- 21 Ekim 2024
- 289
- 118
- Konu Sahibi Astalavistabeybigg
Bolca çokca amin
Bu arada ne zamandır gebe kalmak istiyorsunuzTabiki yazacağım inşallah pozitiftir ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bolca çokca amin
Bu arada ne zamandır gebe kalmak istiyorsunuzTabiki yazacağım inşallah pozitiftir ❤
5 aylık evliyim 2 aydır istiyorumBu arada ne zamandır gebe kalmak istiyorsunuz
Olur olur merak etmeyin stres yapmayın yeter5 aylık evliyim 2 aydır istiyorum
Yapmamaya çalışıyorum inşallah olurOlur olur merak etmeyin stres yapmayın yeter
Ben regl günüme 6 gün varken ogrendim . Alt karnımda iğne batması gibi kendini hissettiren ufak ağrılar vardı. Ara ara kasik agrisi ama nadir . Birde ne yesem gaz yaptı resmen .Kızlarım selam. Bilen bilir. Bebek istiyoruz. Daha önce tüp bebek denemiştik fakat olmadı. Şimdi size sorum şu. Adet gecikmesi dışında kendinizde bi farklılık oldu mu? Neler hissettiniz? Bugün gecikmemin 4. günü. Dün sabah test yaptım. Belli belirsiz hayali denilebilecek çok minnak bi çizgi var. Belki test yanlıştır diye umutlanmak istemiyorum. Daha önce yaşamıştım yanlış sonucu. Sonrasında hayal kırıklığı çok zor oluyor. Kan ver diyenleriniz olacak. Şuan kan vermem imkansız. Birkaç gündür inanılmaz sık tuvalete gidiyorum. 1 bardak çay içsem 5 kere tuvalete gidiyorum. Normalde günde 5 kere gitmem. Ve reglime dair hiçbir belirtim yok. Sadece yüzümde 1 tane sivilce çıkıyor. Normalde regliden 1 hafta önce 4-5 tane sivilcem çıkardı. Bütün belirtiler 1 hafta önce başlardı ama şuan hiçbişey yok. Geçen ay 10 gün geciktim. O yüzden bütün günler birbirine girdi. Yumurtlama vs hepsi karıştı. Ondan dolayı hesaplama da yapamıyorum. Sürekli uykum var 1 haftadır. Normalde gece 1 den önce uyumayan ben saat 9 da gidiyorum. Ve buna engel olamıyorum. Namaz kıldıktan sonra dua ederken gözlerim gidiyor. Bugün garip bi şekilde bi üşüyorum bi yanıyorum. Ama genelde üşüyorum. İnanılmaz halsizim. Evim 3. katta. Normalde hoplaya zıplaya çıkan ben şimdi 10 kat çıkmış gibi yoruluyorum. Bacaklarım özellikle çok ağrıyor. Kasık bölgemde hafif baskı var. Arada bi batıyor gibi. Göğüslerimde hassasiyet vs yok. Ve akşam-sabah saatlerinde mide bulantısı oldu. Öyle yoğun bi bulantı değil. Bi yoklayıp geçiyor. Bilmiyorum psikolojik mi. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Çok istiyorum. İnşallah hamileyimdir.
Yaptın mı canım testi ?Merhaba benimde göğüsümde son 4,5 gündür ağrı ve sızlama var dokunduğumda aciyor ve cok akiskan bi akintim geliyor mide bulantisi kasık ve bel ağrım cok yarin test yapacağım akiskan bi akinti gelmesi hamilelim belirtisimi?
Merhaba kizlar.7 sinde regl olucaktim tam 1 hafta reglim gecikti.Goguslerimde bence oyle bi hassasiyyet yok.Fakat iştahsizlik, mide bulantisi, ki zaten normalde de kokuya karsi hassasimdir, midem bulanir, agir koku alinca. Fakat 2-3 haftdir durmadan sümüksü, ip gibi uzayan akintim var.Ve ben bu yasima kadar regl doneminde hic agri kramp yasamadim, reglgunu işte nerdeyse yarim saat bi karincalanma ve sicaklik oluyo, anliyorum ki regl olucam. Ama bu ay oyle kramplarim oluyo ki, kasik agrisi batiyo resmen.Ve de bacaklarimda agri var. Başdonmesi de normalde var fakat bu aralar abarti olarak cok belirgin basdonmelerim oluyo. Adetime 5 gun kala test yapmistim negatifti. Yetiştire bilirsem yarin olmazsa diğer gun test yapicam hadi bakalim.Sizde durumlar ne?Merhaba benimde göğüsümde son 4,5 gündür ağrı ve sızlama var dokunduğumda aciyor ve cok akiskan bi akintim geliyor mide bulantisi kasık ve bel ağrım cok yarin test yapacağım akiskan bi akinti gelmesi hamilelim belirtisimi?
Göğüs ağrım her adet öncesi olurdu ama o zamanki bir başkaydı, pijamamin dokunması bile acıtıyorduKızlarım selam. Bilen bilir. Bebek istiyoruz. Daha önce tüp bebek denemiştik fakat olmadı. Şimdi size sorum şu. Adet gecikmesi dışında kendinizde bi farklılık oldu mu? Neler hissettiniz? Bugün gecikmemin 4. günü. Dün sabah test yaptım. Belli belirsiz hayali denilebilecek çok minnak bi çizgi var. Belki test yanlıştır diye umutlanmak istemiyorum. Daha önce yaşamıştım yanlış sonucu. Sonrasında hayal kırıklığı çok zor oluyor. Kan ver diyenleriniz olacak. Şuan kan vermem imkansız. Birkaç gündür inanılmaz sık tuvalete gidiyorum. 1 bardak çay içsem 5 kere tuvalete gidiyorum. Normalde günde 5 kere gitmem. Ve reglime dair hiçbir belirtim yok. Sadece yüzümde 1 tane sivilce çıkıyor. Normalde regliden 1 hafta önce 4-5 tane sivilcem çıkardı. Bütün belirtiler 1 hafta önce başlardı ama şuan hiçbişey yok. Geçen ay 10 gün geciktim. O yüzden bütün günler birbirine girdi. Yumurtlama vs hepsi karıştı. Ondan dolayı hesaplama da yapamıyorum. Sürekli uykum var 1 haftadır. Normalde gece 1 den önce uyumayan ben saat 9 da gidiyorum. Ve buna engel olamıyorum. Namaz kıldıktan sonra dua ederken gözlerim gidiyor. Bugün garip bi şekilde bi üşüyorum bi yanıyorum. Ama genelde üşüyorum. İnanılmaz halsizim. Evim 3. katta. Normalde hoplaya zıplaya çıkan ben şimdi 10 kat çıkmış gibi yoruluyorum. Bacaklarım özellikle çok ağrıyor. Kasık bölgemde hafif baskı var. Arada bi batıyor gibi. Göğüslerimde hassasiyet vs yok. Ve akşam-sabah saatlerinde mide bulantısı oldu. Öyle yoğun bi bulantı değil. Bi yoklayıp geçiyor. Bilmiyorum psikolojik mi. Tecrübelerinize ihtiyacım var. Çok istiyorum. İnşallah hamileyimdir.