• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri nelerdir ?

Kizlar benimde midem bulaniyo ozellikle yemek yedikten sonra kusmuyorum ama midem bogazimi geliyo bide gozum karaririyo ama daha adetim biteli 1 hafta oldu bukadar erken mide hulanrisi yasasinizmi 3 aydir istiyoruz bebis ilk defa midem bulandi midesi bulann bi insan deilim pek yardimcinolurmusunzz kafayi yicem :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar benimde midem bulaniyo ozellikle yemek yedikten sonra kusmuyorum ama midem bogazimi geliyo bide gozum karaririyo ama daha adetim biteli 1 hafta oldu bukadar erken mide hulanrisi yasasinizmi 3 aydir istiyoruz bebis ilk defa midem bulandi midesi bulann bi insan deilim pek yardimcinolurmusunzz kafayi yicem :(

Tatlım üşütmuş olabilir misin? Benim bildiğim bukanti 6. haftadan sonra daha çok kalp atışı başlayınca oluyor. Belirtiler genelde adetine yakın günlerde başlar. Ama sen istisna olabilirsin tabi. Hayırlısi olsun. ...

Son düzenleme:
Selam kızlarr :) ben 2 yıllık evliğimhiç korunmadık ve hamile kalmadım adet düzensizliğim var en son adetimi 2 mart 2014 oldum ve şimdiye kadarr
adet olmadım ilk zamanlar adetten sonraki günle mide bulantım oldu ama üşüütmeden kaynaklandı gibi 2 kere idrar testi yaptım negatif çıktı
şu 3 gündür leke leke kan gelior pembemsi gibi adet olcakmısım gibi ama olmuyorum hamilelik olabilir mi sizce doktora henüz gitmedimm gebelik belirtim yok gibi ama o lekelenmeen sonra idrar kokusu çok oluyor ve sık tuvaletim geliyor bi fikir verebilrmsiniz şimdiden sağolun ::1::16:) ;)

Merhaba arkadaşlar ben 2 senelik evliyim hic korunmadik ve bebek sahibi olamadık her neyse 2 aydir klomen kullaniyorum ilk ay cvp vermedi bu ay 25 mm yumurtam olustu sol tarafta bat 10 mayis fakat belirti var gibi hissediyorum belirtilerim sunlar bel ağrısı sırt ağrısı mide yanması kasık sancisi igne gibi goguslerimdede damarlar var yesil yesil bilgisi olan yardim edebilirmi

Selam kızlarr :) ben 2 yıllık evliğimhiç korunmadık ve hamile kalmadım adet düzensizliğim var en son adetimi 2 mart 2014 oldum ve şimdiye kadarr
adet olmadım ilk zamanlar adetten sonraki günle mide bulantım oldu ama üşüütmeden kaynaklandı gibi 2 kere idrar testi yaptım negatif çıktı
şu 3 gündür leke leke kan gelior pembemsi gibi adet olcakmısım gibi ama olmuyorum hamilelik olabilir mi sizce doktora henüz gitmedimm gebelik belirtim yok gibi ama o lekelenmeen sonra idrar kokusu çok oluyor ve sık tuvaletim geliyor bi fikir verebilrmsiniz şimdiden sağolun ::1::16:) ;)

Canim cok zaman gecmis hamile olsan illa cikardi umudunu kirmak istemem ama kist falan olabilir bence bir Jinekologa gorunmeni tavsiye ederim

ben çok erken öğrendim hamile olduğumu adetim bitmişti ama bel ağrılarım çoktu. Birde kasıklarım çok hafif zonkluyordu herhalde iltihap kaptım dedim. yine kasıklarımda ara ara ağrılar olmaya devam etmişti adetime yakın idrar testi yaptım silik çizgi çıktı. sonra kan testi falan..hamileymiş-im..:emir_bebek:

kızlar selam benım hala adetım gelmedı test yaptım negatıf kan vermedım halaa :2::2::2::2: diş ağrım var ilaç içiyorum acaba adetım kesılmıs olabılırmı bu yuzden

Kizlarrr bilgilendirme amacli size yazıyorum,reglim hic gecikmezdi ,karnim kasikllarim ve belim regl sancisindan farksiz bir sekilde agriyodu 1 haftadır ve aşırı yorgun uyku ve sinir hallerim vardi,adetime 1 hafya kala betahcg 0,100 cikti.adetimin feciktigi 2. Günde tekrar test yaptim ve 365.2 cıktı hamişim yani😀sunu soyleyebilir ha regli oldum ha olucam dedim yani belirtileri tipatip ayni tek bir darki var ben regli olmadan once ara ara bana enerji gelirdi hwp bir iş yapmak isterdim,bu sefer oyle olmadi hep yorgunluk keyifsizlik hep esneme uyuma isteği,bu belirtiler insallh bebeis istiyen herk3zde olurda güzel haberlerinizi alırım😊

kızlarr selam bende de kasık agrısı ara ara bel agrısı oluyor ve adetım 3 gun gecıktı ancak antıbıyotık kullandım acaba gecıkmeyı ılac mı yaptı gecıkmenın ıkıncı gunu test yaptım negatıf cıktı :( test yanıltabılır mı yada gecıkmeyı nekadar bekleyıp test yapmak gerekıo yardımm kızlaarrr

