- Konu Sahibi theparadise
-
Kizlar benimde midem bulaniyo ozellikle yemek yedikten sonra kusmuyorum ama midem bogazimi geliyo bide gozum karaririyo ama daha adetim biteli 1 hafta oldu bukadar erken mide hulanrisi yasasinizmi 3 aydir istiyoruz bebis ilk defa midem bulandi midesi bulann bi insan deilim pek yardimcinolurmusunzz kafayi yicem
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlarr :) ben 2 yıllık evliğimhiç korunmadık ve hamile kalmadım adet düzensizliğim var en son adetimi 2 mart 2014 oldum ve şimdiye kadarr
adet olmadım ilk zamanlar adetten sonraki günle mide bulantım oldu ama üşüütmeden kaynaklandı gibi 2 kere idrar testi yaptım negatif çıktı
şu 3 gündür leke leke kan gelior pembemsi gibi adet olcakmısım gibi ama olmuyorum hamilelik olabilir mi sizce doktora henüz gitmedimm gebelik belirtim yok gibi ama o lekelenmeen sonra idrar kokusu çok oluyor ve sık tuvaletim geliyor bi fikir verebilrmsiniz şimdiden sağolun :)
kızlar selam benım hala adetım gelmedı test yaptım negatıf kan vermedım halaa :2::2::2::2: diş ağrım var ilaç içiyorum acaba adetım kesılmıs olabılırmı bu yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?