- 12 Ocak 2013
- 318
- 253
- 333
- Konu Sahibi theparadise
-
Bende cok Üşüyorum bu ara ya kasiklarimda hafif agriyo adet olckmisim gibi
Hadi inşallah gebelik belirtisidir..
kaç gün var adet gününe?
Bes gun cnm :-(
Sabah ilk idrarda yaptığım testte çıkmıştı çok silikte olsa. Yarın sabah bir dene istersen
Daha erken diye düşünüyorum beklicem cnm eksileri gormek istemiyorum ben :-(
En doğrusu. Ben pozitif gördüm ama şimdi zaman hiç geçmek bilmiyor.
Her şey yolunda mı merakı daha zor . Doktora haftaya gideceğim daha 9 günvar ve 1 hhaftadır hcg olcturup duruyorum manyak gibi
Herkesin hemen cikmayabiliyo sanirim. Ne zamandir cocuk istiyorsunuz cnm
3 yıllık evliyim 2. Ayında sürpriz bi gebelik yaşadım 6.haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım.
Bi süre ara verdik. Tekrar istedigimizde kontrolde rahim ağzında sıkıntı çıktı.
Ameliyat oldum .6 ay kontrolden sonra tekrar istedim bu defa kist çıktı
onun icin tedavi oldum.ve sonunda bu ay oldu. Bu arada birde kimyasal gebelik oldu.
Sizin mëkadar oldu?
3 yıllık evliyim 2. Ayında sürpriz bi gebelik yaşadım 6.haftada kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım.
Bi süre ara verdik. Tekrar istedigimizde kontrolde rahim ağzında sıkıntı çıktı.
Ameliyat oldum .6 ay kontrolden sonra tekrar istedim bu defa kist çıktı
onun icin tedavi oldum.ve sonunda bu ay oldu. Bu arada birde kimyasal gebelik oldu.
Sizin mëkadar oldu?
Gecmis olsun bu arada üzüldüm Allah tekrar nasip eyler inşallah arkadaşım
Bende haftaya umarim guzel haberi alirim hep beraber sevinelim insallah
kıZlar benım sat 30 nisandı Ogün 2damla kahve akıntı geldi 2gün sürdü sonra kesildi şimdiye kadar bir gelişme yok göğüs agrısı başladı yarın test alacağım bakalım insallah göbişe bebiş konmuştur:)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Insaallah cnm habersiz birakma bbizi
tabi cânim insallah cok garip oldu adet düzensizliği var bende pcoluyum.bir önceki aya göre 30nisanda olmam gerekiyordu ama.öyle düzensizlik dediysem 40günü hic geçmedi ama iki regl arası
Nasil pko teshisi kondu cnm
canım hormonlarım normal sadece ultrasonda pco görüldü tek yumurtalıgımda tembellik falan yok doktor birsey demedi çünkü.tek yumurtam sağlam doktor sorun görmedi ama insan yinede korkuyor
Tabikide hersey nasip kismet neler var imkansiz gorunup hamile kalanlar şükür halimizr
aynen canım cok yakın bir arkadasımın 1yumurtalıgı tamamen digerinde 4/3oranında alındı.doktor evlenir eVlenmez gel hemen tedaviye başlayalım tek yol tüp bebek dediler.evlendi 2ay sonra doktora gittiğinde tedaviye başlamak icin 2aylık hamile olduğunu öğrendi....rabbım ol dedikten sonra hangi kuvvet durabilir ki önünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?