Bizde hiç evlendiğimzden beri korunmuyoruzBenim de 29 Temmuz düğünüm :)
Vakti zamanı gelince oluyor canım bende son iki aydır ciddi ciddi düşünmeye başlamıştım Rabbim bu ay nasip etti:)Bizde hiç evlendiğimzden beri korunmuyoruz
Inşallah canm , Rabbim hayırlısı versinİ
İnşallah ben de bu ay kalırım ya
Cumartesi idrarımı yaparken sonlarına doğru acı oldu akşamına da pembe leke ve kırmızı kahve arası peçeteye mukus gibi akıntım geldi pazar sabah tekrar oldu bir daha olmadı sizce enfeksiyon mudur yoksa gebelik belirtisi miTabi ki
Cumartesi idrarımı yaparken sonlarına doğru acı oldu akşamına da pembe leke ve kırmızı kahve arası peçeteye mukus gibi akıntım geldi pazar sabah tekrar oldu bir daha olmadı sizce enfeksiyon mudur yoksa gebelik belirtisi mi
1 1.5 hafta var ama test dün yaptım çıkmadı acaba kum felan mı döküyprum dedim
Doktora gittim canım bugun idrar temiz dedi kum ya da taş olsa jinekolog görür mü ki
İnşallah ne zaman belli olur ki ille adetimi beklemem gerekiyor dimi canımAçıkcası o konuda bir bilgim yok ama olumsuz bir durum olsa söylerdi diye düşünüyorum. O halde ne diyoruz inşallah hamilesindir
İnşallah ne zaman belli olur ki ille adetimi beklemem gerekiyor dimi canım
Dün yaptım ama malesef ve belirti olarak göğüs diyolar ama göğüslerim aksine adetime yaklaştığında acırdı hiç bir sey yokYani net sonuç için adet geçmesini beklemek lazım. Ama tabi biz bekleyemeyenler klubü olarak erkenden yapıyoruz :)
Dün yaptım ama malesef ve belirti olarak göğüs diyolar ama göğüslerim aksine adetime yaklaştığında acırdı hiç bir sey yok
Aynen eşimde aynı söylüyor canım benim de sol boşluğum yan tarafım ağrıyo kasıklarım da aynı şekilde
Aynen canım valla ya napıcaz bilmiyorum bide ben erken gebelik testi yaptım yine olmadı 2 subatta regl olmuştuım en son ve benim 23 24 26 günde bir ne zaman olacağı da belli olmuyor