Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar bugün yarın adet gunum , dün test yaptım negatif, kan da yaptirmadim daha gidemedim, gebelik olsaydi eğer silik de olsa çıkar mıydı
Heveslendigimle kalicam diye korkuyorum cuma gunu yapicam test insallah pozitif cikar canim cok sabirsizim:)Hmm o zaman yerleşme olabilir canım: ) test yap bence hemen nasıl bekliyorsun
Hmm benim iç tarafta derinde ağrım oluyor senin dis taraftaymis inşallah ciddi birşey değildir canım ıkimizindeEvet ozamanda acı oluyo ama içinde değil dış taraflarda bende tedirgin olmuyo değilim bakalım uzun sürerse bi doktor yolu gözükür bize
Cumayi neden bekliyorsun bizede haber ver lutfen:) ınş gebesindirHeveslendigimle kalicam diye korkuyorum cuma gunu yapicam test insallah pozitif cikar canim cok sabirsizim:)
Bence hamilesin:)
Bi kan versene canım
Kocama soylemeden zaten buraya yazicam fikirlerinizi alicam eger hamileysem nas8l soyliyim diye cumayi bekliyorum ustunden birkac gun gecsin istedim canimCumayi neden bekliyorsun bizede haber ver lutfen:) ınş gebesindir
Merhaba! İnşallah hamilesindir. Üstüne görme diyorlar öyle mi oldun acaba?Kizlar merhaba. Ben 9 aylik evliyim. Ilk donemler korunarak iliskiye giriyoduk ama 4 aydir korunmuyoruz. Bu ay adet olmadan 1.5 hafta once bulantilarim basladi goguslerim buyumeye basladi hic boyle olmuyodu yuzumde sivilce cikiyodu adet oncesi ve bu ay hic bi leke bile yok. Adetime 2 gun varken hafif kanamam oldu ondan sonra adet oldum ama gecen aya bakarak daha az miktarda kan geldi. genelde 7 gun suruyodu ve kanama oldukca yogun oluyodu son gune kadar ama bu gun adetimin 4ncu gunuydu ve dun aksam adetim bitti. Idrar testi yapmayi dusunuyorum birkac gun sonra hamile miyim sizce
Bi kan versene canım
İnşallah cnm :)Suan heveslenmek istemiyorum diyecegim ama siz boyle yorumlar yaptukca ben baya hevesleniyorum insallah hamileyimdir ve o kanamada ustune gormedir :))
Bence hamilesin:)
Hmmm daha varmış. Hadi hayirlisi alirsin insallah güzel haberi .14 gün var canım :) 35 günde bir oluyorum adet .yumurtlama 24 martti :)
Afedersiniz ama birşey sormak istiyorum kabızlık da bi belirti olabilir mi? :-/ sizde oldu mu böyle bişey. Ben birkaç gündür bu sıkıntıdayım da