- 8 Ekim 2011
- 510
- 162
- 323
- Konu Sahibi theparadise
-
meraba bendeki belirtiler
kasıklararda ağrı
farklı bi baş dönmesi
uyku düzenimin bozulması ya çok düşkün oluyorum yada iç uyuyamıyorum
yediklerimde farklılıklar mesela tatlı yada açı( bu arada açıyla aram yoktur) gebelikte istiyorum sadee
bide son gebelikte burun kanaması yasadım azdı ama beni tedirgin etti normalde iç kanamaz netten arastırdım gebeliğin ilk belirtilerinden miş
benim ikayem 1 oğlum ar 5 yasında oğlumdan sonra 4 düşük yaşadım 2 kimyasal 1 dış gebelik bide 7 aftalık düşük
düşüklerin için çok üzüldüm canımm peki düşüklerin sebebi neymiş araştırdınız mı .?
ocak ayında düşük yaptım aslında tum hamılelık belirtilerini yasamıstm ama kanda degerm 0 sıfır cıktıgı için yanılttı beni sıfır cıkınca uykuyuda mide bulantısınıda psikolojik diye düşünmüştüm en erken hamilelik belirtisi SIK İDRARA CIKMA Olmustu bende ve uyku .bu ay hayırlısıyla bekliyorm 6gün önce çatlatma iğnesi oldum zaman gecmıyor ALLAHIM inşallah bu sefer güldürür yüzümü
genetik tahlili yaptırdım sonuçlarını bekliyorum
hayırlı sonuçlar alırsın inşAllah canım
Hamişleeeeeeerrrrrrrrr nerdesinizzzz yahuuuu neden kimse belirtilerini yazmıyor ben bugun ıdrar testı yaptım ama negatıf cıktı 6 gun gectı acaba gec döllenme falan olabılırmııı
Selamlar. Benim sat 2 nisan
yumurtlama dönemi 10-14. Günler birliktelik oldu.3 gün sonra bel ve kasık ağrısı olunca heralde yeni yumurtluyorum diyerek 17.gunu tekrar birliktelik oldu. Bu gün regl nin 23.gunu . Test yaptım ikinci cizgiyi çok silik gördüm ve kan testi yaptırdım değer 39 çıktı.Beni suşüpheye sevkeden bel ve kasık ağrısı oldu. Ayaklarım çok üşüyor birde.
goguslerde çok degisiklik yok şu an
Daha öncede kimyasal gebelik ve düşük olduğu için bel ağrısı korkutuyor değerde çok düşük o yüzden henüz sevinemiyorum hamileyim diye
Merabakizlar ben hamile oldugumu adetime 2gun kala yani 2gun önce öğrendim: ) 8 aydir istiyoduk ama ocaktan bu yana tedavigordum.pco var bende bu ayda adetime 9gun kala progesteron tahlili icin saglik ocagina gittim betayada bakildi negatif cikti ama ben hic inanmadim cunku progesteron hormonum 47.84 ciktibu deger hamilelerde bukadar oluyomus.prolaktinde cok yuksekti.bide ayni donemden baslayarak hatta halaa acayipyorgunluk halsizlik surekliuyumak istiyorum. Goguslerim sutyenime sigmiyo artik kasigimda batmalar bacaklarimda çekilme mide yanmasi hepsini yasadim.cuma gunude nasilsa negatif diyerek evde test yaptim(hemde bebetime marka gebeliktestiyle.hep yanlis sonuc veriyo diyorlarya) bakmadim bile iceri gittim baya gecti göz ucuyla bi baktim cift cizgi: ) hemen hastaneye gittim betada 211 cikti yani2haftalikhamileymisim : ) Sevindim cok sevindim esimde agladi bende ama buruklukta var icimde ben 8ayda ne duygular yasadim yillardir ugrasan onca kisi varken doya doya sevinemiyorum bile Rabbim herkeslere nasibetsin insallahhhh kimsenin kucagini bos birakmasin Allahim
bebek istediğimizden beri her ay her değişikliği hamileliğe yordum bir ay göğüslerim çok ağrıdı diğer ay belim vs. vs. psikolojik olarak etkileniyor bazen insan. fakat hamile olduğumda bunu gerçekten hissettim zaten acaba demiyorsun emin oluyorsun hamileliğe. tabii bunun yanın göğüs uçlarında ağrım oldu, karnımın altında bir şişilikte oluşmuştu, çok fazla uyumak ihtiyacı ama gecenin bir yarısı sebepsizce sıkıntıyla uyanma, hafiften sıklaşmaya başlayan idrar, halsizlik bir bardak kaldırmak bile zor gelmişti son olarak sabahları hafiften mide bulantısı kusacak kadar değil ama çok hafif. ben bunları hamileliğimi öğrenmeden yani adetime 1 hafta kala yaşamaya başlamıştım. umarım yardımcı olabilmişimdir. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah kızlar
ayyyy cok sevindim ne güzel bütün belirtileride yaşamışsın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ne güzel bir duygudur kimbilirhamişlerin duası kabul olurmuş bol bol dua et bizede olurmu Allahım nazarlardan korusun sizi[/QUOsTE]
Aminnnn Allah razıolsun cnm : ) nasıl bı duygu hala tam anlayamadım sadece bebegıme bıse olcak korkusu var bıde belırtıların yorgunlugu.. hep duam bu kı Allahım bebek ısteyen herkesın dualarını kabul etsın düşmanımı bıle evlatsızlıkla ımtıhan etmesın ınsallah
ayyyy cok sevindim ne güzel bütün belirtileride yaşamışsın Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin ne güzel bir duygudur kimbilirhamişlerin duası kabul olurmuş bol bol dua et bizede olurmu Allahım nazarlardan korusun sizi[/QUOsTE]
Aminnnn Allah razıolsun cnm : ) nasıl bı duygu hala tam anlayamadım sadece bebegıme bıse olcak korkusu var bıde belırtıların yorgunlugu.. hep duam bu kı Allahım bebek ısteyen herkesın dualarını kabul etsın düşmanımı bıle evlatsızlıkla ımtıhan etmesın ınsallah
Allahın izniyle sağ salim kucağına alırsın merak etme korkunu içinden at kucağına alacağın günün hayalini düşün minink yumuk yumuk elleri olan bi bebişin olacak Rabbim sağlık versin herşeyden önce dualarımdasın
bebek istediğimizden beri her ay her değişikliği hamileliğe yordum bir ay göğüslerim çok ağrıdı diğer ay belim vs. vs. psikolojik olarak etkileniyor bazen insan. fakat hamile olduğumda bunu gerçekten hissettim zaten acaba demiyorsun emin oluyorsun hamileliğe. tabii bunun yanın göğüs uçlarında ağrım oldu, karnımın altında bir şişilikte oluşmuştu, çok fazla uyumak ihtiyacı ama gecenin bir yarısı sebepsizce sıkıntıyla uyanma, hafiften sıklaşmaya başlayan idrar, halsizlik bir bardak kaldırmak bile zor gelmişti son olarak sabahları hafiften mide bulantısı kusacak kadar değil ama çok hafif. ben bunları hamileliğimi öğrenmeden yani adetime 1 hafta kala yaşamaya başlamıştım. umarım yardımcı olabilmişimdir. Allah isteyen herkese evlat nasip etsin inşallah kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?