En erken hamilelik belirtileri nelerdir ?

bugun benm 9.günüm çatlatma iğnesinden sonraki dayanamıyorm hayırlısı içimden yok gbi geliyo bakalım doktorm perseömbe yaptır tahlıl dedı beklıyebılırsem beklıcem
Amin canım hayırlı haberlerınle gelırsın inşAllahh bu arada uyku dedinde dün saat 9 da bır uyumusum sabahın 8 ine kadar artık vücudum agrımaya basladı uyumaktan da öyle kalktım

amin canım inşAllahh benım adetım 1 hafta oldu gecelı ıdrar negatıf goguslerımde ındı ama hala gelen gıden yok umarım adet olmam bebişlerimiz gelir bi an öncee

Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah... Benim de catlatma ignesini yaptirali 16 gun oldu persembe adet gunum bakalim ne olacak umarim bu ay hepimiz mujdeli haberleri aliriz...

bugun benm 9.günüm çatlatma iğnesinden sonraki dayanamıyorm hayırlısı içimden yok gbi geliyo bakalım doktorm perseömbe yaptır tahlıl dedı beklıyebılırsem beklıcem

Canim 1 hafta oldu benim geceli 2 ay once asilama olmustum ilk asilamamdi tutmadi ara verdim bu ay adet olursam ikinci asilamam olucak insAllah gerek kalmaz bakalim yarinda olmazsam kan vermeye gidicem gibi gorunuyo bu arada yaklaşık 1.5 hafta once kahverengi bir akinti geldi onuda anlamadim bakalım artık hayirlisi

28/04/2014 05:30 itibari ile bende kırmızı kart yemiş bulunmaktayım.bu ay ilk denememdi ama çok umutluydum şuan inanılmaz mutsuzum mayısta yumurtlama tarihlerimde eşim şehir dışında olucak benim umutlar hazirana kaldı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayırlı haberler alırsın inşAllah sonucu yaz mutlakaa bizede

Canım o kahverengi akinti yerlesme kanamasi dedikleri sey olmasin mi?hadi hayirlisi insallah..

sanırım bu topikte herkesin bat i 1 mayıs
bende sizlerdenim kızlar.klomen çok kaliteli 8 tane yumurta ve bat e 2 gün var.kasığımda bir haftadır sol tarafta ciddi batma var.mide yanması ve bel ağrısı da var.4.klomen ayım.bu ay olmazsa haftaya rahim filmi var :18::18: hakkımızda hayırlısı artık.

Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum, iki gün nasıl geçecek bana :)

ayyy bende ne beklemiştim adet olacağım gün iş çıkışına kadar bekledim adet olmayınca eşime erken gebelik testi al gelirken dedim işimi garantiye almam gerekiyordu hemen yaptım testi önce ikinci çizgi çıkmadı 3 dakika sonra falan gördüm Allah'ım isteyen herkese bu duyguyu yaşatır inşallah. senden de güzel haberleri bekliyorum canım

ben adet olacağım zamanlarda 2 -3 gün öncesinden kanlı akıntım gelirdi hamile olduğumda bu akıntı gelmedi belki geç adet olcam dedim bekledim bi kaç gün sonra test yaptım 2. çizgi silik çıktı inanamadım , denemeye başladıktan sonra 9. ay geldi canımıniçi :) şimdi 15+6 günlük hamileyim Allah'ım isteyen dileyen herkese nasip etsin tez zamanda inş.

[SUB][/SUB]
canım benim inşallah istediğin sonucu en kısa zamanda görürsün Allah yardımcın olsun bekleme süreci gerçekten çok zor ve zaman geçmek bilmiyor ama Allah kısmet ettiğinde uygun zamanda gönderiyor bebişimizi aramıza. hayırlısıyla inşallah tüm dualarımız kabul olur ve güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim

kızlar bende hamile olduğumu öğrendim. belitlirimi sizinle paylaşmak isterim. bende arada kasık ağrısı oluyordu ama sürekli değil batar gibi arada. bi de benim adetten 5 gün önce göbek deliği ağrısı yaşadım sanki içten göbek deliğimi biri tutup cekio gibi. su an göğüs uçlarım çok fena

canım umutsuzluğa kapılma bende senın gibi o duyguları kaç kez yasadım
Rabbim büyüktür bende bu ay olmazsa 2. aşılamamı yaptırıcam ümidini kaybetme sakınn güçlü ol

Rabbim sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin darısı bizlerin başına inşAllah çok sevindimm

bende aşılama yaptırıcam önümüzdekii sezon önümüzdeki ay diyemiyorm cunku yumurta gec gelısıyo ne zaman gelişirse odur sezon benm için:) aslında bu ayda asılama yaptırıcaktm ama çatlama zamanı musaıt olmadı hem hafta sonu hem geceye denk geldıgınden kaldı kısmetallah ızın verırse bende dısunuyorm asılama normalden daha iyiymiş tutma ihtimali dimi

Saricicegim asilama daha once yaptirmistim ama tutmadi bu sefer adetim geceli 1 hafta oldu eger adet olursam asilamam olucak 2.kez eger olmazsam da inşAllahhhh bebegim vardir diyorum artik hayirlisi ne diyelim bu arada benim batmalarim disinda biseyim yok su anlik sadece idrarimin rengi koyu bi kac gundur bide gazim cok acaba varmi boyle olanlar

Bu arada asilamada tutma orani daha dusuk diye biliyorum ben ama devlet hastanesinde asilama yapmadan tupbebege gecilmiyo o yuzden asilama yapiyolar mucize eseri tutanlar cok var tabiki buda bi ihtimal ilaclar vs ya tutarsaa diye cunku asilama normal iliski gibi oluyo sadece spermi enjekte ediyolar yani aslinda normal iliskiden farki yok ilaclar disinda

Merhaba kızlar, bi sorum olacak hamile arkadaşlara.. Ben adetimden sonraki 16.günden itibaren 4 gün süren bi kanama yaşadım . yani 4 gün boyunca cok az lekelenme şeklinde.. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba, neydi ki bu :26:

canm ben ocak ayında 7 haftalık düşük yaptım ve çok sık idrara çıkıyordum ve cok aşırı gaz vardı ama benm gaz sancıya dönüsüyordu hamilelikte progesteron hapıda verıldıgı için sanırım o ilac kabızlık yapabılıyormuıs bu yuzden sancı cekmıs olabılırım bak içime doğuyo hamilesin benm içime doganlar hep hamile oldu gaz hamilelik belirtisidir aşılamana kac gun olmustu cnm belkide yazdn ben unuttm kusura bakma

hemen kan testi yaptır bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…