• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En erken hamilelik belirtileri nelerdir ?

eğer 8nisanda regl başladıysa erken yumurtlama olabılır zaten yerleşirken adı üstünde bebek döllendıkten sonra yerlkeşiyo bence kan testi yaptır canm

Valla çok heyecan yaptım. Kendimi dinlememeye çalışıyrm çünkü her ay belirtileri yaşadım fakat bişey çıkmadı.. Ümitlenmek istemiyrm ama bu ay ilk defa göğüslerimde erken ağrılar başladı dokunamıyrm bile.. Tsk ederim cnm, kan testi yaptırmadan rahat etmiycem artk :18:

kızlar ben bugunde ıdrar testı yaptım negatıf çıktı çöpe attım sonra aldım bı baktımm cok cok cok silik yani gölge gibi bir çizgi var pembe değil ama çizgi gibi yaaa ne dersiniz sizce olabilirmii ??? :52:

Kızlar ben bundan 10 ay evvel hamile kalmıştım. En belirgin belirtim yemeklere karşı aşırı istekti. Bunun yanı sıra göğüste hassasiyet vardı. Sonra yerleşme kanamasıyla hamile olduğumu anladım. Adet tarihim 4 gün geciktikten sonra test yaptım ve belirgin bir şekilde pozitif çıktı.

Fakat sekiz haftalıkken bebeğin kalbi durdu ve aldırmak zorunda kaldık. Bende miyom vardı gebe kalınca öğrenmiştim. hamilelikle beraber miyom da büyüdü 6 cmden 8 cm'e yükseldi. Tekrar gebe kalmam için ameliyat olmam gerekti. Ve kürtajdan bir ay sonra açık miyom ameliyatı oldum doktor beş ay sonra bebek düşünebilirsiniz dedi. Doktor kontrolünde bir sıkıntı çıkmadı ve bu ay bebek için çalışmalara başladık. Adet tarihim 5 mayıs. Şu zaman geçmek bilmiyor.
Üç gündür sol kasığımda ciddi ciddi batmalar oluyor ayrıca karnımda şişkinlik var ve zaman zaman ağrıyor dinlenince geçiyor. Göğsümde de gerginlik var gibime geliyor ama psikolojik olarak kendimi etkilemekten korkuyorum. Umarım hamileyimdir. Hiç düşüncelerimi anneme, ablama, hatta eşime dahi söylemedim. Hayal kırıklığı olmasından korkuyorum. Ameliyattan sonra ilk deneme ne de olsa...
Eğer hamile değilsem doktor yolu göründü bu ağrılar neden oluyor ki başka? Ağrım sol tarafta miyom da soldaydı. acaba ameliyat yerim mi ağrıyor? diye kendi kendime konuşup duruyorum. :37:
Bakalım bekleyecez ya sabır... :18: Allah gebelik umudu taşıyan herkese müjdeli güzel günler nasip etsin

• Beğen
Reactions: grc
bazi belirtiler hep psikolojik
bende kasiklarimda batmalar oldu. ama hep ayaklarimi usuttum sandim. fazlasiyla gaz problemi yasadim.
en belirgin uyku istegimdi. ssaatlerce uyumaya doyamadim. ellerim sisti. yuzugumu takamadim.
simdiyse hicbir belirti kalmadi :) sadece uyku istegi devam ediyo.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar yerleşme kanamasıyla ilgili bişey sormak istiyorum,ilk gün adetim kahverengi geldi ama öyle 4 5 damla değil baya oldu. sonra sıcak su torbası koydum karnıma biraz ondan sonra akşam saatlerinde normale döndü kanamam 2. gün ve hala devam ediyor . bu yerleşme kanaması değildir dimi sıcak su torbasının etkisiyle acaba kanama mı arttı diye düşündüm etkisi olmamıştır onun dimi :26:

arkadaslar bu yerleşme kanaması ne Zaman olur nasıl olur biri beni aydınlatsın lütfennnn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaslar bu yerleşme kanaması ne Zaman olur nasıl olur biri beni aydınlatsın lütfennnn

Bendeki yerleşme kanaması iki gün sürdü pembe renkliydi sonra kesildi. Zaten leke şeklinde geliyordu adete benzemiyor.

Yerlesme kanamasi herkeste olmamakla birlikte beklenen adet gununden 5 yada 6gun once gorulur.acik pembe yada kahve olur leke seklinde gelir yogun degildir.ve bir iki gun surebilir tabi adet kanamasi gibi surekli gelen bir kanama degildir.boyle bir kanama gordukten ucgun sonrada testte gebelik cikar.bugun arkadasim icin arastirmistim sizinlede paylasayim dedim :))

19 nisanda çatlatma iğnemi vurdurmustm bugun sanırım tam 12 gun oluyor kan testini şimdi verdim saat 11 gibi çıkar dediler ama daha öncede dediğim gibi hiç içime doğmmuyor kendimi ümitlendirmemek için belkide hep yok diye alıstırdm olursa süpriz olsun bu ay benm tek yumurtam gelişmişti okuyrm herkesın 3 4 yumurtası gelişiyor tek yumurtayla tutması zor gibi ama mevlam bilir dün gece camiyede gittim allahım kabul etsin kanıda bu yuzden bugun verdim çok istiyorm ama olmadıgı içime doğuyor sabahtır dilimde tek bi kelime OL DE OLSUN YARABBİM diyorm

canm bende simdi kan testi verdim içime doğan brsey yok ama hayırlısı hiç bi belirtim yok yanı
kızlar ben bugunde ıdrar testı yaptım negatıf çıktı çöpe attım sonra aldım bı baktımm cok cok cok silik yani gölge gibi bir çizgi var pembe değil ama çizgi gibi yaaa ne dersiniz sizce olabilirmii ??? :52:

