- 23 Aralık 2012
- 2.948
- 409
- 198
- Konu Sahibi theparadise
-
Ya cnm hamilelik belirtileri ne zmn basliyo bnm pazar gunune kadr adet olmam lazım ama iki belirtide yok suanlik
canım kişiden kişiye değişir. Bazılarının ilişkiden 1 hafta sonra bazılarında adet geçikince. Sende belirtiler mi var,varsa neler?.
benım 30 unda olmam lazımdı ama olmadım. adet olacakmısım gibi belirtiler var karın agrısı ama ilk defa igne batar gibi oluyor daha once hiç olmamıstı
canım kişiden kişiye değişir. Bazılarının ilişkiden 1 hafta sonra bazılarında adet geçikince. Sende belirtiler mi var,varsa neler?.
benım 30 unda olmam lazımdı ama olmadım. adet olacakmısım gibi belirtiler var karın agrısı ama ilk defa igne batar gibi oluyor daha once hiç olmamıstı
Ya bn bu ay bal tarcin corekotu yaptim ve 25inde yumurtluyodum 19. Gunde yumurtladim yumurtlamayi duzene soktu sukur buna devam edicem.. ya hamilelik belirtileri ne gelince bnde gastrit oldugu icin midem surekli bulanir yanar agrir o yuzden mide bulantisini belirti olarak kabul etmiyorum. Onun disinda kasiklarim agriyo adet olcm sanirim :'(
He bide Afedersin idrarim cok kotu kokuyor nedenini anlamadim
Yokmu tecrübeli bilgili konusup anlatip yol gösterici biri gercekten burda biraz olsun kafam dagilir umuduyla girdim ama kimse yok mesela bu kan testine ragmen daha sonra hamile oldugu anlasilan kimse yok mudur acaba....
Valla cnm bizde aynen oyleyiz her ay midemiz bulanip basimiz donuo ama gebelik yok malesef nasip kismet kafaya takmamak lazim adet olmazsan bi hafta daha tekrar yaptirirsin cnm
Zormus boyle beklemesi allah kimseyi yasatmasin ne garip bi duygu bu sabahki bulanti yuzunden ise gidemedim ama durum tamamen psikolojikmis canim okadar sikkin ki hicbisi yapmak istemiyorum suan
Selam bayanlar ben de hamile oldugumdan suphelenerek siteye girdim bu basligi gorunce iyice emin oldum.Bi kizim var bes yasinda olacak ikinci icinde korunmayi yeni biraktik yavas yavas belirtilerin hepsi varmis gibi geldi midem bulaniyor hersey kokuyor kasigimda batmalar adet de gecikti. Bu arada da elimin kemigi catladi rontgene giremedim falan test de yaptiramiyorum el sarili ise gidemedim baktim 32 gun de oldu son adetten esimde bayagi havaya soktu beni sen hamilesin diye die bugun gittim kan testi yaptirdim. Tam bi hayal kirikligi negatif pozitif yazani da sayisal deger vereni de yaptirdim ikise de negatif( nasil moralim bozuk anlatamam ilkinde ugrasmak beklemek ne aniden olmustu.bu sekilde boyle bekleyip de olmamasi ne kotuymus.... acikcasi biraz yazip dertlesmek istedim saglik olsun tabi en onemlisi o ama insan ne kadar kotu olup hayal kirikligi yasiyormus
Üzüldüm canım idrar testi olsaydı bir umut yanlış çıkmıştır deniliyor ama kanda genelde hata nadirdir.Evet beklemek çok zor ben de ilk gebeliğimi gebelik düşündüğüm ay içinde adetim geçiktiği an hiç tereddütsüz öğrenmiştim. Oysa şimdi günler geçmek bilmiyor sürekli acaba acaba fiye diye umut dileniyorum Bu yüzden seni anlıyorum sabırla ve duayla bir sonraki zaman için umut edeceğiz yapacak bişey yok malesef[/QUOTE
evetevet kesinlikle kendini dinlememk gerekiyormusartik sakinlesip hayata donmek lazim allah muhafaza ben olmamis biseye uzuluyorum birde olu kaybedenler ne yapsin
vardir bi hayir demek en dogrusu saglik olsun allah yasayan evlatlarimiza saglik versin burda halimden derdimden anlayan birilerinin oldugunu bilmek de guzel
Üzüldüm canım idrar testi olsaydı bir umut yanlış çıkmıştır deniliyor ama kanda genelde hata nadirdir.Evet beklemek çok zor ben de ilk gebeliğimi gebelik düşündüğüm ay içinde adetim geçiktiği an hiç tereddütsüz öğrenmiştim. Oysa şimdi günler geçmek bilmiyor sürekli acaba acaba fiye diye umut dileniyorum Bu yüzden seni anlıyorum sabırla ve duayla bir sonraki zaman için umut edeceğiz yapacak bişey yok malesef[/QUOTE
evetevet kesinlikle kendini dinlememk gerekiyormusartik sakinlesip hayata donmek lazim allah muhafaza ben olmamis biseye uzuluyorum birde olu kaybedenler ne yapsin
vardir bi hayir demek en dogrusu saglik olsun allah yasayan evlatlarimiza saglik versin burda halimden derdimden anlayan birilerinin oldugunu bilmek de guzel
Ne demek cnm her zmn yazarsin yardimci olur herkes motivasyon moral onemli böyle şeyler de uzme kendini
kızlar dayanamadım test yaptım hamişimmmmEki Görüntüle 1101445
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?