Hiç belli olmaz beklemek en iyisi her ikisi de olabilir ama inşallah gebesindirCumartesi idrarımı yaparken sonlarına doğru acı oldu akşamına da pembe leke ve kırmızı kahve arası peçeteye mukus gibi akıntım geldi pazar sabah tekrar oldu bir daha olmadı sizce enfeksiyon mudur yoksa gebelik belirtisi mi
İnşallah canım ya ama bilmiyorum ya böbrek olmasındaHiç belli olmaz beklemek en iyisi her ikisi de olabilir ama inşallah gebesindir
Benden lekede geldi canım yaBenimde sat 2 şubattı yumurtlama 15inde oldu 1martta olması gerekiyor ama test için erken sende test yapma konusunda sabırlı ol ki şimdiden psikolojini bozma canım
Benden lekede geldi canım ya
Ya üşütmemi acaba diyorumBikaç gün daha bekleyip kanda baktır bence yerleşme kanaması olabilir
Ya üşütmemi acaba diyorum
Ne gibi belirtilerin oldu canım benim göğüslwrimde birşey yokHamile olduğum halde kan testinde defalarca çıkmadı sadece hissediyordum ama kimseye inandıramadım ta ki göğüslerim yara gibi oldu dayanamadım bi kez daha kan vereceğim dedim ve o gün ögrendim benim en net belirtim dokunmadım uçlarına
Bilmiyorum ki canım inan bende bugun belim ağrıyo sadece yanmam geçti birazYa üşütmemi acaba diyorum
Aynen canım ya yanmam geçti birazcık ama gögüslerimde birşey yok sol karın boşluğum ağrıyoValla benimde yumurtalıklar ve göğüs sızlıyor aynen üşütme mi acaba diyorum. Ah şu zaman bi geçsede
Benim de öyle karnımda agrı var göğüslerim sızlıyor dokununca adet olucam galibayaa benimde 4 gundur karnimda bir sanci var bu ne olabilir
kasik lar haric hepsi var ben dede yanma yokKasık ağrısı oluyor ama girip çıkıyor ağrı gaz sancısı gıbı can felan yakmıyor bu sekılde hamılelık belırtısı yasayan var mıı?
Benim ki de bu şekilde oluyor. Sizin son durum ne oldukasik lar haric hepsi var ben dede yanma yok