19nisanda catlatma iğnesi olmustum dün vericektm kan kandil diye vermedim gece dua edim bol bol cuma sabahı verim istedim ve az önce kan verdim geldim içimde ufacık bir umut yok çünkü hiç bi hamilelik belirtisi yasamıyromdahaönce 2 defa hamilelik yasadıgım için az çok belirtileri biliyorm ama önce yasadıgım hic bi belirti yok malesef kanıda boşa verdim koskoca sıfırı görünce dhada moralım bzulucak biliyorm ama ALLAHIM OL DERSE OLUR OL DE YARABBİM OLSUN saat 1 de alıcam sonucu telefnla ama korkuyorm sıfır duymaktan korkuyorm okdar kötü br duyguki gerci ocak ayında ben 12.gün kan testi yaptıgımda 0.48 cıkmıs ama gebeymısım bnde kandada gec cıkıyor malesef cok karısık

19nisanda catlatma iğnesi olmustum dün vericektm kan kandil diye vermedim gece dua edim bol bol cuma sabahı verim istedim ve az önce kan verdim geldim içimde ufacık bir umut yok çünkü hiç bi hamilelik belirtisi yasamıyromdahaönce 2 defa hamilelik yasadıgım için az çok belirtileri biliyorm ama önce yasadıgım hic bi belirti yok malesef kanıda boşa verdim koskoca sıfırı görünce dhada moralım bzulucak biliyorm ama ALLAHIM OL DERSE OLUR OL DE YARABBİM OLSUN saat 1 de alıcam sonucu telefnla ama korkuyorm sıfır duymaktan korkuyorm okdar kötü br duyguki gerci ocak ayında ben 12.gün kan testi yaptıgımda 0.48 cıkmıs ama gebeymısım bnde kandada gec cıkıyor malesef cok karısık

Canım sıkma canını herşey Allahtan.. Daha 7 aylık evlisin neden çatlatma iğnesi kullanıyosun?

BENM regllerm duzensız yumurta tembellıgı oldugu için mecbur klomen kullanıyorm klomen sonundada ıgne mecburı kendı kendıne catlamıyormus sanırım ben ıstemedım bu tedavıyı ve bu 2.iğneydı ilkinde hamıle kalabılmıstım ben eger klomen kullanmazsam 3 ayda 4 ayda yumurta gelısmıyor malesef :(
Canım sıkma canını herşey Allahtan.. Daha 7 aylık evlisin neden çatlatma iğnesi kullanıyosun?

çatlatma iğnesinin 9. gününde dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. sanırım iğnenin etkisiyle pozitif çıktı. kesin sonuç için Anneler Gününü beklemekten başka çarem yok!

bi de hiç belirtim de yok zaten sabah acıkmaktan başka, ama zaten ben hep acıkırım ve hep açım. :56:

19 nisanda çatlatma iğnemi vurdurmustm bugun sanırım tam 12 gun oluyor kan testini şimdi verdim saat 11 gibi çıkar dediler ama daha öncede dediğim gibi hiç içime doğmmuyor kendimi ümitlendirmemek için belkide hep yok diye alıstırdm olursa süpriz olsun bu ay benm tek yumurtam gelişmişti okuyrm herkesın 3 4 yumurtası gelişiyor tek yumurtayla tutması zor gibi ama mevlam bilir dün gece camiyede gittim allahım kabul etsin kanıda bu yuzden bugun verdim çok istiyorm ama olmadıgı içime doğuyor sabahtır dilimde tek bi kelime OL DE OLSUN YARABBİM diyorm

canım içini ferah tut olmasa bile bir gün olacak umudunu yitirme Rabbim kimsenin kucagınız boş bırakmaz inşAllahh

çatlatma iğnesinin 9. gününde dayanamayıp erken gebelik testi yaptım. sanırım iğnenin etkisiyle pozitif çıktı. kesin sonuç için Anneler Gününü beklemekten başka çarem yok!

bi de hiç belirtim de yok zaten sabah acıkmaktan başka, ama zaten ben hep acıkırım ve hep açım. :56:

bende çatlatma iğnesinden sonra 10. gün test yapmıstım silik çıkmıştı bı kac un sonra negatıfı gordum ama ınsAllah senınkı pozıtıfdır canım :16:

BENM regllerm duzensız yumurta tembellıgı oldugu için mecbur klomen kullanıyorm klomen sonundada ıgne mecburı kendı kendıne catlamıyormus sanırım ben ıstemedım bu tedavıyı ve bu 2.iğneydı ilkinde hamıle kalabılmıstım ben eger klomen kullanmazsam 3 ayda 4 ayda yumurta gelısmıyor malesef :(

Hımm anladım canım.. Daha yeni sayılır evliliğin , üzülme Allah'tan ümit kesilmez.. Hakkımızda hayırlısı olsunn..

Selamlar. Benim sat 2 nisan
yumurtlama dönemi 10-14. Günler birliktelik oldu.3 gün sonra bel ve kasık ağrısı olunca heralde yeni yumurtluyorum diyerek 17.gunu tekrar birliktelik oldu. Bu gün regl nin 23.gunu . Test yaptım ikinci cizgiyi çok silik gördüm ve kan testi yaptırdım değer 39 çıktı.Beni suşüpheye sevkeden bel ve kasık ağrısı oldu. Ayaklarım çok üşüyor birde.
goguslerde çok degisiklik yok şu an
Daha öncede kimyasal gebelik ve düşük olduğu için bel ağrısı korkutuyor değerde çok düşük o yüzden henüz sevinemiyorum hamileyim diye

Bende cok Üşüyorum bu ara ya kasiklarimda hafif agriyo adet olckmisim gibi

Back