Adetinden ne kadar geçtiğine bağlı 2. Çizginin silikligi. Benimde öyle çıkmıştı testimde hatta ben 2 tane yapmıştım. Adetim daha 1 gün geçmişti. 5 gün geçince yaptığım daha belirgindi. Hiç bozma sinirini. Bende dün ultrasonda gördüm inşallah sende görürsün canım.
Ama 5 ten yukarı olunca hamile oluyorsun canım nasıl hamilelik yok demiş anlamadım 3 haftalık hamilesin suan bu değere göre kese ve bebek 4 5 haftalikken görülüyor zatenBeta hcg 6,12 çıktı canım doktor gebelik yok, regl olmazsan haftaya bir daha yaptır dedi. Reglim 3 gün gecikti.
Canım sabah ilk idrarla yap kesin sonuç alırsınKızlar merhaba sizlere danışmak istediğim bir şey var hamilelik testi en erken regl geciktikten kaç gün sonra yapılmalı? Benim reglim 4gün gecikti ve regle dair hiçbir belirtim yok üstelik hamileliğe dair de hiçbir belirtim yok. Ama test için daha ne kadar beklemeliyim bana bi yardımcı olabilirsiniz
Hadi hayırlısı ama sen üstüne gormussen cumaya kadar beklemene gerek yok ki tatlım çıkar yarın :)Fal baktirdim hamile var diyo biraz bende anlarim baktim resmen hamile birisi var kadinda anliyo bu islerden dedim muhabbet olsun. Kadinin oyle demesiyle icimde kelebekler ucustu resmen ya:)
Inşallah canım çok sağol dua et bizlere hamile nin duası kabul olur:)Hmmm daha varmış. Hadi hayirlisi alirsin insallah güzel haberi .
Ama 5 ten yukarı olunca hamile oluyorsun canım nasıl hamilelik yok demiş anlamadım 3 haftalık hamilesin suan bu değere göre kese ve bebek 4 5 haftalikken görülüyor zaten
Insallah pozitif cikarda yarin yapmam zor sabah 7de is basi yapiyorum uykumu acmam yemek molasini buluyo cuma izinliyim onun icin :)Hadi hayırlısı ama sen üstüne gormussen cumaya kadar beklemene gerek yok ki tatlım çıkar yarın :)
Ayy canım inşallah belirtidir buna bile sevinirim yani :)Kabızlık benim her zaman sorunumdu . Ama ben surdanda şüphelenmiştim adetimden 1 gün önce normalde kabız olmama rağmen ishal olurdum . Ama geçen ay öyle olmamıştı kabızlığım devam etmişti. Doktorlar kabızlığın da belirti olduğunu söylüyor. Bu biraz bünye meselesi tabi .
Kaçıncı günün canım bugün adetten sonraEmin misin canım? Öyleyse doktor neden öyle söyledi? Burada da olumsuz değerlendirenler oldubirde insanların değerlerine bakınca benimki çok düşük kalıyor
Anladım canım habersiz koyma bizi Allah gönlüne göre versin :)Insallah pozitif cikarda yarin yapmam zor sabah 7de is basi yapiyorum uykumu acmam yemek molasini buluyo cuma izinliyim onun icin :)
Kaçıncı günün canım bugün adetten sonra
Yani 5 ten yukarı olunca gerçekten hamile olunuyor çok iyi biliyorum ama kaçıncı günün bilmiyorum gününe göre düşük olabilir ınş öyle değildir belki de geç döllenme olmuştur o yüzden düşük tür şimdi ama 5 den üstü hamile canim gününü söylersen yardımcı olucam
Kabızlık hamilelik belirtisidir. Hormonların etkisiyle metabolizma yavaşlar dolayısıyla yiyeceklerin sindirimi de yavaşlıyor.Afedersiniz ama birşey sormak istiyorum kabızlık da bi belirti olabilir mi? :-/ sizde oldu mu böyle bişey. Ben birkaç gündür bu sıkıntıdayım da
Amin canim benim hepimizin gonlune gore versin :)Anladım canım habersiz koyma bizi Allah gönlüne göre versin :)
Beta hcg 6,12 çıktı canım doktor gebelik yok, regl olmazsan haftaya bir daha yaptır dedi. Reglim 3 gün gecikti.
Inşallah canım çok sağol dua et bizlere hamile nin duası kabul olur:)
Hemen hemen 30 gunu geçmiş yani canım doktorun dediği gibi 1 hafta bekle kan ver bence yükselir hamilesin yani sen :)Adetten sonra bugün 3. Günüm bitti, Cmtsi-pazar günü olmam lazımdı, olmadı. Üstüne regl oldum sandım meğer sadece kahverengi akıntıymış, sonra oda kesildi, 3 gündür kaşıklarıma giren kramp dışında bir şey yok.
InşallahBen hep ediyorum dua rabbim gönülden isteyen kıymetini bilecek olan kimsenin kucağını boş bırakmasın diye . Inşallah hepinizin güzel haberini almak nasip olur
Tşk ederim umarım öyledir bende de :)Kabızlık hamilelik belirtisidir. Hormonların etkisiyle metabolizma yavaşlar dolayısıyla yiyeceklerin sindirimi de yavaşlıyor.
Hemen hemen 30 gunu geçmiş yani canım doktorun dediği gibi 1 hafta bekle kan ver bence yükselir hamilesin yani sen :)