Merhaba arkadaşlar benim adetim 2 gün gecikti ve son 1 haftadirda sag kasigimda ve gobegimin alt kisminda batma ve agri oluyor sık sık wc cikiyorum ki yaninda bas agrimda var surekli , test yapmadim henuz negatif cikarda hayal kirikligina ugramaktann korkuyorum oncelik olarak sizlerin gorusunu almak istedimm :(

Merhaba :) benimde kasıklarımda şiddetli ağrı oluyo arada.. sağ sol değişiyo.
aşırı uyku hali var sürekli uyumak istiyorum halsizlikte var.. vajinayada ara ara kramp giriyor. sık idrara çıkıyorum. Midemde yanma ve ara ara bulantı var. arada baş dönmelerim oluyo
adetime daha var ama hamile olabilir miyim?

Buraya aylar öncede yazmışım nerdeyse bir sene olmuş :) bu ay aşılama yaptırdım ilk aşılamam bugün 5.günü hafiften sağ göğsüm agrıyo ama bunu hamileliğe yormak için daha çok erken biliyorm başkada belirtim yok ama buna şükür en azından ufak bi Ağrı'da olsa erkende olsa bi ağrım bi belirtim var daha önceki aylar Buda yoktu :)

slm aranıza bende yeni katıldım aslında bayadır takip ediyorum kadınlar kulübünü 2.5 senelik evliyim 1.5 senedir kotunmuyorum ama hamile kalamadım 1 ay oluyor infertilite ya basvurdum ankarada zekai tahir hastanesinde smear falan verdim iltihap cıktı doktor fitil verdi eşimim sperm sonuçları düşük çıktı 12 olması gerekirken 6 cıktı kilo vermemi önerdi doktor bide pco var bende ultrosonda cıktı adetimin 1 günü arayıp hsg filmi için randevu alıcam ama adet olamadım biliyorum pco da gecıkmeler oluyor ama bir umut işte en son adetim 3 aralıkdı 4 gün gecikmiş durumda suan birde bundan 10gün öncesine kadar kasıklarımda acayip agrı aynı adet belirtisi gibi 3 gün falan cektim ondan sonra gecti ama sımdi adet olmam lazımdı olmdım gene aynı kasık agrı ve batmalarım var adet olucam diyorum ama 4 gün dür olmadı aksine gögüslerimde dolgunluk yok insallah bu ay kendilinden olmustur :110::110::110::110::110:

Mrbnben de aranıza yeni katıldım. 2012de evlendim. 2013 te 2 düşük yaşadım çift rahim yüzünden onlat çok kolay olmuştu. Geçen sen
Ameliyat oldum birleşti rahimler. 4 aydır deniyoruz olmuyor. Histeroskopi ve hsg yapıldı bi sorun olmadığı söylendi zaten bütün genetik ve hormanal araştırmalar da yapıldı. Bi sorun yok.

İki tane en erken olabilen belirti duydum size de sormak istiyorum. İlişkiden sonraki 4. Gün adet sancısı gibi sancı ve yumurtlamadan sonraki birkaç gün içind gögüs ağrısı olabiliyormuş. Bunları yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mınaranızda??

ben de sanırım 16. Gün yumurtluyorum bugün 19. Günüm hafif bi gögüs ağrısı ve sol yınurtalığın olduğu yerde bi ağrı başladı sabahtan beri bu kadar erken devreye girer mi ki hormonlar. Sonuçta döllenmedeb itibaren salgılanıyor bebek daha rahme gelmemiş bile olsa....

Merhabalar hanimlar. Nereye yazicagimi bulamadim sizin tecrubelerinizden bana yardimci olur musunuz acaba. Nisanlimla prez. Yoluyla iliski yasiyoruz. Patlama yirtilma tarzi seyler hic dikkatimizi cekmedi. Son 2 aydir adet gecikmesi yasiyorum 36 ve 37. Gunlerde geliyor. Bu ayda bugun 38. Gunumdeyim ve hala adet olamadim. Bu sabah idrar testi yaptim negatif cikti. Goguslerimde sizlama hassassiyet yok ama şiştiler biraz. Karnimin alt bolgesinde 1-2 saat surup gecen cok siddetli bi agri var Tedirgin oluyorum acikcasi. Gebelkk ihtimalim olabilir mi? Yoksa hormonal bi bozukluk yada siradan bir adet gecikmesi midir sizce? :KK43:

Back