18 yaşındayımKaç yasindasin canim korunuyormusunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
18 yaşındayımKaç yasindasin canim korunuyormusunuz
Hayırlısıyla olur inşallah sıkma kendini4 buçuk aylık evliyim evlendiğimizden beri hiç korunmadık
Yok hiç sıkmıyorum ay boyunca da kafama da takmıyorum aklımdan çıkıyor yaniHayırlısıyla olur inşallah sıkma kendini
Ben adetim daha gelmeden belirtilerim vardı çok yoğun bi şekilde üstelik 2 gün gecikmeyle teste pozitif çıktı olabilir benceBU AYIN 13 NDE YUMURTLAMA GÜNÜMDÜ VE YUMURTLAMA GÜNÜMDE ESİMLE BİRLİKTRE OLDUK ADET BELİRTİLERİ MUHAKKAAK 2 GÜN ÖNCE BASLARDI BENDE AMA 10 GÜN ÖNCE BELİRTİ VERMESİ NORMALMİ
GÖĞÜSLERİM ÇOK ŞİŞTİ ACIYORLAR YEŞİL DAMARLAR BELİRGİNLEŞMİŞ VE KARARDI SUT BEZECIKLERI VAR GOGSUMDE BUNU FARKETTİM VE BELİM SOL KASIĞIM SIRTIM COK AGRIYOR
KASIKLARIMDA BATMALAR OLUYOR
BUNA EK OLARAK BACAK AĞRIM VAR KARNIMDA ŞİŞLİK VAR KABIZIM VE GAZIM VAR ATES BASIYOR GECELERİ KOKU HASSASİYETİM VAR.BEN NEGATİF CIKIP UZULMEYEYİM DİYE TEST YAPMADIM AMA EVDE KLORAK İLE TEST YAPTIM KOPURDU SİZCE BU KADAR BELİRTİYE HAMİLEMİYİM LUTFEN BİRSEYLER YAZIN CEVAPLARINIZI VE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM SİZL
evet bende de sol yumurtaligimda agri var bacaklarim agri yoo benide adet basiyoo ve gögüslerimi sis histediyorumm banada yardim edin ayrica adet'im 7 gun geciktiiBU AYIN 13 NDE YUMURTLAMA GÜNÜMDÜ VE YUMURTLAMA GÜNÜMDE ESİMLE BİRLİKTRE OLDUK ADET BELİRTİLERİ MUHAKKAAK 2 GÜN ÖNCE BASLARDI BENDE AMA 10 GÜN ÖNCE BELİRTİ VERMESİ NORMALMİ
GÖĞÜSLERİM ÇOK ŞİŞTİ ACIYORLAR YEŞİL DAMARLAR BELİRGİNLEŞMİŞ VE KARARDI SUT BEZECIKLERI VAR GOGSUMDE BUNU FARKETTİM VE BELİM SOL KASIĞIM SIRTIM COK AGRIYOR
KASIKLARIMDA BATMALAR OLUYOR
BUNA EK OLARAK BACAK AĞRIM VAR KARNIMDA ŞİŞLİK VAR KABIZIM VE GAZIM VAR ATES BASIYOR GECELERİ KOKU HASSASİYETİM VAR.BEN NEGATİF CIKIP UZULMEYEYİM DİYE TEST YAPMADIM AMA EVDE KLORAK İLE TEST YAPTIM KOPURDU SİZCE BU KADAR BELİRTİYE HAMİLEMİYİM LUTFEN BİRSEYLER YAZIN CEVAPLARINIZI VE DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM SİZL
Kan testi vermedin mi normal de geçiyor muydu bu kadarevet bende de sol yumurtaligimda agri var bacaklarim agri yoo benide adet basiyoo ve gögüslerimi sis histediyorumm banada yardim edin ayrica adet'im 7 gun geciktii
hayir gecmiyodu ama biraz once pembe bi akintim geldiKan testi vermedin mi normal de geçiyor muydu bu kadar
İnşallah hamilesindir,gebelik testi yaptıysan çıkması lazımdı amahayir gecmiyodu ama biraz once pembe bi akintim geldi
yarin yapcam testİnşallah hamilesindir,gebelik testi yaptıysan çıkması lazımdı ama
Hayırlı haberler al inşallah,haberdar et bizi de olur muyarin yapcam test
olurHayırlı haberler al inşallah,haberdar et bizi de olur mu
test yapmaya gerek kalmadi adet oldum ama hic agrim belim yatmalar felan olmadi benim adetim nolmalda cok sancili gecerdi ama bugun 2 saat rahmin agridi oda gecti acaba mart'tami olcamHayırlı haberler al inşallah,haberdar et bizi de olur mu
Benim de hiç geçmezdi 5 gün ilk defa geçti ve çok kısa kısa sancı gördüm 15/20 saniyelik oda 5 gün gecikmeden önce ben de gebelik belirtisi olarak algıladım test yaptım çok kes cıkmadı en sonun da kan testine gittim negatif di bu ay da hiç ümidim yok gecikirse bile beklicem yapmıcsm test kesinlikle az kaldı adetime detest yapmaya gerek kalmadi adet oldum ama hic agrim belim yatmalar felan olmadi benim adetim nolmalda cok sancili gecerdi ama bugun 2 saat rahmin agridi oda gecti acaba mart'tami olcam
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip olsun korunuyor muydun kaç aylık evlisin acabaCanlarım bende yeni öğrendim hamileliğimi, ilk önce ben hissettim hep hamile olduğumu, fiziksel olrak benim sarı hafif sulu akıntım başlamıştı ki şu günlerde fazlalaşıyor, ve adetime 4 gün kala mide bulantım başladı öyle bir mide bulantısı ki geçmiyor bütün gün sizinle yemek yesenizde yemesenizde, son olrak da halsizlik kolunuzu kaldırmaya bile dermanınz olmuyor, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah benim belirtilerim şuanlık bunlar haa bu arada ben de yumurtlamanın 6. Günü yerleşme kanaması oldu yani adetimden 10 gün önce
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip olsun korunuyor muydun kaç aylık evlisin acaba
Ya:) bende 9 Eylül de evlendim 5 aylık evliyim6 aylık evliyim canın hiç korunmadık, Allah razı olsun , Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Benim de 29 Temmuz düğünüm :)Ya:) bende 9 Eylül de evlendim 5 aylık evliyim
İnşallah ben de bu ay kalırım yaBenim de 29 Temmuz düğünüm :)