkan bi arkadasım su an hamıle.yeni kese oluştuğu için oyleymiş .ınsallah sende olesindir:)
1 2 gun daha beklıyım dıyorum .adet oncesi gibi akıntılarım var.o yüzden test yapıp üzülmek istemiyorum.:)Ben 5 gün kala ultra erken testle denedim negatifti ama bazı bayanlarda da normal testle adet öncesi tespit edilebiliyor,yarın sabah dene istersen.belki de ben hamile Değilim ve o Yüzden negatif gösteriyordur test tabi bilemiyorum
Bekleyebiliyorsan ne âlâ.zaten adet günün gelmiş olur ve öğrenirsin neymiş ne değilmiş.umarım da adet olmazsın,olmayız.1 2 gun daha beklıyım dıyorum .adet oncesi gibi akıntılarım var.o yüzden test yapıp üzülmek istemiyorum.:)
Canım bende hamileyim herhslde günlerdir testlerimde silik çizgi var bir saat önce gene yaptım biraz daha belirgin bu sefer bata dört gün var az öncede kahverengi bir lekelenme oldu acsba yerleşmemi bu resmide atayım sana bir yorumla canımCanım benim adetime iki gün var test yaptım ve pozitif kan testiyle de kesinleşti hafif sulu pembe akıntı ama çok az göğüslerde acı ve en önemlisi ara ara gelen kasık ağrısı her ne kadar adet sancısına benzese de vücudunu dinleyen biri arada farklılık olduğunu anlayabilir. Umarım sende hamilesindir canım Rabbim herkese nasip etsin.
Canım bana yazmamışsın ama yine de heyecan yaptım,galiba hamilesin ne güzel bi duygudur değil mi? Hadi bakalım Hayırlısı , ben de yarın sabah yapacağım bi umutCanım bende hamileyim herhslde günlerdir testlerimde silik çizgi var bir saat önce gene yaptım biraz daha belirgin bu sefer bata dört gün var az öncede kahverengi bir lekelenme oldu acsba yerleşmemi bu resmide atayım sana bir yorumla canım
Canım daha belli değil testte böyle çıktı sadece inşallsh kandada doğrulanır senin bat ne zaman test yaptınmı canımCanım bana yazmamışsın ama yine de heyecan yaptım,galiba hamilesin ne güzel bi duygudur değil mi? Hadi bakalım Hayırlısı , ben de yarın sabah yapacağım bi umut
kabızlık olabilir mi diyorum ?Benim gibi her belirtiyi gebeliğe yoranlardan mısınız buyrun
Gebeler lütfen belirtilerinizi yazar mısınız ?