En erken hamilelik belirtileri nelerdir ?

19 nisan sabah 10 da çatlatma iğnesi vuruldu 20Nisan gece 10da ve diğer gün ilişki önerdi doktorm 11gün oluyo sanırsam kan testi ne zaman yaptırayım bu arada hıc bı belırtm yok umutlanmak ıstemıyorm belkı bu yuzden yok gıbı davrandıgımdan yoktur düşükle sonuclanan ocak ayındakı gebelıgımde surekli uyku yorgunluk mıde bulantısı vardı yok gibi hissediyorm bakalım hayırlısı umarm süpriz olur

kızlar goguslerde şişme bendede oldu bıraz ucu acıyor ama genel olarak sızı yok. kasıklarım agrıyor hasta olacakmısıım gıbı. sonraaaa yüzümde prüz yoktur alnım isir isir olmaya başladı. mide yanmalarım var.acayıp sık acıkıyorum
ne verirseniz yerim o derece
uyumak istiyorum ve bugun adet olmam lazım,istemem gelmesin adet

aşılamam 2 ay önceydi ilk aşılamamdı ama tutmadı 15. gün kanda baktır dediler 14. gün baktırdım negatifti ertesi gün kırmızılar gelmişti zaten ayyyy inşAllahhh içine doğanlarrr doğrudurr Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınnn isteyen herkes bi an önce kavuşsun bebeklerine inşAllllahh

Kizlar benim bu ayda bosa gitti sanirim.Bugün kahverengi lekem oldu.12 nisanda catlatma igneside olmustum 4 tane iyi durumda olan yumurtam vardi.offf allahim niye olmuyo yaa.moralim cok bozuk

kan testi yaptırmadınızmı? bende 19nısanda yaptırdm
Kizlar benim bu ayda bosa gitti sanirim.Bugün kahverengi lekem oldu.12 nisanda catlatma igneside olmustum 4 tane iyi durumda olan yumurtam vardi.offf allahim niye olmuyo yaa.moralim cok bozuk

yazdıgın tüm belirtiler hamilelik belirtileri bakalım hayırlısı

kan testi yaptırmadınızmı? bende 19nısanda yaptırdm

Hayir kan testi yaptirmadim.Dr gunun gecerse gel dedi ama benim adet gunum yarindi.yarin adet olmazsam gidecektim ama bugun kahverengi lekelenmem oldu zaten genelde benim oyle oluyo once kahverengi leke arkasindan kanamam basliyo.yani yerlesme kanamasi oldugunu dusunmuyorum.. cok uzgunum...

çatlatma iğnesinden sonra 10 yada 12 gün say kan verilir canım :) yani bugün kan ver çıkar.inşallah gebesindir

benim bildiğim yerleşme kanaması yumurtlamadan 1 hafta sonra olur.adete yakınsanız kahverengi lekelenme adet belirtisidir.ama kesin sonuç için kana baktırın.çoktaaaaaannn belli olmuştur sonuç :)

bende bu belirtileri yaşadığım ay adetim 7 gün gecikti. yani bunları düşünürsek vücut kendini hamile gibi algılıyor ve adeti geciktiriyormuş.bunlara takılmayın

canım belki yerleşme kanamasıdır bendede oldu 10 gün önce ama hala gelen giden yok

Canım insallah oyledir ama pek sanmiyorum senin durumun ne acaba test yaptirmadin mi?ne kadar bi gecikmen oldu canım...

8-9 gün oldu canım gecıkme ama ıdrar testı yaptım negatıf bilmiyorum valla ne yapacağımıda şaşırdım
kan testı yaptırmakta isttmiyorum hep negatifi görmekten

bende cuma yada cumartesi regl olmazsam düşünüyorm kısmetse

içime doğmuyo cnm hıc bi belirtide yok bakalım kısmet yarn kandil diye yarn vereyım dıyorm insallah hayırlısıyla vardır ama sanmıyorm
çatlatma iğnesinden sonra 10 yada 12 gün say kan verilir canım :) yani bugün kan ver çıkar.inşallah gebesindir

eğer 8nisanda regl başladıysa erken yumurtlama olabılır zaten yerleşirken adı üstünde bebek döllendıkten sonra yerlkeşiyo bence kan testi yaptır canm
Adetim 8 nisandaydı 23 ünde başladı lekelenmeler 4 gün sürdü.. yani diğer adetime 2 hafta kala lekelenmem oldu.. Erken bi yerleşme değilmi ki.. Sen hemen kan testi yaptır diyince heyeceanlandım şimdii

içime doğmuyo cnm hıc bi belirtide yok bakalım kısmet yarn kandil diye yarn vereyım dıyorm insallah hayırlısıyla vardır ama sanmıyorm

olsun kısmet bu işler sen kandilde ver burayada yaz inşallah dualarımız kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…