- 7 Şubat 2014
- 1.708
- 1.024
- 78
- 44
- Konu Sahibi theparadise
-
Amin canım hayırlı haberlerınle gelırsın inşAllahhbu arada uyku dedinde dün saat 9 da bır uyumusum sabahın 8 ine kadar artık vücudum agrımaya basladı uyumaktan da öyle kalktım
Slm kizlar bende yazmak istedim.benim 3 yasinda bir kızım var.dogumundan bu yana hic korunmadim. Ikinci olsun hemen diye ama malesef halen bekliyorum 6 ay once dr gittim cocuk icin ama daha tedavi icin cok erken dedi cunku kizimi 2 yasina kadar emzirdim.emzirirken sut koruya biliyomus biraz daha bekleyelim dedi ve 2 ay once tekrar dr gittim ve seropen kullanmaya basladim sonra catlatma ignesi... En son 1 nisanda adet olmustum 30 gunde bir oluyorum 1 mayista adet gunum ( umarim olmam ) bakalim ne olacak.son bir haftadir belim ve goguslerimde agri vardi ama bugun agrilarim azaldi gibi arada kasiklarimda agri oluyo bazen ben kesin hamileyim diyorum bazende aman kendini kandirma diyorum kizimda hic belirti yasamadigim icin erken belirtiler nelerdir bilmiyorum.rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin...
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah... Benim de catlatma ignesini yaptirali 16 gun oldu persembe adet gunum bakalim ne olacak umarim bu ay hepimiz mujdeli haberleri aliriz...
bugun benm 9.günüm çatlatma iğnesinden sonraki dayanamıyorm hayırlısı içimden yok gbi geliyo bakalım doktorm perseömbe yaptır tahlıl dedı beklıyebılırsem beklıcem
hayırlı haberler alırsın inşAllah sonucu yaz mutlakaa bizede
Canim 1 hafta oldu benim geceli 2 ay once asilama olmustum ilk asilamamdi tutmadi ara verdim bu ay adet olursam ikinci asilamam olucak insAllah gerek kalmaz bakalim yarinda olmazsam kan vermeye gidicem gibi gorunuyo bu arada yaklaşık 1.5 hafta once kahverengi bir akinti geldi onuda anlamadim bakalım artık hayirlisi
Hemen hemen aynı şeyleri yaşıyorum, iki gün nasıl geçecek bana :)
çok güzel anlatmışsın arkadasım ağzına sağlık Allah sağ salim kucaığınıza almayı nasip etsin inşAllah benim göğüslerim şişti 1 hafta öncesine kadar artık değil acımıyo daha doğrusu ama kasıklarımda batma devam edıyor bakalım neler olaakk 1 hafta gectı ıdrar testım negatıf dua edıyorum bakalım ne olacak :18::18:
28/04/2014 05:30 itibari ile bende kırmızı kart yemiş bulunmaktayım.bu ay ilk denememdi ama çok umutluydumşuan inanılmaz mutsuzum mayısta yumurtlama tarihlerimde eşim şehir dışında olucak benim umutlar hazirana kaldı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlar bende hamile olduğumu öğrendim. belitlirimi sizinle paylaşmak isterim. bende arada kasık ağrısı oluyordu ama sürekli değil batar gibi arada. bi de benim adetten 5 gün önce göbek deliği ağrısı yaşadım sanki içten göbek deliğimi biri tutup cekio gibi. su an göğüs uçlarım çok fena
Canim 1 hafta oldu benim geceli 2 ay once asilama olmustum ilk asilamamdi tutmadi ara verdim bu ay adet olursam ikinci asilamam olucak insAllah gerek kalmaz bakalim yarinda olmazsam kan vermeye gidicem gibi gorunuyo bu arada yaklaşık 1.5 hafta once kahverengi bir akinti geldi onuda anlamadim bakalım artık hayirlisi
bende aşılama yaptırıcam önümüzdekii sezon önümüzdeki ay diyemiyorm cunku yumurta gec gelısıyo ne zaman gelişirse odur sezon benm için:) aslında bu ayda asılama yaptırıcaktm ama çatlama zamanı musaıt olmadı hem hafta sonu hem geceye denk geldıgınden kaldı kısmetallah ızın verırse bende dısunuyorm asılama normalden daha iyiymiş tutma ihtimali dimi
bende aşılama yaptırıcam önümüzdekii sezon önümüzdeki ay diyemiyorm cunku yumurta gec gelısıyo ne zaman gelişirse odur sezon benm için:) aslında bu ayda asılama yaptırıcaktm ama çatlama zamanı musaıt olmadı hem hafta sonu hem geceye denk geldıgınden kaldı kısmetallah ızın verırse bende dısunuyorm asılama normalden daha iyiymiş tutma ihtimali dimi
Saricicegim asilama daha once yaptirmistim ama tutmadi bu sefer adetim geceli 1 hafta oldu eger adet olursam asilamam olucak 2.kez eger olmazsam da inşAllahhhh bebegim vardir diyorum artik hayirlisi ne diyelim bu arada benim batmalarim disinda biseyim yok su anlik sadece idrarimin rengi koyu bi kac gundur bide gazim cok acaba varmi boyle olanlar
Merhaba kızlar, bi sorum olacak hamile arkadaşlara.. Ben adetimden sonraki 16.günden itibaren 4 gün süren bi kanama yaşadım . yani 4 gün boyunca cok az lekelenme şeklinde.. Yerleşme kanaması olabilir mi acaba, neydi ki bu :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?